You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αύξηση Πέους με αλοιφή...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pavlosp
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 81
- Εμφανίσεις 20K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
CIVIL111
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 19
- Πόντοι
- 5.775
ρε πατε καλα τι μαλακιες και αλοιφες λετε.......
την γκομενα το μυαλο της γαμας πρωτα και επειτα το "βαθος"......
οι αλοιφες-μεγεθυντες κ.α ειναι για τους "μαλακες" που τους τα παιρνουν οι "εξυπνοι"....
ασε που το ποιο πιθανο με αυτες τις ΜΗ επαγγελματικες συμβουλες απο τους καθε λογης λαμογιων
ειναι να ψαχνεται για καβλι και να το γυρισετε στο "στυλ" ΛΙΛΑΣ .........
την γκομενα το μυαλο της γαμας πρωτα και επειτα το "βαθος"......
οι αλοιφες-μεγεθυντες κ.α ειναι για τους "μαλακες" που τους τα παιρνουν οι "εξυπνοι"....
ασε που το ποιο πιθανο με αυτες τις ΜΗ επαγγελματικες συμβουλες απο τους καθε λογης λαμογιων
ειναι να ψαχνεται για καβλι και να το γυρισετε στο "στυλ" ΛΙΛΑΣ .........
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.601
- Πόντοι
- 19.485
Ωχ! Τι? Εχουν και μυαλό??????
χατζηαβάτης
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ποσα χιλιοστα σε μηκος και διαμετρο (Φ) ειναι το τσουτσουνι σου ;Παιδιά σκεφτόμουνα όλες αυτές τις συζητήσεις περί αύξησης πέους και προβληματιζόμουνα είναι ανάγκη να καταφύγει κάποιος σε λύσεις χειρουργικές, χαπιών και παράξενων εργαλείων, ενώ μπορούμε να έχουμε κάποιο αντίστοιχο αποτέλεσμα με κάποια αλοιφή! Σκέφτηκα αν αγοράσουμε κάποια αλοιφή πχ θερμαντική που θα προκαλέσει αύξηση αιμάτωσης στο πέος, οπότε έτσι μπορεί να αυξηθεί και να γίνει πιο χοντρό....
Τι λέτε; υπάρχει κάποια αλοιφή;
Επισκέπτης
Αλοιφη για τον εγκεφαλο να δω ποτε θα βγαλουνε.
Επισκέπτης
Εγω εχω δεχθει το πουλι μου ετσι οπως ειναι και αυτο εχει δεχθει εμενα.
Και ετσι τα παμε καλα οι δυο μας...
Και ετσι τα παμε καλα οι δυο μας...
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
δεν νομιζω οτι με την αλοιφη γινεται τιποτα.βεβαια δεν ξερω και πολλα.εγω την εχω 16-17 ποντους.μια μεση πουτσα και δεν ειχε καμια γκομενα ποτε παραπονο.εξαρταται ποσο τον εχεις???αν ειναι κατω απο 13 εκατοστα καυλωμενος πρεπει να κανεις κατι!!!!η χειρουργικη επεμωαση πιστευω ειναι η μονη λυση.εγω Π.Χ.ειχα προβλημα με την τριχοπτωση εκανα 2 εμφυτευσης μαλλιων και το ελυσα.αν ειχα τετοιο προβλημα σιγουρα θα εκανα κατι....Παιδιά σκεφτόμουνα όλες αυτές τις συζητήσεις περί αύξησης πέους και προβληματιζόμουνα είναι ανάγκη να καταφύγει κάποιος σε λύσεις χειρουργικές, χαπιών και παράξενων εργαλείων, ενώ μπορούμε να έχουμε κάποιο αντίστοιχο αποτέλεσμα με κάποια αλοιφή! Σκέφτηκα αν αγοράσουμε κάποια αλοιφή πχ θερμαντική που θα προκαλέσει αύξηση αιμάτωσης στο πέος, οπότε έτσι μπορεί να αυξηθεί και να γίνει πιο χοντρό....
Τι λέτε; υπάρχει κάποια αλοιφή;
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
αυτοι που εχουνε τρομερο κομπλεξ με της πουτσες του ειναι οι Αραβες.μου ελεγε μια γκομενα που ειχε ενα μαλακα Αραβα οτι το μετραγε το παπαρι του καθε μερα και ολοι αν τους ρωτισεις λενε οτι την εχουνε τεραστια
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
δε συμφονω!αν εχεις μικρη ψωλι κατω απο 12-13 ποντους καυλωμενη πρεπει κατι να κανεις!!!εγω καραφλιασα και πηγα και εβαλα μαλλια αν ειχα μικρη πουτσα θα πηγαινα και θα εκανα ειγχηρηση για να την μεγαλωσω!!!Σοβαρευτειτε ρε ,αλλοι γενιουνται χωρις χερια και ποδια και προτεπετε αυτον που γεννιεται με μικρη ψωλη να κανει εγχειρηση?
Να σκεφτεστε παντα οτι μπορει να ηταν και χειροτερα..
Επισκέπτης
μου ελεγε μια γκομενα που ειχε ενα μαλακα Αραβα οτι το μετραγε το παπαρι του καθε μερα
Και ο μεσος ορος ποσο εβγαινε?Οι αποκλισεις καθε μερα ηταν μεγαλες?
ichigo san
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaεπειδη παιζω ποδοσφαιρο εδω και κατι χρονια και χρησιμοποιω θερμαντικη αλοιφη στους προσαγωγους και καμια φορα ξεφευγει λιγο και παει στα αρχιδια και στο πουτσο μπορω να σου πω οτι δεν εχω δει διαφορα στο μεγεθος τους το μονο που καταφερνω ειναι να τρεχω γρηγοροτερο απο το καπσιμο στα αρχιδια
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
δεν ξερω???ειχε πολυ γελιο που μου το λεγε!!μου ελεγε οτι καθε πρω'ι' σηκονωτανε και την μετραγε!!!!Και ο μεσος ορος ποσο εβγαινε?Οι αποκλισεις καθε μερα ηταν μεγαλες?
imaginas.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 616
Το "φυσιολογικό" μήκος του πέους σε στύση κυμαίνεται από 11 έως 15 εκ. με συνηθέστερο μήκος 12-14 εκ. και ΜΟ 13 εκ.
Μικροφαλία, δηλαδή βραχύ πέος, υπάρχει όταν το μήκος του σε στύση δεν ξεπερνά το 10 εκ.
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
Δεσε το και τράβα το να μακρύνει σαν τον ΠΕΟκρούστη.
konstantinos765
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
μαλλον θα μας κανεις να χασουμε και εμεις αυτα που εχουμε...δε συμφονω!αν εχεις μικρη ψωλι κατω απο 12-13 ποντους καυλωμενη πρεπει κατι να κανεις!!!εγω καραφλιασα και πηγα και εβαλα μαλλια αν ειχα μικρη πουτσα θα πηγαινα και θα εκανα ειγχηρηση για να την μεγαλωσω!!!