You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αζήτητοι Νεκροί
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 40
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 748
- Πόντοι
- 656
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
οτι μαλακια θες ανοιγεται πλεον στο μπου μαν....μπατε σκυλοι αλεστεΓαμάτο θρεντ.![]()
καλυτερα μαν καιρος ηταν να ανανεωθει το υλικο στα εργαστηρια ανατομιας των φοιτητων ιατρικης
Ξέρεις υποθέτω ότι στο παρελθόν υπήρξε περίπτωση που τύπισσα που δούλευε σε νεκροτομείο προσπάθησε μ' αυτό τον τρόπο να εξαφανίσει το πτώμα του άντρα της
![Γερο-μύστης :woldman: :woldman:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/oldman.gif)
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
τώρα που θα δώσει το δωρεάν wifi ο σαμαράς θα αναστηθούν και αυτοί
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.295
- Πόντοι
- 8.006
Εγω λεω παλι, αφου χλευάζετε και δεν το θελετε, να μην το δωσει. Σωστα?τώρα που θα δώσει το δωρεάν wifi ο σαμαράς θα αναστηθούν και αυτοί
Εγω λεω παλι, αφου χλευάζετε και δεν το θελετε, να μην το δωσει. Σωστα?
Δεν πάτε δίπλα να τα πείτε αυτά; Μην μπαχαλέψουμε ένα τόσο ποιοτικό νήμα.
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.295
- Πόντοι
- 8.006
Να κανετε παρατηρηση και στο μελος που το ξεκινησε.Δεν πάτε δίπλα να τα πείτε αυτά; Μην μπαχαλέψουμε ένα τόσο ποιοτικό νήμα.![]()
![]()
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
είτε βάλει είτε δεν βάλει, στα @@ μας,Εγω λεω παλι, αφου χλευάζετε και δεν το θελετε, να μην το δωσει. Σωστα?
τέτοιες κινήσεις είναι για να πείθουν τους καθυστερημένους ότι γίνεται "έργο".
έχουμε λύσει όλα τα άλλα προβλήματα και ήρθε τώρα ο σαμαράς να μας αυξήσει και άλλο την ποιότητα ζωής με το wifi.
τα λεφτά από τις πουτσο-wifi θα μπορούσε να τα δώσει για να λυθούν προβλήματα όπως το παρόν.
αλλά πως θα βλέπει τα like του στο facebook ο τζιτζιφιόγκος ο βρωμοδαπίτης, κάπως πρέπει να λυθεί αυτό το τιτανοτεράστιο πρόβλημα.
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
την είπες τη μαλακία σου,Δεν πάτε δίπλα να τα πείτε αυτά; Μην μπαχαλέψουμε ένα τόσο ποιοτικό νήμα.![]()
![]()
από όλα αυτά τα ποστ έπιασες αυτά που ήταν εκτός θέματος, επειδή τα άλλα είναι εντός
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.295
- Πόντοι
- 8.006
Σωστα, εξαλλου Facebook εχουν μονο οι δεξιοιείτε βάλει είτε δεν βάλει, στα @@ μας,
τέτοιες κινήσεις είναι για να πείθουν τους καθυστερημένους ότι γίνεται "έργο".
έχουμε λύσει όλα τα άλλα προβλήματα και ήρθε τώρα ο σαμαράς να μας αυξήσει και άλλο την ποιότητα ζωής με το wifi.
τα λεφτά από τις πουτσο-wifi θα μπορούσε να τα δώσει για να λυθούν προβλήματα όπως το παρόν.
αλλά πως θα βλέπει τα like του στο facebook ο τζιτζιφιόγκος ο βρωμοδαπίτης, κάπως πρέπει να λυθεί αυτό το τιτανοτεράστιο πρόβλημα.
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
θα την κάνει και σε εμένα την παρατήρηση, μη βάλεις τα κλάματα.Να κανετε παρατηρηση και στο μελος που το ξεκινησε.
την είπες τη μαλακία σου,
από όλα αυτά τα ποστ έπιασες αυτά που ήταν εκτός θέματος, επειδή τα άλλα είναι εντός![]()
Δηλαδή πρέπει να είναι όλα; Πετάς ξαφνικά κάτι για τον σαμαρά σε εντελώς άσχετο νήμα (ούτε καν πολιτικής) και λέω εγώ μαλακίες; Ψάξου
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.295
- Πόντοι
- 8.006
Μην βαλεις τα κλαματαΔηλαδή πρέπει να είναι όλα; Πετάς ξαφνικά κάτι για τον σαμαρά σε εντελώς άσχετο νήμα (ούτε καν πολιτικής) και λέω εγώ μαλακίες; Ψάξου![]()
![]()
![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
εγώ στο άρθρο διαβάζω για την πολιτική που εφάρμοζε το βυζάντιο στο συγκεκριμένο πρόβλημα, όπως φοροαπαλλαγές για παράδειγμα, και συγκρίνει την τότε πολιτική αντιμετώπιση του θέματος με τη σημερινή.Δηλαδή πρέπει να είναι όλα; Πετάς ξαφνικά κάτι για τον σαμαρά σε εντελώς άσχετο νήμα (ούτε καν πολιτικής) και λέω εγώ μαλακίες; Ψάξου![]()
![]()
![]()
δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική.
εγώ στο άρθρο διαβάζω για την πολιτική που εφάρμοζε το βυζάντιο στο συγκεκριμένο πρόβλημα, όπως φοροαπαλλαγές για παράδειγμα, και συγκρίνει την τότε πολιτική αντιμετώπιση του θέματος με τη σημερινή.
δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική.
Πες μου και ότι διάβασες για wi-fi στο Βυζάντιο και σου ήρθε συνειρμικά...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 395
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 8
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις