Νέα

Αυτή είναι η σεξουαλική ζωή των ελλήνων φοιτητών !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 275
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Δεν κανεις λαθος , υπαρχει ομως και η διεκδίκηση μεταξυ των γυναικων ... που θελουν τον γκομενο της αλλης για να αποδειξουν οτι ειναι καλυτερες
έχεις δίκιο αγαπητέ νιπλ γιαυτό που λες. αλλά έχει μέγιστη ευθύνη και το άτομο που εμπλέκεται σε τέτοιες ιστορίες. θέλω να πω , ότι , αν δεν έχει την στοιχειώδη αξιοπρέπεια να καταλάβει το παιχνίδι , ότι τον διεκδικούν, όπως ο παππούς μου διεκδικούσε ζώα από τους άλλους βοσκούς στο λασίθι(από το οποίο έχω την τιμή να κατάγομαι) ,τότε , το άτομο αυτό , ζώο εγεννήθηκε , ζώο θα πεθάνει.τώρα για τις γυναίκες ,που τα κάνουν αυτά , είναι μεγάλη ιστορία...

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Αστα φίλε μου....τα βλέπω που κυκλοφορούν έξω με κάτι σορτσάκια μέχρι τον κώλο και.... :o
Πιπίνια....πιπίνια.... :happy: :happy:
ναι τα γαμημενα... :cum: αστα να πανε εχω παει πολλες φορες να τρακαρω με την μηχανη εξαιτιας τους,ολα εχουν σημαδια στα κιλοτακια τους απο ανεξελεγκτο νεανικο σιροπιοειδες μουνοζουμο :cum:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
είναι οικονομικά ανεξάρτητες οι ελλεηνιδες τύπε δεν έχουν ανάγκη
απελευθερωμενες και χειραφετημενες τυπε

:shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:
image.ashx

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
οντως.Το κακο ειναι οτι τωρα τελευταια αν και μοιαζω τουλαχιστον 5 χρονια νεοτερος εχω μια δυσκολια στα πιπινια :grin: με ματιασανε μαλλον
Το ίδιο φίλε μου....δείχνω και εγώ πολύ μικρότερος απ' ότι είμαι....αλλά έχω μια δυσκολία στο θέμα... :grin:
Μάτι εεε?
Φτου,φτου.....να φύγει.... :priest: :priest:

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
ναι τα γαμημενα... :cum: αστα να πανε εχω παει πολλες φορες να τρακαρω με την μηχανη εξαιτιας τους,ολα εχουν σημαδια στα κιλοτακια τους απο ανεξελεγκτο νεανικο σιροπιοειδες μουνοζουμο :cum:
Πρέπει να έχουμε αυτόματο πιλότο,για να μπορούμε να τα κοιτάμε.... :grin:
Και έχουν ομορφύνει πολύ τα άτιμα... :rolleyes:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
Το ίδιο φίλε μου....δείχνω και εγώ πολύ μικρότερος απ' ότι είμαι....αλλά έχω μια δυσκολία στο θέμα... :grin:
Μάτι εεε?
Φτου,φτου.....να φύγει.... :priest: :priest:
μακαρι να φυγει γιατι εχω μαζεψει αρκετες χυλοπιττες τωρα τελευταια :grin: ευτυχως παντως που μοιαζουμε μικροτεροι  :rockon:

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
6
τυπε οσο ζει ο πατερας τους,και υπαρχουν ελληνες γενικα,οι ελληνιδες παντα θα ειναι οικονομικα ανεξαρτητες  :S
και αν "φύγει" ο πατέρας τους τι θα γίνουν; τα κακόμοιρα τα (σ)ελληνάκια...

S.F.E.

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
16
τυπε οσο ζει ο πατερας τους,και υπαρχουν ελληνες γενικα,οι ελληνιδες παντα θα ειναι οικονομικα ανεξαρτητες  :S

οσο θα υπαρχουν, γιατι το εχει γραψει ο εαυτος μου εδω μεσα (που οσο περναει ο καιρος/χρονια δεν τον αναγνωριζω, λες και προκειται για καποιον αλλο, και μετα αντε να πεισεις οτι δεν εισαι κλωνος) οτι οι ελλεηνιδες θα εξαφανισουν τους Ελληνες.

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
και αν "φύγει" ο πατέρας τους τι θα γίνουν; τα κακόμοιρα τα (σ)ελληνάκια...

τυπε υπαρχουν ακομη 2,5 εκατομμυρια ελληνες με δουλεια για να τις αναλαβουν και να συνεχισουν να ειναι ανεξαρτητες   :S

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom