Νέα

Αυστραλιανή ταινία παρουσιάζει Έλληνες Κομμουνιστές σαν Βιαστές – Δολοφόνους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
θα ανοιξουμε μυκονο,σαντορινη αναλογα ποσοι θα ειναι οι κομουνισται...

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

Επισκέπτης
και το κατυν πηγε καλα...
δες τα κατεβασματα, παπαζολ
Με την ανάλογη προπαγάνδα του συστήματος για το πόσο καλό κ ελεύθερο είναι αντίθετα με όλα τα άλλα που κατά καιρούς έχουν δοκιμαστεί λογικό.

Αντικομμουνιστική κ αντιναζιστική ταινία δύσκολα δεν θα πουλήσει σήμερα.

Επισκέπτης
βορειος κορεα..  :2funny:...κινα δεν το προτεινω γιατι οι καλοζωησμενοι ελληνες κομμουνιστες θα πρεπει να δουλευουν  :s&m_2:
Έχεις πληροφορίες από μέσα ότι Β.Κορέα ξύνονται;;; :2funny:

Eίσαι ένας από τους 75.000 τουρίστες που δέχονται τον χρόνο;;; :2funny:

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Με την ανάλογη προπαγάνδα του συστήματος για το πόσο καλό κ ελεύθερο είναι αντίθετα με όλα τα άλλα που κατά καιρούς έχουν δοκιμαστεί λογικό.

Αντικομμουνιστική κ αντιναζιστική ταινία δύσκολα δεν θα πουλήσει σήμερα.

ολες οι ταινιες της ελληνικης αριστερας (βλεπε ακαδημια πλατωνος) απατο εχουν παει αν και το υπουργειο της επιχορηγει με λεφτα....

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Έχεις πληροφορίες από μέσα ότι Β.Κορέα ξύνονται;;; :2funny:

Eίσαι ένας από τους 75.000 τουρίστες που δέχονται τον χρόνο;;; :2funny:

δεν λεω οτι ξυνονται αλλα δεν ειναι κινα.... με 2 ρεπο το μηνα χωρις 8 ωρο

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
σωστα τα λες.Τωρα που θα γινουμε κυβερνηση θα γυριζουμε ταινιες με την μπουμπουκα.Θα φερουμε πισω και τον βασιλια να κανουν σχεση...Βουγιουκλακη θα την κανουμε.Αρε μεγαλεια παλι.
Ο μπουμπουκος θα ειναι στα νησια να φυλαει τα μιασματα...

Επισκέπτης
ολες οι ταινιες της ελληνικης αριστερας (βλεπε ακαδημια πλατωνος) απατο εχουν παει αν και το υπουργειο της επιχορηγει με λεφτα....
To ελληνικής φταίει,αν ήταν τούρκικης π.χ. θα ήταν δαιφορετικά. :sunglasses:

Άχρηστος λαός!!!!

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Εσένα θα σου έχουν φτιάξει το ποπουδάκι στη Σμύρνη, οπότε θα είσαι για βοηθητικά

θα του εκανε κανα 2 γαμησακια η τουρκαλα, θα του εφτιαξε ιμαμ μπαιλντι και αυτο ηταν...παει ο παπαζολ.... θα το χασουμε απο του χρονου  :2funny:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Μαγκες την ειδατε την ταινια;
Η σκηνη του βιασμου λεει τιποτα;
Καλο μουνι να πουμε η Αυστραλιανη τουριστρια;
:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:
Κανα link παιζει ή τα μπλοκαρει ο Σειρηνακης;

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
σωστα τα λες.Τωρα που θα γινουμε κυβερνηση θα γυριζουμε ταινιες με την μπουμπουκα.Θα φερουμε πισω και τον βασιλια να κανουν σχεση...Βουγιουκλακη θα την κανουμε.Αρε μεγαλεια παλι.
Ο μπουμπουκος θα ειναι στα νησια να φυλαει τα μιασματα...

Μην λες τετοια και κολησει κουμουνιαση ο ΑΔΩΝΙΣ!!!

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Μαγκες την ειδατε την ταινια;
Η σκηνη του βιασμου λεει τιποτα;
Καλο μουνι να πουμε η Αυστραλιανη τουριστρια;
:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:
Κανα link παιζει ή τα μπλοκαρει ο Σειρηνακης;

ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΛΙΝΚ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ σελιδα...καλο πιπινακι η ηθοποιος...μετριο θριλερ..γενικα

Επισκέπτης
Πρόκειται  για την ταινία Uninhabited (2010). Πληροφορίες για την ταινία βρήκα εδώ ( )

Υπόθεση: Ένα νεαρό ζευγάρι πάει σε ένα απομακρυσμένο και εγκαταλειμμένο νησί για τις διακοπές του, διαπιστώνουν ότι το νησί κατοικείται από ένα φάντασμα που αναζητά την εκδίκηση... (ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ)

Το σημαντικο της υπόθεσης είναι ενώ το νεαρό ζευγάρι είναι στο νησί δυο έλληνες που είναι οπαδοί του ΚΚΕ ( στο σκάφος τους στο 46.11 φαίνεται αυτοκόλλητο του ΚΚΕ που λέει «ΤΩΡΑ, ΚΚΕ ΙΣΧΥΡΟ» ) αποβιβάζονται τυχαία από το σκάφος τους στο νησί και προσπαθούν να βιάσουν την κοπέλα και να σκοτώσουν τον άντρα.

Uninhabited trailer 2010
Την κατεβάζω,θα γράψω κ κριτική. :sunglasses:

Επισκέπτης
Πετρακη εισαι ΤΟΣΟ ΤΡΟΜΠΑΣ που ακομη και πατριωτουληδες φαν του παισιου αλα φουφουτος και πασοκοματοσκυλα αλα πρασινη χλεπα δεν αντεχουν να μη σου τη πουνε για τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ που ποσταρεις.

Τα θερμα μου συγχαρητηρια στους προισταμενους σου για τον ΑΧΡΗΣΤΟ υπαλληλο που επελεξαν.

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Πετρακη εισαι ΤΟΣΟ ΤΡΟΜΠΑΣ που ακομη και πατριωτουληδες φαν του παισιου αλα φουφουτος και πασοκοματοσκυλα αλα πρασινη χλεπα δεν αντεχουν να μη σου τη πουνε για τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ που ποσταρεις.

Τα θερμα μου συγχαρητηρια στους προισταμενους σου για τον ΑΧΡΗΣΤΟ υπαλληλο που επελεξαν.

Γιατι πρεπει να ειμαι υπαλληλος? Επειδη σε βολευει να ειμαι?

Εγω μαλακα μου ξερω τι κανω.... εμμεσα περασα το μηνυμα να δουνε το Κατυν και The way Back...οποιος το επιασε το επιασε...

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ενα μετριο δεν θυμαμε το τιτλο ηταν με ενα ρεπορτερ που βρισκετε στην γεωργια στην εισβολη των ρωσων το 2008 της μερες της ολυμπιαδας του πεκινου.Κακη προπαγανδα.Σε μικρους ρολους Αντι Γκαρσια,Βαν Κιλμερ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom