- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.114
- Πόντοι
- 17.085
ισχυει boss και η Ελλη ειναι δυνατοΕίναι πολύ καλή πάντως. Μαζί με Έλλη οι καλύτερες μέχρις στιγμής.
Πουτανομαγκάκι κάπως, για τις επιλογές, τα γαμήσια και γενικά αυτό το lifestyle το έχει η ίδια, είπε σε μια φάση πως ''σιχαίνεται τους άνδρες που την βλέπουν σαρκικά και όχι συναισθηματικά'' αλλά και '' στο γαμήσι βάζει και υποκριτική για να το παίρνουν οι ανδρες επάνω τους΄΄΄
Nαι με τις τσόντες της θα τον παίζουμε συναισθηματικά !! Και εκεί που την ξεκωλιάζουν δύο, συναισθηματικά τους βλέπει και όχι σαρκικά...Πουτανομαγκάκι κάπως, για τις επιλογές, τα γαμήσια και γενικά αυτό το lifestyle το έχει η ίδια, είπε σε μια φάση πως ''σιχαίνεται τους άνδρες που την βλέπουν σαρκικά και όχι συναισθηματικά'' αλλά και '' στο γαμήσι βάζει και υποκριτική για να το παίρνουν οι ανδρες επάνω τους΄΄΄
Nαι με τις τσόντες της θα τον παίζουμε συναισθηματικά !! Και εκεί που την ξεκωλιάζουν δύο, συναισθηματικά τους βλέπει και όχι σαρκικά...
Ακριβώς!Δικιο έχει ρε τυπε οι άντρες πρεπει να την βλέπουνε ρομαντικα άσχετα αν ξεκωλιάζεται
την ξερεις την κοπελα τυπε?η αφροδιτουλα ειναι κ σιγα μην ειναι γιατρος κανα επαλ εχει τελειωσει
την ξερεις την κοπελα τυπε?
........Δεν ξέρω αν ήταν ατυχείς οι στυλιστικές της επιλογές, αλλά εμένα μου φάνηκε φτηνιάρικο τσόλι καλό μόνο για μπουρδέλο της Φυλής.
Τώρα για το αν είναι γιατρός ή όχι το μόνο που δεν το αποδεικνύει είναι το χαρτί που έδειξε. Έχουν διοριστεί διάφοροι "γιατροί" σε νοσοκομεία και κέντρα υγείας με πλαστά πτυχία, για καριέρα στο Σειρινάκη δεν νομίζω να έψαχναν πιο πολύ την γνησιότητα του "πτυχίου"...
Δεν ξέρω αν ήταν ατυχείς οι στυλιστικές της επιλογές, αλλά εμένα μου φάνηκε φτηνιάρικο τσόλι καλό μόνο για μπουρδέλο της Φυλής.
Τώρα για το αν είναι γιατρός ή όχι το μόνο που δεν το αποδεικνύει είναι το χαρτί που έδειξε. Έχουν διοριστεί διάφοροι "γιατροί" σε νοσοκομεία και κέντρα υγείας με πλαστά πτυχία, για καριέρα στο Σειρινάκη δεν νομίζω να έψαχναν πιο πολύ την γνησιότητα του "πτυχίου"...
της εκανα μαθηματικα στην 3 λυκειου
Απο 12 ετων της μπηκε το μικρόβιο να παιξει σε τσοντα. :S :S :S
Την πιστευουμε.
τυπε η κοπελα ειναι καλλιτεχνις
δουλευει αλκα
τραβατε να την γνωρισετε