Νέα

Αυτή είναι η γιατρός που έγινε πορνοστάρ του Σειρηνάκη: Αφροδίτη Αδάμη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Η Αφροδίτη είναι γιατρίνα;

• Προφανώς! Το λέει άλλωστε η ίδια

Ψήφοι: 164 64,6%
  • Όχι, φυσικά!

Ψήφοι: 90 35,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    254

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Εδώ έχουν βγάλει την ιατρική ο Γιακουμάτος κι ο Μιχελογιαννάτσης τώρα. Τί να λέμε.

O Γιακουμάτος κι ο Μιχελογιαννάκης φαντάζουν ως λόγιοι σε σύγκριση με το τσόλι αυτό!
Μιλάμε για την επιτομή της φτήνιας και της αμορφωσιάς!

Τη μόνη δουλειά που ίσως μπορέσει να κάνει καλά (επειδή ούτε για τσόντα την κόβω!) είναι βουλευτής του Σύριζα που είναι το όνειρό της. :)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.110
Πόντοι
17.085
Τι ανακρίβειες. Νεκρό δεν έχει ανοίξει. Στην σχολή δεν έχουμε μάθημα ιατροδικαστικής (παράλειψη τους). Ό,τι να ναι λέει.
Επομένως εσύ δεν είσαι της ιατρικής και μας λες μαλακίες.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686
Αλλά η αναρμοστη διαγωγη προυφισταται και μπορει να αποτελεσει κωλυμα για την εγγραφη στο συλλογο.

Μήπως είναι διασταλτική ερμηνεία της διάταξης ;

Στο Δικηγορικό Σύλλογο απαγορεύεται η εγγραφή
αν κάποιος πριν γίνει δικηγόρος
είχε επιδείξει " ανάρμοστη " συμπεριφορά
χωρίς να είναι ποινικά κολάσιμη ;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
O Γιακουμάτος κι ο Μιχελογιαννάκης φαντάζουν ως λόγιοι σε σύγκριση με το τσόλι αυτό!
Μιλάμε για την επιτομή της φτήνιας και της αμορφωσιάς!

Τη μόνη δουλειά που ίσως μπορέσει να κάνει καλά (επειδή ούτε για τσόντα την κόβω!) είναι βουλευτής του Σύριζα που είναι το όνειρό της. :)
Τύπε δεν θα την γραψετε στο συλλογο δηλαδη? Μπορει να φανει χρησιμη...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Δεν ειναι θεμα πουριτανισμου. Τοσο η ιατρικη οσο και η νομικη οφειλουν να ειναι ελιτ σχολες και δεν μπορουν να γινονται ανεκτά τετοια φαινομενα. Καλώς ή κακώς. Η φύρα θα αποβληθει αυτοδικαια.

εσυ αλεξ που ποσταρεις στο μπουρδελα  εισαι φυρα για την νομικη;

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.110
Πόντοι
17.085

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Δεν ειναι θεμα πουριτανισμου. Τοσο η ιατρικη οσο και η νομικη οφειλουν να ειναι ελιτ σχολες και δεν μπορουν να γινονται ανεκτά τετοια φαινομενα. Καλώς ή κακώς. Η φύρα θα αποβληθει αυτοδικαια.

Υπήρχε και σινεμά Ελίτ που μετά έγινε το Τέσσερα :grin:

mixani3.jpg

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Ναι. Στο έτος μου ήταν στην σχολή. Πουριτανοί όντας οι συμφοιτητές μου σχολίαζαν με υποτιμητικό τρόπο την κάπως promiscuous συμπεριφορά της και γελούσαν (κάπως ανώριμο) με τις αφελείς ερωτήσεις της στα μαθήματα.

Ήτανε λίγο γκάου δηλαδή!

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
δεν παιζει να εχει τελειωσει ιατρικη στην ελλαδα  στα 6 χρονια κ να μπηκε κ με την πρωτη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
εσυ αλεξ που ποσταρεις στο μπουρδελα  εισαι φυρα για την νομικη;
Τι σχεση εχει το ενα με το αλλο? Γραφω ανωνυμα, δεν εκθετω κανεναν. Εκτος αν αποτελεί κατα τη γνωμη σου εξευτελισμο του δικηγορικου κλαδου να πηγαινω με γυναικες. Σημερα δεν εισαι σε φορμα ε?

Επισκέπτης
Τι σχεση εχει το ενα με το αλλο? Γραφω ανωνυμα, δεν εκθετω κανεναν. Εκτος αν αποτελεί κατα τη γνωμη σου εξευτελισμο του δικηγορικου κλαδου να πηγαινω με γυναικες. Σημερα δεν εισαι σε φορμα ε?

εσυ εισαι ενας θρυλος του μπου τυπε

:kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Εμένα γι' αυτό ακριβώς μ' αρέσει πάντως. Γιατί πρόκειται για τσόλι. Τέτοιες θέλουμε. 

Δεν θα σχολιάσω το γούστο σου στις τσοντούδες, αλλά είμαι σίγουρος ότι για γιατρό σου δεν θα την εμπιστευόσουν. ;)

victoria2419

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2015
Like
9
Πόντοι
1
Επομένως εσύ δεν είσαι της ιατρικής και μας λες μαλακίες.
Χμ? Σε εμένα απευθύνεσαι? Εγώ? Εννοείται ότι είμαι της ιατρικής. Ίδια σχολή, ίδιο έτος. Δίχως μάθημα ιατροδικαστικής και μόνο με εργαστήρια ανατομίας στα οποία μας έφερναν προπλάσματα και μια καρδιά χοίρου. Ποτέ δεν ανοίξαμε νεκρό. Μόνο ασθενείς σε χειρουργική τράπεζα, αλλά συνήθως παρέμεναν ζωντανοί με την ολοκλήρωση της επέμβασης.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Χμ? Σε εμένα απευθύνεσαι? Εγώ? Εννοείται ότι είμαι της ιατρικής. Ίδια σχολή, ίδιο έτος. Δίχως μάθημα ιατροδικαστικής και μόνο με εργαστήρια ανατομίας στα οποία μας έφερναν προπλάσματα και μια καρδιά χοίρου. Ποτέ δεν ανοίξαμε νεκρό. Μόνο ασθενείς σε χειρουργική τράπεζα, αλλά συνήθως παρέμεναν ζωντανοί με την ολοκλήρωση της επέμβασης.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166

την γαμουσε κανενας απο το ετος σας?

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206

Διαβάζοντας ή κάνοντας τσιμπούκια στους καθηγητές σας;

Υπάρχει βέβαια και μια τρίτη εκδοχή να έχει πάρει το πτυχίο με το "δημοκρατικό πέντε" ως συνδικαλίστρια, σαν τον Τσίπρα ένα πράμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom