Thessalon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2011
- Like
- 1.122
- Πόντοι
- 216
Ἕ, καὶ ἐγὼ τῷ 1970 εἶχον ...αὐτοκίνητα!
το δικο μου "supercar"
το ονειρο μου να παρ ω μια Ποντιακ και να το κανω ιδιο, ηα να την παρω ετοιμη ρεπλικα...
Μιλαμε για τον Κιττ, τον ιπποτη της της ασφαλτου, το αυτοκινητο ειναι το
Pontiac Firebird trans am...
το αυτοκίνητο της καρδίας μου
και στο χρώμα της φωτογραφίας.. british racing
Ἐξ ἀμερικανικῶν προτιμητέα ἡ Corvette.
Ἥ ἡ κάτωθι, ὄχι ἀκριβῶς ἀμερικανική, ἀλλὰ μετὰ μεγἀλων ἐπιδράσεων, διὰ σκληροπυρηνικούς. Σήμερον νομίζω διαθέσιμος μόνον εἰς τὴν γερμανικὴν ἐκδοχήν (AC). Κυκλοφορεῖ καὶ ἐν Ἐλλάδι. (Φαντασθῆτε ἀνάβασιν Πάρνηθος μετ' αὐτῆς π.χ!)
Ἐξ ἀμερικανικῶν προτιμητέα ἡ Corvette.
Ἥ ἡ κάτωθι, ὄχι ἀκριβῶς ἀμερικανική, ἀλλὰ μετὰ μεγἀλων ἐπιδράσεων, διὰ σκληροπυρηνικούς. Σήμερον νομίζω διαθέσιμος μόνον εἰς τὴν γερμανικὴν ἐκδοχήν (AC). Κυκλοφορεῖ καὶ ἐν Ἐλλάδι. (Φαντασθῆτε ἀνάβασιν Πάρνηθος μετ' αὐτῆς π.χ!)
Ἑφιαλτικὰ ἐκ πάσης ἀπόψεως εἰς τὴν συντήρησιν (κόστος, δυσχέρεια).
και γω θελω να βολταρω μια κομπρα
Ὑπάρχουσιν ἐν Ἑλλάδι πλείονες τῆς μίας.
Shelby Cobra. Κυκλοφορεί μία τουλάχιστον στη Θεσσαλονίκη.Τέρμα κωλοφτιαγμένη κιόλαςἘξ ἀμερικανικῶν προτιμητέα ἡ Corvette.
κατερχαμ σουπερ σεβεν
Η κατανάλωση είναι τόση που ένα ντεπόζιτο φτάνει οριακά για μια βόλτα Ωραιόκαστρο-Λευκό Πύργο
Θα βγάζει πολύ χρήμα ο τύπος!Η κατανάλωση είναι τόση που ένα ντεπόζιτο φτάνει οριακά για μια βόλτα Ωραιόκαστρο-Λευκό Πύργο
προσφατα ενας φιλος πηρε αυτο με κινητηρα μοτοσυκλετας
Ἑν Ὁλλανδίᾳ λίαν δημοφιλές. (Ὡς Donkervoort). Μάλλον ὅμως δὲν ἡμπορεῖ νὰ χρησιμοποιηθῇ διὰ ...ἐπαγγελματικὰ ταξείδια.
F430 τουλάχιστον που μπήκα(δεν οδήγησα) με το που έμπαινε στην ροπή του(πάνω απο 4.500rpm) απλά δεν πατούσε κάτω με τίποτα :SΘα παιρνατε Carrera Turbo ή τη φτηνoτερη διαθεσιμη Φερραρι?
(Δεν το παω βασει επιδοσεων... Σαν αισθηση, τι θα προτιμουσατε? Ασπιδα ή αλογο??)