Θα πω το κλασσικό: αυτό δε θα φέρει την καημένη ξανά πίσω...
Και τι με νοιαζει αν γυρισει πισω ή οχι η αλλη!
Αυτος παντως μια φορα θα "νιωσει υπεροχα" πριν πεθανει!
Αλλα δυστυχως δεν επιτρεπονται τα βασανιστηρια!
Κριμα!
Θα πω το κλασσικό: αυτό δε θα φέρει την καημένη ξανά πίσω...
Και τι με νοιαζει αν γυρισει πισω ή οχι η αλλη!
Αυτος παντως μια φορα θα "νιωσει υπεροχα" πριν πεθανει!
Αλλα δυστυχως δεν επιτρεπονται τα βασανιστηρια!
Κριμα!
σωστος....Λαθος επιλογη τιτλου στο θρεντ....τι σχεση εχει το αν αλητευει κανεις με τον φονο. ..
τοχουμε πει χιλιαδες φορεςΌπως προέκυψε από την ακροαματική διαδικασία, αυτό που έκανε τον κατηγορούμενο να …εκραγεί και να φθάσει στη δολοφονία ήταν η επιλογή του θύματος να έχει διάφορους ερωτικούς συντρόφους.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κατηγορούμενος, η φράση που του είπε το θύμα την επίμαχη μέρα ήταν η εξής: «Το κορμί είναι δικό μου και θα το διαθέσω όπου θέλω».
την γυναικα που σκοτωσε ο μαλακας θα εννοει ο τυποςΛαθος επιλογη τιτλου στο θρεντ....τι σχεση εχει το αν αλητευει κανεις με τον φονο. ..
Ελα απολυτε.....τυπε εισαι κατα του γαμου?την γυναικα που σκοτωσε ο μαλακας θα εννοει ο τυπος
οτι και καλα αλητευε
τοχουμε πει χιλιαδες φορες
οποιος παντρευεται ειναι επαγγελματιας κερατας
επρεπε να το ξερει
πορνοσαφαριστα.....εσυ εχεις αβαταρ το εικοσαρι του λουστ απο το διπλα θρεντ;ωραιος ο τυπος
ας το σκεφτονται δυο φορες τωρα οι ελεηνιδες πριν κανουν τις μαλακιες τους
οι ενορκοι ακουγεται πως ηταν απο το κοσμοπολιταν
εγω δεν το πιστευω τυπεΚι όμως, ο καθένας πιστεύει για τον εαυτό του πως θα είναι η εξαίρεση σ' αυτόν τον κανόνα...
εγω δεν το πιστευω τυπε
Λογικοτατο μου διαβαζεται....Κι όμως, ο καθένας πιστεύει για τον εαυτό του πως θα είναι η εξαίρεση σ' αυτόν τον κανόνα...
οχιπορνοσαφαριστα.....εσυ εχεις αβαταρ το εικοσαρι του λουστ απο το διπλα θρεντ;
Τωρα προσεξα το ποστ σου φιλε....Ειναι ωραια η αλητεια. Αμα ειχα τα λεφτα που εχω χαλασει σε ναρκωτικα, αλκοολ, πουτανες και τζογο δεν θα ειχα οικονομικο προβλημα τωρα, ουτε θα χρειαζοταν να κανω 2 δουλειες. Το ευχαριστηθηκα ομως. Τις πουτανες τις εχω κοψει εδω και χρονια, το ιδιο και τα λεγομενα σκληρα ναρκωτικα. Το αλκοολ, το καπνισμα, το τζογο, και το χασισακι δεν τα κοβω. Δεν μπορω ειναι μερος της καθημερινοτητας μου. Ακομα κι αν ειμαι αφραγκος θα βρω λιγα ψιλα να χωθω σε κανα στουκι που στηνουν τα βραδια στο καφενειο ή να παιξω στοιχημα. Δοξα το θεο η φουντα και το κρασι δε μου λειπουν. Καμια φορα αναρωτιωμαστε με τους κολητους μου τι καταφεραμε στη ζωη μας περα απο το να περναμε καλα. Μπορει και τιποτα "ουσιαστικο" αλλα τουλαχιστον την απολαυσαμε και οσο μπορουμε και θα την απολαμβανουμε την πουτανα τη ζωη. Αν δεν υπηρχαν οι καταχρησεις η ζωη θα ηταν χωρις ουσια.