Νέα

Aυτοκινούμενο Tροχόσπιτο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mikrosgr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
η σκεψη μου ειναι διπλη , α/ το χειμωνα σε χιονοδρομικα για σαβατοκυριακο , και  β/ το καλοκαιρι 3 μερες ( δηλ παρασκευη βραδυ εως κυριακι βραδυ ) εξοδους στην ελλαδα , πχ ναυπλιο 4 ωρες δρομο , χαλκιδα 2.30 ωρες δρομο , και της μερες την πολυημερης αδειας ελλαδα ή εξωτερικο . . . . ( πρωτες σκεψης )
mikro χτες ολως τυχαιως ειχε μια εκπομπη με τον παπανωτα το μεσημερι στο star kαι εχει αγορασει ενα τετοιο οχημα,οπως δηλωσε δεν υπαρχει σαβαττοκυριακο που να εχει κατσει αθηνα,αλλα ειπε οτι ειναι λιγο ακριβο,ξερεις τιμες?

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
μαγκες εχετε οδηγιση μακρι οχιμα σε ελινικουσ επαρχιακους δρομους,εινε φοβερα αλλα για αλη χορα

Greek

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
ρε Βόθρε μήπως πρέπει να βελτιώσεις λίγο την ορθογραφία σου?
θα ξεχάσουμε και τα ελληνικά που ξέρουμε...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ρε Βόθρε μήπως πρέπει να βελτιώσεις λίγο την ορθογραφία σου?
θα ξεχάσουμε και τα ελληνικά που ξέρουμε...
αυριο κολιτε ολα θα νε καλα το προβλιμα θα το λισει ο Ντουρασελ!!!!!!!!!!

OP
OP
M

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
μαγκες εχετε οδηγιση μακρι οχιμα σε ελινικουσ επαρχιακους δρομους,εινε φοβερα αλλα για αλη χορα

συμφωνο μαζι σου απολυτος , για αυτο κοιταω μεχρι 7.00 μετρα , τα οποιοα ειναι  ευριχωρα , και ωραια ,  κυκλοφορης ανετα στους επαρχειακους δρομους , δεν ειναι τυχαιο οτι η ιταλη και η γερμανη που ερχονται εχουν μεχρι τετοια μετρα..........

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
συμφωνο μαζι σου απολυτος , για αυτο κοιταω μεχρι 7.00 μετρα , τα οποιοα ειναι  ευριχωρα , και ωραια ,  κυκλοφορης ανετα στους επαρχειακους δρομους , δεν ειναι τυχαιο οτι η ιταλη και η γερμανη που ερχονται εχουν μεχρι τετοια μετρα..........
απο εφορια ξερης τι πεζει???
παλια οι Γερμανοι εκαναν ταξιδια ελαδα με τετια καραβανια,τορα εχουν εξαφανιστει

Επισκέπτης

Οι hippys ειναι μαλιαδες και καλα παιδια. Εχω την εχω ξυρισμενη την κεφαλα μου και ποτε δεν ημουν καλο παιδι.
Παντως λεει με χιλια το αυτοκινουμενο. Ειναι καλυτερα απο τη σκηνη. Το σκεφτομε πολυ σοβαρα. Αλλα εκει που παω και αραζω εγω θα δυσκολευτε να πηγαινειμ το θηριο.

OP
OP
M

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
απο εφορια ξερης τι πεζει???
παλια οι Γερμανοι εκαναν ταξιδια ελαδα με τετια καραβανια,τορα εχουν εξαφανιστει

οχι βρε ερχονται αλλα εχουν αλλαξη μηνα πλεον , τον αυγουστο τον πεταξαν , τωρα ερχονται ιουλιο και σεπτεμβριο , σημερα το πρωι απο το λιμανι ενα γκρι σαν αυτο ¨:     .....με γαλλικες πινακιδες πηγενε προς κορινθο πλευρα , του μιλησα στο φαναρη , με τα γαλλικα του λυκειου ( χαχαχαχα ) , ωραιος τυπος ......

OP
OP
M

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
οχι βρε ερχονται αλλα εχουν αλλαξη μηνα πλεον , τον αυγουστο τον πεταξαν , τωρα ερχονται ιουλιο και σεπτεμβριο , σημερα το πρωι απο το λιμανι ενα γκρι σαν αυτο

.....με γαλλικες πινακιδες πηγενε προς κορινθο πλευρα , του μιλησα στο φαναρη , με τα γαλλικα του λυκειου ( χαχαχαχα ) , ωραιος τυπος ......

OP
OP
M

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16

Groth

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Αν μιλάς για αυτοκινούμενο, τίποτα δε συγκρίνεται με την κορυφή: να γυρνάς την Αμερική με ένα www.winnebago.com]Winnebago[/url]!

12 μέτρα, βέβαια, και 300 χιλιάρικα (US$), αλλά η πολυτέλεια δικιά σου.
Δες www.winnebagoind.com/products/winnebago/2009/vectra/index.php]φωτογραφίες[/url] από το εσωτερικό του Vectra 2009 και θα πάθεις.

Ναι, ξέρω, όνειρα άσχετα με Ελληνική πραγματικότητα...

OP
OP
M

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
κανεις ''συναδελφος'' ? ....................  τιποτα

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Η νομοθεσία που απαγόρευε στους έλληνες να εχουν στην κατοχή τους αυτοκινούμενο τροχόσπιτο έχει αλλάξει. Όσο για το αν υπάρχει ή όχι τεκμήριο δεν το γνωρίζω, δυστυχώς...

Στο θέμα μας... Είμαι λάτρης του κάμπινγκ και έχω κάνει για πολλά χρόνια σε όλη την Ελληνική επικράτεια, με σκηνή, με τροχοσκηνή, με τροχόσπιτο... Για τους λάτρεις της φύσης και αυτούς που κατά φιλοσοφία τη βρίσκουν με το αναρχο-ελεύθερο, ρέμπελο στυλ διακοπών, το κάμπινγκ είναι μαγεία...

To ουλτιμέϊτ αυτοκινούμενο τροχόσπιτο για μένα είναι το παρακάτω:

http://[URL unfurl="true"]www.oldclassiccar.co.uk/classic-car-images/classic_camper8.jpg[/img[/URL]]

60's VW Splittie Camper :headbang3:

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Some Vintage Caravans

1957 Freeman Leverit Caravan
http://[URL unfurl="true"]www.oldclassiccar.co.uk/classic-car-images/hptstore5.jpg[/img[/URL]]

1950s Cadillac with Airstream Caravan
[img]http://[URL unfurl="true"]www.oldclassiccar.co.uk/classic-car-images/classic_caravans3.jpg[/img[/URL]]

Bedford CA Campers
[img]http://[URL unfurl="true"]www.oldclassiccar.co.uk/classic-car-images/classic_camper3.jpg[/img[/URL]]

Austin Camper
[img]http://[URL unfurl="true"]www.oldclassiccar.co.uk/classic-car-images/classic_camper6.jpg[/img[/URL]]

OP
OP
M

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
εγω εχω τρελαθει ,  :headbang: , με το DETHLEFFS -  Globebus  - A Class -  motorhomes   6 μετρα , γκαραζ κλειστο 1.50 μετρο , 1 διπλο κρεβατι και δυο μονα πισω . μεταχειρισμενο απο ιταλια ή ολλανδια  το βρηκα 30.000 ευρω χρονολογια 2006-07  :rockon:

περιμενω τιν εκθεση στην ιταλια που θα γινει , μπας και βρω κανενα ποιο καινουργιο με καλυτερη τιμη , κανενας ιταλος που θελει να το σκοτωση  το δικο του για καποιο καινουργιο ...... ;)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.158
Πόντοι
42.697
:grin: