You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αυτοκίνητα κάβλες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα -
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 366
- Εμφανίσεις 16K
-
- Ετικέτες
- αυτοκίνητα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.453
- Πόντοι
- 12.756
Αυτός που χεί το γκε τε βε ειναι γνωστός μου
το βγαζει καθολου
Επισκέπτης
http://[URL unfurl="true"]www.speedhunters.com/wp-content/uploads/2008/10/NHRA_CHRR_08_DL_1072.JPG[/img[/URL]]
Πάμε
[b][u]Duesenberg_Convertible Phaeton 1935[/u][/b]
[img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/6a/Duesenberg_Convertible_SJ_LA_Grand_Dual-Cowl_Phaeton_1935.jpg
1933 Duesenberg II Boattail Speedster
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.453
- Πόντοι
- 12.756
ναι ρε. Απο νότια ειναι κι ολας για αυτο σε ρώτησα αν το χεις δει
ξημερωματα το βγαζει με τα σκουπιδιαρικα ή λογικες ωρες ?
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.031
- Πόντοι
- 2.606
ναι ρε. Απο νότια ειναι κι ολας για αυτο σε ρώτησα αν το χεις δειτο βγαζει καθολου
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.031
- Πόντοι
- 2.606
αχαχαχα μάλλον νύχταξημερωματα το βγαζει με τα σκουπιδιαρικα ή λογικες ωρες ?
Επισκέπτης
Ερώτηση προς lakis33: Έτσι κ οδηγούσες εσύ τη λάμπο,τι θα έκανες στον τύπο που πετάχτηκε με το μάζντα;
Θα ζούσε τώρα;
Τη Λάμπο , την οδηγούσε ξανθιά bimbo , προφανώς πουτάνα , που την απέκτησε με πίπες-κώλο.
Κανένα πρόβλημα λοιπόν. Το στόμα για τα κλαρίνα και τον κώλο , όπως φαίνεται από το βίντεο, τα έχει ακόμη για να πάρει κι άλλες Λάμπο και βίλλες και μύρια.
Το δυστύχημα είναι ότι σε πουτάνες που έχουν βγάλει χρήμα, πωλούνται τα πάντα.
Επισκέπτης
Τη Λάμπο , την οδηγούσε ξανθιά bimbo , προφανώς πουτάνα , που την απέκτησε με πίπες-κώλο.
Κανένα πρόβλημα λοιπόν. Το στόμα για τα κλαρίνα και τον κώλο , όπως φαίνεται από το βίντεο, τα έχει ακόμη για να πάρει κι άλλες Λάμπο και βίλλες και μύρια.
Το δυστύχημα είναι ότι σε πουτάνες που έχουν βγάλει χρήμα, πωλούνται τα πάντα.
αριστερα εχει το τιμονι και απο εκει κατεβαινει ενας τυπος με καπελο η ξανθια ειναι συνοδηγος
Επισκέπτης
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Εγώ φυσικά και δε το συγκρίνω.
Θέλω να τονίσω πόσο ηλίθιο είναι να παίρνεις κάτι τέτοια αμάξια και να τα βάζεις 23άρες ζάντες και big turbo kit και να νομίζεις πως θα χτυπάς στα ίσια supercars.
Πραγματικά μόνο για φιγούρα είναι.
Περί ορεξεως κολοκυθοπιτα, αν έχοντας το χρήμα θέλει ενα αυτοκινητο μαουνα, πάσης χρήσεως για 4+ άτομα και ταυτόχρονα δε σου εχει φύγει η γκαβλα του γκαζιου, δικαίωμα του.
Ενώ ολα τα αλλα αυτοκίνητα, στην Ελλάδα τουλαχιστον, για τι ειναι;;;; Για οδηγικη "απόλαυση";;;;
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
ποιος την εχει ?
εμενα το μονο αυτοκινητο που με παρεξενεψε που ειδα στην ελλαδα ειναι αυτο
οπως ειναι ακριβως , χρωμα κτλ , σουπερ λετζερα δεν περιμενα να δω Ελλαδα , με μαυρες Ελληνικες πινακιδες
Κυκλοφορεί ενα τέτοιο νομίζω στη θεσσαλονικη, περιοχή Ωραικαστρου, ο κοντός υπεύθυνος Ασφαλειας υψηλών προσώπων, απ´ οτι θυμάμαι....
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
talladmirer
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2007
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
Αυτή είναι η Eldorado του τζομπάνη.
Προτιμώ την απλή, σαν αυτή που είχε ο Elvis Presley, o Kennedy, ο Isaac Hayes, και οι αραπάδες νταβατζήδες - πρεζέμποροι.
Heaven is the backseat of my Cadillac...
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
μαγκα μου με αυτα τα κερατα θα τσιμπας κ τους μαλακες τους ποδηλατες
yorkie
Global Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2012
- Κριτικές
- 228
- Like
- 18.812
- Πόντοι
- 35.668
Αυτουνού που λες ήτανε ασημί και ήταν από τα πρώτα Gallardo στη Θεσσαλονίκη.Κυκλοφορεί ενα τέτοιο νομίζω στη θεσσαλονικη, περιοχή Ωραιοκαστρου, ο κοντός υπεύθυνος Ασφαλειας υψηλών προσώπων, απ´ οτι θυμάμαι....
Superleggera δεν κυκλοφορεί κανένα.
Πορτοκαλί Gallardo κανονικά,υπάρχουν δύο σίγουρα.Το ένα το αγόρασε 75χιλιάρικα ένας τύπος(όταν πήγαιναν στην πιάτσα για πολύ πάνω από 100)από τον Στούμπο όταν είχε βαρέσει κανόνι πριν καμιά 3 χρόνια αν θυμάμαι καλά.
Ο τύπος δεν έχει καν γκαράζ και γι'αυτό του βάζει κουκούλα κάθε φορά που το παρκάρει μέσα στην αυλή του :S