Νέα

Αζήτητοι Νεκροί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 40
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Γαμάτο θρεντ.  :thumbsup:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
καλυτερα μαν καιρος ηταν να ανανεωθει το υλικο στα εργαστηρια ανατομιας των φοιτητων ιατρικης

Ξέρεις υποθέτω ότι στο παρελθόν υπήρξε περίπτωση που τύπισσα που δούλευε σε νεκροτομείο προσπάθησε μ' αυτό τον τρόπο να εξαφανίσει το πτώμα του άντρα της  :woldman:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
τώρα που θα δώσει το δωρεάν wifi ο σαμαράς θα αναστηθούν και αυτοί

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Εγω λεω παλι, αφου χλευάζετε και δεν το θελετε, να μην το δωσει. Σωστα?
είτε βάλει είτε δεν βάλει, στα @@ μας,
τέτοιες κινήσεις είναι για να πείθουν τους καθυστερημένους ότι γίνεται "έργο".
έχουμε λύσει όλα τα άλλα προβλήματα και ήρθε τώρα ο σαμαράς να μας αυξήσει και άλλο την ποιότητα ζωής με το wifi.
τα λεφτά από τις πουτσο-wifi θα μπορούσε να τα δώσει για να λυθούν προβλήματα όπως το παρόν.
αλλά πως θα βλέπει τα like του στο facebook ο τζιτζιφιόγκος ο βρωμοδαπίτης, κάπως πρέπει να λυθεί αυτό το τιτανοτεράστιο πρόβλημα.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Δεν πάτε δίπλα να τα πείτε αυτά; Μην μπαχαλέψουμε ένα τόσο ποιοτικό νήμα.  :headbang: :headbang:
την είπες τη μαλακία σου,
από όλα αυτά τα ποστ έπιασες αυτά που ήταν εκτός θέματος, επειδή τα άλλα είναι εντός :jerking:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
είτε βάλει είτε δεν βάλει, στα @@ μας,
τέτοιες κινήσεις είναι για να πείθουν τους καθυστερημένους ότι γίνεται "έργο".
έχουμε λύσει όλα τα άλλα προβλήματα και ήρθε τώρα ο σαμαράς να μας αυξήσει και άλλο την ποιότητα ζωής με το wifi.
τα λεφτά από τις πουτσο-wifi θα μπορούσε να τα δώσει για να λυθούν προβλήματα όπως το παρόν.
αλλά πως θα βλέπει τα like του στο facebook ο τζιτζιφιόγκος ο βρωμοδαπίτης, κάπως πρέπει να λυθεί αυτό το τιτανοτεράστιο πρόβλημα.
Σωστα, εξαλλου Facebook εχουν μονο οι δεξιοι  :2funny:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
την είπες τη μαλακία σου,
από όλα αυτά τα ποστ έπιασες αυτά που ήταν εκτός θέματος, επειδή τα άλλα είναι εντός :jerking:

Δηλαδή πρέπει να είναι όλα; Πετάς ξαφνικά κάτι για τον σαμαρά σε εντελώς άσχετο νήμα (ούτε καν πολιτικής) και λέω εγώ μαλακίες; Ψάξου  :headbang: :headbang: :headbang:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Δηλαδή πρέπει να είναι όλα; Πετάς ξαφνικά κάτι για τον σαμαρά σε εντελώς άσχετο νήμα (ούτε καν πολιτικής) και λέω εγώ μαλακίες; Ψάξου  :headbang: :headbang: :headbang:
Μην βαλεις τα κλαματα  :2funny:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
εγώ στο άρθρο διαβάζω για την πολιτική που εφάρμοζε το βυζάντιο στο συγκεκριμένο πρόβλημα, όπως φοροαπαλλαγές για παράδειγμα, και συγκρίνει την τότε πολιτική αντιμετώπιση του θέματος με τη σημερινή.
δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
εγώ στο άρθρο διαβάζω για την πολιτική που εφάρμοζε το βυζάντιο στο συγκεκριμένο πρόβλημα, όπως φοροαπαλλαγές για παράδειγμα, και συγκρίνει την τότε πολιτική αντιμετώπιση του θέματος με τη σημερινή.
δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική.

Πες μου και ότι διάβασες για wi-fi στο Βυζάντιο και σου ήρθε συνειρμικά...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom