Νέα

Αυτοκτόνησε η Kagney Linn Karter

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mr. Dexter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 208
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.483
Πόντοι
3.786
μπα ... δεν ντρέπομαι εύκολα .... ειδικά για θηλυκά αυτού του επιπέδου ....
Ρε φίλε είναι άλλη κουβέντα να πεις ότι εκτιμάς ή όχι μια πορνοστάρ και άλλο ο κυνισμός σου.Ούτε εγώ εκτιμάω γυναίκες που για το χρήμα ξεπουλιούνται.Εκτιμώ τις σκληρά εργαζόμενες και γενικά αυτές που έχουν ποιοτικό χαρακτήρα.Ο άνθρωπος όμως είναι άνθρωπος και είναι θλιβερό μια νέα γυναίκα να αυτοκτονεί.Το πορνοσταριλίκι έχει πολύ σαπίλα με κοκαΐνη και ποιος ξέρει τι άλλο

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
δεν λεω για την Λιν....αλλα η αλλη η August Ames??η Τζεσε Τζεην???
Όχι ρε πέθανε και η Jesse Jane;; Τώρα το μαθαίνω, από τις αγαπημένες. Κρίμα.. Γαμιέται η ψυχολογία τους από τα ναρκωτικά.
Έχουν και το χόρτο πανεύκολο εκεί και μετά βγαίνουν όλοι με κατάθλιψη.

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Like
479
Πόντοι
36
Ρε φίλε είναι άλλη κουβέντα να πεις ότι εκτιμάς ή όχι μια πορνοστάρ και άλλο ο κυνισμός σου.Ούτε εγώ εκτιμάω γυναίκες που για το χρήμα ξεπουλιούνται.Εκτιμώ τις σκληρά εργαζόμενες και γενικά αυτές που έχουν ποιοτικό χαρακτήρα.Ο άνθρωπος όμως είναι άνθρωπος και είναι θλιβερό μια νέα γυναίκα να αυτοκτονεί.Το πορνοσταριλίκι έχει πολύ σαπίλα με κοκαΐνη και ποιος ξέρει τι άλλο
ναι ακριβώς έχεις δίκιο για τις πόρνες τις ναρκομανείς ειδικά σε μια χώρα όπως η USA .... έχω ζήσει εκει στο Μαιάμι και τα έχω διαπιστώσει αυτά .... οσο για τον κυνισμό ναι με διακρίνει .... καλώς η κακώς ....

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Like
479
Πόντοι
36
Ναι ήταν και ένα επεισόδιο - αληθινή ιστορία - με έναν που σκότωνε πόρνες. :priest:
συμβαίνει ... οι πόρνες είναι ενας ευκολος στοχος για πολλους τρελλούς .... και έχουμε τόσους δίπλα μαμς .... γιαυτο στο αυτοκίνητο έχω πάντα taser μην πέσω σε κανένα τρελλό ....

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.483
Πόντοι
3.786
Ναι ήταν και ένα επεισόδιο - αληθινή ιστορία - με έναν που σκότωνε πόρνες. :priest:
Για αυτό όλες έχουν προστάτη και ας μην το παραδέχονται οι "ανεξάρτητες",γιατί είναι ντεκαβλέ.Αναγκαίο κακό

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
33.689
Πόντοι
6.186
Όχι ρε πέθανε και η Jesse Jane;; Τώρα το μαθαίνω, από τις αγαπημένες. Κρίμα.. Γαμιέται η ψυχολογία τους από τα ναρκωτικά.
Έχουν και το χόρτο πανεύκολο εκεί και μετά βγαίνουν όλοι με κατάθλιψη.
οχ τώρα το πρόσεξα κ εγώ νόμιζα ότι εννοούσε την

Shyla Stylez​

την Jesse Jane την είχα συναντήσει στην σαντορινη προ κορονοιου, κρίμα!

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
οχ τώρα το πρόσεξα κ εγώ νόμιζα ότι εννοούσε την

Shyla Stylez​

την Jesse Jane την είχα συναντήσει στην σαντορινη προ κορονοιου, κρίμα!

Καλό τυπάκι; Την είχες χαιρετήσει; Πολύ κρίμα να πηγαίνουν έτσι άνθρωποι.

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
33.689
Πόντοι
6.186
συμβαίνει ... οι πόρνες είναι ενας ευκολος στοχος για πολλους τρελλούς .... και έχουμε τόσους δίπλα μαμς .... γιαυτο στο αυτοκίνητο έχω πάντα taser μην πέσω σε κανένα τρελλό ....
μάλλον εσύ δεν πρέπει να φοβάσαι αλλά οι γύρο σου! Σαν το ανέκδοτο με τον τρελό στην εθνική μου κάνεις

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
33.689
Πόντοι
6.186

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
γιατι πορνη εισαι?
:think::confused:

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.559
Πόντοι
456

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Like
479
Πόντοι
36
μάλλον εσύ δεν πρέπει να φοβάσαι αλλά οι γύρο σου! Σαν το ανέκδοτο με τον τρελό στην εθνική μου κάνεις
χα χα !! μαρέσει να αισθάνομαι τον κίνδυνο .... γιαυτό πολλές φορές βολταρω Σατωβριάνδου στην αρχη κοντα στον ΟΣΕ το βραδυ για βόλτα ...... γεμάτο πρεζόνια εκεί και νιώθεις τον κίνδυνο....

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.483
Πόντοι
3.786
χα χα !! μαρέσει να αισθάνομαι τον κίνδυνο .... γιαυτό πολλές φορές βολταρω Σατωβριάνδου στην αρχη κοντα στον ΟΣΕ το βραδυ για βόλτα ...... γεμάτο πρεζόνια εκεί και νιώθεις τον κίνδυνο....
:confused:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom