Νέα

Αυτή η MILFάρα η Γκίζα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ledis7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

MyNameIsNobody

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Λες να την πηδαει ο Αλαφουζος ? http://[URL unfurl="true"]www.clicksmilies.com/s1106/lachen/laughing-smiley-007.gif[/img[/URL]]
[/quote]
Συγγνώμη δηλαδή, αλλά ο Αλαφούζος τη Γκίζα θα κοίταγε όταν έχει δίπλα του το δίμετρο τον κορίτσαρο, τη Σία με τις ματάρες;

[QUOTE="gazofonix1980, post: 3031298"]
δηλαδή είναι πιο λογικό να έχει μόνιμη εκπομπή σε σταθμό όπως ο σκάι λέγοντας έξυπνα πράγματα μεν αλλά με την καραμουζοφωνή δε????
[/quote]
Η καραμουζοφωνή (καλό!) είναι μάλλον προσποιητή, ήταν από παλιά στο ράδιο του Σκάι παριστάνοντας ένα είδος Μαντάμ Σουσούς
Δε λέω για την κατηγορία της είναι ομορφούλα και καλοδιατηρημένη, αλλά αυτό που κυρίως μ'ενοχλεί είναι ότι η εκπομπή της είναι μάλλον σαχλή και αντικατέστησε την Ελληνοφρένεια (γιατί προφανώς δεν άρεσε στον Αλαφούζο και τα συμφέροντα που εκπροσωπεί)

Όσο για την ΕΡΤ έχει σε διάφορες εκπομπές κορίτσια και μεγαλοκοπέλες για όλα τα γούστα!

sebastian2

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
6
Πόντοι
11
δεν θα μου έκανε εντύπωση...αν σκεφτείς ότι για την ηλικία της βλέπεται και ποια είναι η ηλικία του αλαφούζου.... εε αν πάρει και ωτασπίδες ωραία θα περάσει ο αλαφούζος μαζί της
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gazofonix1980

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Συγγνώμη δηλαδή, αλλά ο Αλαφούζος τη Γκίζα θα κοίταγε όταν έχει δίπλα του το δίμετρο τον κορίτσαρο, τη Σία με τις ματάρες;
Η καραμουζοφωνή (καλό!) είναι μάλλον προσποιητή, ήταν από παλιά στο ράδιο του Σκάι παριστάνοντας ένα είδος Μαντάμ Σουσούς
Δε λέω για την κατηγορία της είναι ομορφούλα και καλοδιατηρημένη, αλλά αυτό που κυρίως μ'ενοχλεί είναι ότι η εκπομπή της είναι μάλλον σαχλή και αντικατέστησε την Ελληνοφρένεια (γιατί προφανώς δεν άρεσε στον Αλαφούζο και τα συμφέροντα που εκπροσωπεί)

Όσο για την ΕΡΤ έχει σε διάφορες εκπομπές κορίτσια και μεγαλοκοπέλες για όλα τα γούστα!

η Σια είναι παντρεμένη και έχει και σκύλο ... για την Γκίζα το είχα υποψιαστεί αλλά και πάλι αν είναι γυναίκα σου και παίζει κρεβατομουρμούρα την γάμησες ... γιατί αν γκρινιάζει αυτή είναι η φωνή της.... η γκίζα υπήρχε και πριν την ελληνοφρένεια... με τον αποστόλη και τον θύμιο τα σπάσανε νομίζω για οικονομικούς λόγους στο σκάι και απο σεπτ θα είναι σε άλλο ραδιοφωνικό σταθμό η ελληνοφρένεια

corgan77

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
η Σια είναι παντρεμένη και έχει και σκύλο ... για την Γκίζα το είχα υποψιαστεί αλλά και πάλι αν είναι γυναίκα σου και παίζει κρεβατομουρμούρα την γάμησες ... γιατί αν γκρινιάζει αυτή είναι η φωνή της.... η γκίζα υπήρχε και πριν την ελληνοφρένεια... με τον αποστόλη και τον θύμιο τα σπάσανε νομίζω για οικονομικούς λόγους στο σκάι και απο σεπτ θα είναι σε άλλο ραδιοφωνικό σταθμό η ελληνοφρένεια

και με ποιον κιολας...ελεος!
www.inews.gr/128/sia-kosioni-michalis-leanis-chtizoun-ti-diki-tis-mezoneta.htm]http://www.inews.gr/128/sia-kosioni-michalis-leanis-chtizoun-ti-diki-tis-mezoneta.htm[/url]

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Μάγκες δεν ξέρω αν την έχετε δει στον σκαι που κάνει εκπομπή αλλά εγώ τον έχω κάνει λάστιχο κάθε απόγευμα που την βλέπω...  :bigdick:

Τρομερή μιλφάρα με προστυχόφατσα και φωνή για άσχημα γούστα...  :lheel:

Πάρτε λίγο υλικό για χομγουορκ...  :cum:

assets_LARGE_t_1661_53535830.JPG

gkiza+1.jpg

B77B53A70C1D720C53AD910088F8C0C2.jpg

giza22.jpg

gkiza.png

Καβλα ειναι η γυναικα!  :lheel:
Ωραια γκομενα!  :knockinb:  :bigdick:

gazofonix1980

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Τι μύτη είναι αυτή σα μπουγατσομάχαιρο ρε; Πάρτε τη απο δω ρε τη βουβουζέλα που θέλει να βγει και στην τηλεόραση

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Πίσσα και πούπουλα στους κλώνους  :s&m_1: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Συνημμένα

• 5369103085_8685629dfa.jpg
    5369103085_8685629dfa.jpg
    63,7 KB · Εμφανίσεις: 81

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
Eδώ φαίνεται και η κορμάρα της...  :fuck1:

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Μην κοιτάτε τον Κραουνάκη...!!! Ουδεμία ευθύνη φέρω αν ξεράσετε... http://[URL unfurl="true"]www.clicksmilies.com/s1106/wuerg/vomit-smiley-007.gif[/img[/URL]]

[MEDIA=youtube]tExRflq3tX8[/MEDIA]
[/quote]

Κραουνάκη, το χρήμα γίνεται με την πολύ δουλειά???? :2funny: :2funny: :2funny:
Μάλλον "πίνεις" πολύ μπάφο....

Την άλλη, πως την λένε την υστέρω, ούτε με βουλωμένο στόμα.

Γούστα όμως είναι αυτά.

foxxx

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
120
Πόντοι
16
προσωπικα οπως και πολλοι αλλοι εδω μεσα δεν θελουμε ουτε την φωνη της να ακουμε διοτι η κοπελα μπορει να εχει χιουμορ (λεμε τωρα) αλλα δεν μας βγαζει κατι το αισθησιακο επανω της... απο την αλλη ομως δεν μπορω ουτε εγω ουτε κανεις να κανει κριτικη σε ενα  φιλαρακι που εχει ερωτικες φαντασιωσεις για αυτη.. εγω μια χαρα σε βρισκω

omgmitzidis2

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1
προσωπικα οπως και πολλοι αλλοι εδω μεσα δεν θελουμε ουτε την φωνη της να ακουμε διοτι η κοπελα μπορει να εχει χιουμορ (λεμε τωρα) αλλα δεν μας βγαζει κατι το αισθησιακο επανω της... απο την αλλη ομως δεν μπορω ουτε εγω ουτε κανεις να κανει κριτικη σε ενα  φιλαρακι που εχει ερωτικες φαντασιωσεις για αυτη.. εγω μια χαρα σε βρισκω

Σωστος  :cheesy:

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Δεν μ' αρέσει το όνομα της. Σε συνδυασμό με την ηλικία της δημιουργεί συνειρμούς για τις πυραμίδες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom