orgasmikos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2019
- Like
- 1.708
- Πόντοι
- 216
Αν υπάρχει οποιοδήποτε κονέ παρακαλώ πμ με το αζημίωτο
Ποιο ευκολο χρημα;Το κοριτσι γαμιεται στην δουλεια για να δει ενα φραγκο...?ξανακυλισε πάλι ...ρε τι σου είναι το εύκολο χρήμα...
Για όλα η πατριαρχια φταειφταιει η πατριαρχια
Έκανε καινούργια ταινία;ξανακυλισε πάλι ...ρε τι σου είναι το εύκολο χρήμα...
Καμιά μέρα θα κατηγορήσουν και τον Βαρθολομαίο τον Πατριάρχη τον ίδιοφταιει η πατριαρχια
Σε ποιο δουλεύε;Το θέμα είναι που τη βρίσκουμε!!!γτ όταν κατάλαβα ότι ήταν στο στριπτιτζαδικο και είπα να πάω τα έκλεισαν με τον κορονοιο!!!!γαμω την τύχη μου!!!??
Athens queens αν θυμάμαι καλαΣε ποιο δουλεύε;
Οκκκ θενκςAthens queens αν θυμάμαι καλα
Κάπου θα εμφανισθεί παίρνει εύκολο χρήμα.Το θέμα είναι που τη βρίσκουμε!!!γτ όταν κατάλαβα ότι ήταν στο στριπτιτζαδικο και είπα να πάω τα έκλεισαν με τον κορονοιο!!!!γαμω την τύχη μου!!!??
Μήπως έπαθε τίποτα κανένας πελάτης και τη φώναξαν με την ιατρική της ιδιότητα;Κάπου θα εμφανισθεί παίρνει εύκολο χρήμα.
Μου είχε πει ένας φίλος ότι την είδε τον χειμώνα κάνα δύο φορές στον Πρίαμο οπότε κάπου θα δουλεύει.
πραγματικά από τα ωραία μουνια στον χώρο. Τώρα αν αυτά που γράφουν οι συναγωνιστές είναι αλήθειες νομίζω θα την δούμε και σε γρ
Τώρα το έψαξα φίλε μου.Μήπως έπαθε τίποτα κανένας πελάτης και τη φώναξαν με την ιατρική της ιδιότητα;