έχεις δίκιο αγαπητέ νιπλ γιαυτό που λες. αλλά έχει μέγιστη ευθύνη και το άτομο που εμπλέκεται σε τέτοιες ιστορίες. θέλω να πω , ότι , αν δεν έχει την στοιχειώδη αξιοπρέπεια να καταλάβει το παιχνίδι , ότι τον διεκδικούν, όπως ο παππούς μου διεκδικούσε ζώα από τους άλλους βοσκούς στο λασίθι(από το οποίο έχω την τιμή να κατάγομαι) ,τότε , το άτομο αυτό , ζώο εγεννήθηκε , ζώο θα πεθάνει.τώρα για τις γυναίκες ,που τα κάνουν αυτά , είναι μεγάλη ιστορία...Δεν κανεις λαθος , υπαρχει ομως και η διεκδίκηση μεταξυ των γυναικων ... που θελουν τον γκομενο της αλλης για να αποδειξουν οτι ειναι καλυτερες
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αυτή είναι η σεξουαλική ζωή των ελλήνων φοιτητών !
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 275
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
ναι τα γαμημενα... αστα να πανε εχω παει πολλες φορες να τρακαρω με την μηχανη εξαιτιας τους,ολα εχουν σημαδια στα κιλοτακια τους απο ανεξελεγκτο νεανικο σιροπιοειδες μουνοζουμοΑστα φίλε μου....τα βλέπω που κυκλοφορούν έξω με κάτι σορτσάκια μέχρι τον κώλο και.... :o
Πιπίνια....πιπίνια....
FABOULOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Εεεε....χωρίς να με ....ποιός είναι ο FWB της Νταιάνας?αυτον τον εχει σε Βoot Camp o FWB της Νταϊανας...
S.F.E.
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Εεεε....χωρίς να με ....ποιός είναι ο FWB της Νταιάνας?
τον γνωριζει ο redman.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
απελευθερωμενες και χειραφετημενες τυπεείναι οικονομικά ανεξάρτητες οι ελλεηνιδες τύπε δεν έχουν ανάγκη
moutsos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
μετα απο 3 μνημονια?
τυπε οσο ζει ο πατερας τους,και υπαρχουν ελληνες γενικα,οι ελληνιδες παντα θα ειναι οικονομικα ανεξαρτητες :S
ετσιτυπε οσο ζει ο πατερας τους,και υπαρχουν ελληνες γενικα,οι ελληνιδες παντα θα ειναι οικονομικα ανεξαρτητες :S
FABOULOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Το ίδιο φίλε μου....δείχνω και εγώ πολύ μικρότερος απ' ότι είμαι....αλλά έχω μια δυσκολία στο θέμα...οντως.Το κακο ειναι οτι τωρα τελευταια αν και μοιαζω τουλαχιστον 5 χρονια νεοτερος εχω μια δυσκολια στα πιπινια με ματιασανε μαλλον
Μάτι εεε?
Φτου,φτου.....να φύγει....
FABOULOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Πρέπει να έχουμε αυτόματο πιλότο,για να μπορούμε να τα κοιτάμε....ναι τα γαμημενα... αστα να πανε εχω παει πολλες φορες να τρακαρω με την μηχανη εξαιτιας τους,ολα εχουν σημαδια στα κιλοτακια τους απο ανεξελεγκτο νεανικο σιροπιοειδες μουνοζουμο
Και έχουν ομορφύνει πολύ τα άτιμα...
μακαρι να φυγει γιατι εχω μαζεψει αρκετες χυλοπιττες τωρα τελευταια ευτυχως παντως που μοιαζουμε μικροτεροιΤο ίδιο φίλε μου....δείχνω και εγώ πολύ μικρότερος απ' ότι είμαι....αλλά έχω μια δυσκολία στο θέμα...
Μάτι εεε?
Φτου,φτου.....να φύγει....
και αν "φύγει" ο πατέρας τους τι θα γίνουν; τα κακόμοιρα τα (σ)ελληνάκια...τυπε οσο ζει ο πατερας τους,και υπαρχουν ελληνες γενικα,οι ελληνιδες παντα θα ειναι οικονομικα ανεξαρτητες :S
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
είναι οικονομικά ανεξάρτητες οι ελλεηνιδες τύπε δεν έχουν ανάγκη
S.F.E.
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
τυπε οσο ζει ο πατερας τους,και υπαρχουν ελληνες γενικα,οι ελληνιδες παντα θα ειναι οικονομικα ανεξαρτητες :S
οσο θα υπαρχουν, γιατι το εχει γραψει ο εαυτος μου εδω μεσα (που οσο περναει ο καιρος/χρονια δεν τον αναγνωριζω, λες και προκειται για καποιον αλλο, και μετα αντε να πεισεις οτι δεν εισαι κλωνος) οτι οι ελλεηνιδες θα εξαφανισουν τους Ελληνες.
εχουν καβατζα τους μαλακεςκαι αν "φύγει" ο πατέρας τους τι θα γίνουν; τα κακόμοιρα τα (σ)ελληνάκια...
moutsos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
και αν "φύγει" ο πατέρας τους τι θα γίνουν; τα κακόμοιρα τα (σ)ελληνάκια...
τυπε υπαρχουν ακομη 2,5 εκατομμυρια ελληνες με δουλεια για να τις αναλαβουν και να συνεχισουν να ειναι ανεξαρτητες :S
που είσαι ρε μπολντυ;είχες χαθεί τώρα τελευταία...
S.F.E.
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εχουν καβατζα τους μαλακες
τους πυρφορους εννοεις.
τα (σ)ελληνάκια εννοείς;εχουν καβατζα τους μαλακες
το ιδιο ειναι πιστευω.τους πυρφορους εννοεις.
ναιτα (σ)ελληνάκια εννοείς;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 537