yorkie
Global Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2012
- Κριτικές
- 228
- Like
- 18.812
- Πόντοι
- 35.668
Same here ;) αερόψυκτες ftwEκεινη την εποχη κυκλοφορησε και το αγαπημενο μου μοντελο[/u]
Same here ;) αερόψυκτες ftwEκεινη την εποχη κυκλοφορησε και το αγαπημενο μου μοντελο[/u]
Στο τσακ ήμουν το 2010 να πάρω μια χειροκίνητη μοντέλο του '08.m3 e92
νταξει δεν αξιζει να παρεις μανιουαλ m3 μονο νταμπλ κλατςΣτο τσακ ήμουν το 2010 να πάρω μια χειροκίνητη μοντέλο του '08.
Νομίζω για κάποια βαμμένα κομμάτια που είχε και το είχε κρύψει ο τύπος,χάλασε η δουλειά.
Βλέπω από τότε που έπεσε ένα 40% η τιμή της κ θυμάμαι την φράση "κάθε εμπόδιο σε καλό"
Τα DKG νομίζω έβγαιναν από το '09 και μετά που έγινε ένα μικρό f/l με το καινούριο navi μαζί.νταξει δεν αξιζει να παρεις μανιουαλ m3 μονο νταμπλ κλατς
απο το 08 και μετα εβγαιναν.μανιουαλ με ντι σι τι απο 60 στα 250 πατημα εχουν δυο αυτοκινητα διαφορα,αν τα αμαξια ειναι ντελιμιτεντ και τα δυο και πατησουν μεχρι 330 εχουν μια κολονα διαφορα.για αυτο βλεπεις τα μανιουαλ να πωλουνται φθηναΤα DKG νομίζω έβγαιναν από το '09 και μετά που έγινε ένα μικρό f/l με το καινούριο navi μαζί.
Το να αγοράσεις το 2010 μοντέλο του 2009 ε δε γλυτώνεις και πολλά,πρέπει να είσαι πολύ καυλωμένος για να πληρώσεις τόσα πολλά για ένα σασμάν.
Η διαφορά νομίζω ήτανε +15.000 λόγω μοντέλου.
Άσε το θυμάμαι και λέω πάλι καλά.Κι ας μας τράβηξε ο ηλίθιος από Θεσσαλονίκη μέχρι την Πάτρα για ξαναβαμμένο αμάξι
Έρευνα αγοράς έκανα χρόνια πριν καταλήξω κάπου.απο το 08 και μετα εβγαιναν.μανιουαλ με ντι σι τι απο 60 στα 250 πατημα εχουν δυο αυτοκινητα διαφορα,αν τα αμαξια ειναι ντελιμιτεντ και τα δυο και πατησουν μεχρι 330 εχουν μια κολονα διαφορα.για αυτο βλεπεις τα μανιουαλ να πωλουνται φθηνα
για το αγοραστικο κοινο που απευθυνεται αυτο το αμαξι παιζει ρολο ;)Έρευνα αγοράς έκανα χρόνια πριν καταλήξω κάπου.
Στα 10 αυτοκίνητα μόνο το 1 ήτανε dkg τότε.
Λογικό να βαρούσε στο κεφάλι.
Αυτο που λες μετράει αλλά όχι τόσο για τον υποψήφιο αγοραστή.
Δεν το παίρνουν όλοι για να το στήσουν στην Κρυφή.
Eργαλειαρα...νομιζω ομως οτι επισημα δεν εγινε εισαγωγη στην Ελλαδα γιαυτο και δεν τα ειδαμεΑυτο ηταν μια ΚΑΥΛΑ, της εποχής του, που άγνωστο γιατι δεν περπάτησε οσο άξιζε, τουλάχιστον στην Ελλάδα.
koenigsegg agera r
Μωρέ μια χαρά τα έλεγε ο τρισμέγιστος Σέννα.Έκανε όμως και U.S $100.000 :o Την στιγμή που με $80.000 έπαιρνες μια 911 τότε στην Αμερική.
Είχε και πολύ φτηνιάρικο εσωτερικό :- Και ο αμερικάνος δεν είναι ο τύπος που θα πει θα τα δώσω χαλάλι,για να μπαίνω ένα σ-κ trackday στις Σέρρες πχ που κάνουνε κάποιοι εδώ πάνω.Δεν περπάτησε το αμάξι.Στο L.A ζήτημα αν έβλεπα ένα τέτοιο το μήνα να κυκλοφορεί στους δρόμους.
φιλος σου ο δημαρχος? τον ειχες δανεισει εσυ για να παρει το νσχ?Συγκριτικά μιά χαρά τα πήγε η κούρσα στην Αμερική όπου πούλησε περίπου τη μισή από τη συνολική παραγωγή της.
Και ιδιαίτερα στην Καλιφόρνια.
Με την γνωστότερη αυτή του (μαύρου) δημάρχου του Σαν Φρανσίσκο.