Νταης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.282
- Πόντοι
- 2.586
ΓΙΑΤΙ ? ΜΙΑ ΝΑΡΚΟΜΑΝΗς ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΙ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ ? ΚΑΜΙΑ
Πάει για σενάριο στη 10η Εντολή ο τύπος..
ΓΙΑΤΙ ? ΜΙΑ ΝΑΡΚΟΜΑΝΗς ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΙ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ ? ΚΑΜΙΑ
Ρε φίλε είναι άλλη κουβέντα να πεις ότι εκτιμάς ή όχι μια πορνοστάρ και άλλο ο κυνισμός σου.Ούτε εγώ εκτιμάω γυναίκες που για το χρήμα ξεπουλιούνται.Εκτιμώ τις σκληρά εργαζόμενες και γενικά αυτές που έχουν ποιοτικό χαρακτήρα.Ο άνθρωπος όμως είναι άνθρωπος και είναι θλιβερό μια νέα γυναίκα να αυτοκτονεί.Το πορνοσταριλίκι έχει πολύ σαπίλα με κοκαΐνη και ποιος ξέρει τι άλλομπα ... δεν ντρέπομαι εύκολα .... ειδικά για θηλυκά αυτού του επιπέδου ....
τι είναι αυτό ? παλιό ελληνικο σηριαλ ?Πάει για σενάριο στη 10η Εντολή ο τύπος..
Όχι ρε πέθανε και η Jesse Jane;; Τώρα το μαθαίνω, από τις αγαπημένες. Κρίμα.. Γαμιέται η ψυχολογία τους από τα ναρκωτικά.δεν λεω για την Λιν....αλλα η αλλη η August Ames??η Τζεσε Τζεην???
τι είναι αυτό ? παλιό ελληνικο σηριαλ ?
ναι ακριβώς έχεις δίκιο για τις πόρνες τις ναρκομανείς ειδικά σε μια χώρα όπως η USA .... έχω ζήσει εκει στο Μαιάμι και τα έχω διαπιστώσει αυτά .... οσο για τον κυνισμό ναι με διακρίνει .... καλώς η κακώς ....Ρε φίλε είναι άλλη κουβέντα να πεις ότι εκτιμάς ή όχι μια πορνοστάρ και άλλο ο κυνισμός σου.Ούτε εγώ εκτιμάω γυναίκες που για το χρήμα ξεπουλιούνται.Εκτιμώ τις σκληρά εργαζόμενες και γενικά αυτές που έχουν ποιοτικό χαρακτήρα.Ο άνθρωπος όμως είναι άνθρωπος και είναι θλιβερό μια νέα γυναίκα να αυτοκτονεί.Το πορνοσταριλίκι έχει πολύ σαπίλα με κοκαΐνη και ποιος ξέρει τι άλλο
Ηταν σκατοψυχος και αυτος.Ναι ήταν και ένα επεισόδιο - αληθινή ιστορία - με έναν που σκότωνε πόρνες.
συμβαίνει ... οι πόρνες είναι ενας ευκολος στοχος για πολλους τρελλούς .... και έχουμε τόσους δίπλα μαμς .... γιαυτο στο αυτοκίνητο έχω πάντα taser μην πέσω σε κανένα τρελλό ....Ναι ήταν και ένα επεισόδιο - αληθινή ιστορία - με έναν που σκότωνε πόρνες.
Για αυτό όλες έχουν προστάτη και ας μην το παραδέχονται οι "ανεξάρτητες",γιατί είναι ντεκαβλέ.Αναγκαίο κακόΝαι ήταν και ένα επεισόδιο - αληθινή ιστορία - με έναν που σκότωνε πόρνες.
οχ τώρα το πρόσεξα κ εγώ νόμιζα ότι εννοούσε τηνΌχι ρε πέθανε και η Jesse Jane;; Τώρα το μαθαίνω, από τις αγαπημένες. Κρίμα.. Γαμιέται η ψυχολογία τους από τα ναρκωτικά.
Έχουν και το χόρτο πανεύκολο εκεί και μετά βγαίνουν όλοι με κατάθλιψη.
οχ τώρα το πρόσεξα κ εγώ νόμιζα ότι εννοούσε την
Shyla Stylez
την Jesse Jane την είχα συναντήσει στην σαντορινη προ κορονοιου, κρίμα!
μάλλον εσύ δεν πρέπει να φοβάσαι αλλά οι γύρο σου! Σαν το ανέκδοτο με τον τρελό στην εθνική μου κάνειςσυμβαίνει ... οι πόρνες είναι ενας ευκολος στοχος για πολλους τρελλούς .... και έχουμε τόσους δίπλα μαμς .... γιαυτο στο αυτοκίνητο έχω πάντα taser μην πέσω σε κανένα τρελλό ....
ραντεβού την είχα πάρει, πολύ καλή!Καλό τυπάκι; Την είχες χαιρετήσει; Πολύ κρίμα να πηγαίνουν έτσι άνθρωποι.
γιατι πορνη εισαι?συμβαίνει ... οι πόρνες είναι ενας ευκολος στοχος για πολλους τρελλούς .... και έχουμε τόσους δίπλα μαμς .... γιαυτο στο αυτοκίνητο έχω πάντα taser μην πέσω σε κανένα τρελλό ....
Έλα ρε φίλε πέτυχες Jesse Jane Σαντορίνι στα ντουζένια της και την πήδηξες;πρέπει να γούσταρε πολύ το γαμήσι.Ωραίος!ραντεβού την είχα πάρει, πολύ καλή!
Εσύ πρέπει να είσαι πλούσιος.Πόσα έσταξες; Σίγουρα τριψήφιοραντεβού την είχα πάρει, πολύ καλή!
Όχι μόνο αυτός..Ηταν σκατοψυχος και αυτος.
χα χα !! μαρέσει να αισθάνομαι τον κίνδυνο .... γιαυτό πολλές φορές βολταρω Σατωβριάνδου στην αρχη κοντα στον ΟΣΕ το βραδυ για βόλτα ...... γεμάτο πρεζόνια εκεί και νιώθεις τον κίνδυνο....μάλλον εσύ δεν πρέπει να φοβάσαι αλλά οι γύρο σου! Σαν το ανέκδοτο με τον τρελό στην εθνική μου κάνεις
χα χα !! μαρέσει να αισθάνομαι τον κίνδυνο .... γιαυτό πολλές φορές βολταρω Σατωβριάνδου στην αρχη κοντα στον ΟΣΕ το βραδυ για βόλτα ...... γεμάτο πρεζόνια εκεί και νιώθεις τον κίνδυνο....
τα σιδερικά είναι πιο επικύνδυνα και απαγορευμένα ενω ενα taser δεν το καταλαβαίνουν εύκολα και οταν το νιώσουν είναι αργα γιαυτούς .....γιατι πορνη εισαι?