Το ποιό ΠΑΡΑΞΕΝΟ που έχω δει είναι αυτό...
και σχετικό βίντεο...
Το ποιό ΠΑΡΑΞΕΝΟ που έχω δει είναι αυτό...
εγω εχω αλλο προβλημα.πριν κοιμηθω τον παιζω 2-3 φορες και απο την υπερενταση μου φευγει ο υπνος.Μετά από μία κουραστική μέρα και ενώ διέσχισα όλη την πόλη με τα πόδια , ήρθα σπίτι έπαιξα 3 ώρες rome total war και μετά στις 12 πήγα να κοιμηθώ . Εκεί που θα με έπαιρνε ο ύπνος άρχισε να μου σηκώνετε το θηρίο όσο δεν μου είχε ποτέ ξανασηκωθεί και αναγκαστικά προσπάθησα να κοιμηθώ ανάσκελα . Αυτό σηκωνόταν όλο και ποιό πολύ κι ένιωθα το ωραίο αίσθημα που σε κάνει να θέλεις να γαμήσεις και δεν μπορούσε με τίποτα να μου έρθει ύπνος σαν να με τραβούσε μία αόρατη δύναμη προς τα πάνω , και όποτε έκλεινα τα μάτια μου μου έρχονταν στο μυαλό γυμνές κοπέλες και κάυλωνα όλο και περισσότερο . Γύρω στις 1 το βράδυ σηκώθηκα τράβηξα μία μαλακία και κοιμήθικα ύσηχα . Εσάς σας έχει συμβεί ;
τη νυχτα προτιμαω να κοιμαμαι μονος μου!μου αρεσει να γαμαω τη μερα.οι καλητερες ειναι οι παντρεμενες φευγουν μονες τους κατα της 16.30-17 για να παρουνε τα παιδια τους απο τον παιδικο σταθμο!αν την νυχτα δεν τον παιξω δυσκολευομα να κοιμηθω!Καλά ρε dimitraki είσαι στο παράδεισο ΚΑΙ τον παίζεις 2-3 φορές per day; Ήμαρτον
ενας λογος που τον παιζω τη νυχτα ειναι και αυτος!!!!και που να χύσεις και στον ύπνο σου .
Kαλη φαση αυτο.και σχετικό βίντεο...
Ναι..μια νυχτα με πολλες καυλες τον επαιζα επι μια ωρα χωρις να χυσω αλλα η στυση στυση...μετα συνεχισα για αλλες 5 φορες αλλα τελειωνα γρηγορα (κανα 4λεπτο με διαλλειματα 5-10 λεπτων)...μιλαμε για πολυ μαλακια εκεινη τη νυχτα...συνολο 6 φορες μαλακια..και ειναι και το ρεκορ μου...Όταν ήμουν φοιτητής αυτή ήταν η κυριότερη αιτία που έχανα τις πρωινές παρακολουθήσεις
Ύστερα λένε ότι οι φοιτητές είναι τεμπέληδες, οι λεχρίτες του υπουργείου
Φυσιολογικό είναι. Στα 19 η καβλοστερόνη χτυπάει κόφτη. Βάλε και τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο...
καλησπερα μικρη
καλησπερα μικρη
δεν εχω διαθεση για να χαλαστω ναι εγω ειμαι
kalispera xenixtides