Νέα

Αϋπνία λόγω καύλας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psolaras19
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μετά από μία κουραστική μέρα και ενώ διέσχισα όλη την πόλη με τα πόδια , ήρθα σπίτι έπαιξα 3 ώρες rome total war και μετά στις 12 πήγα να κοιμηθώ . Εκεί που θα με έπαιρνε ο ύπνος άρχισε να μου σηκώνετε το θηρίο όσο δεν μου είχε ποτέ ξανασηκωθεί και αναγκαστικά προσπάθησα να κοιμηθώ ανάσκελα . Αυτό σηκωνόταν όλο και ποιό πολύ κι ένιωθα το ωραίο αίσθημα που σε κάνει να θέλεις να γαμήσεις και δεν μπορούσε με τίποτα να μου έρθει ύπνος  σαν να με τραβούσε μία αόρατη δύναμη προς τα πάνω , και όποτε έκλεινα τα μάτια μου μου έρχονταν στο μυαλό γυμνές κοπέλες και κάυλωνα όλο και περισσότερο . Γύρω στις 1 το βράδυ σηκώθηκα τράβηξα μία μαλακία και κοιμήθικα ύσηχα . Εσάς σας έχει συμβεί ;
εγω εχω αλλο προβλημα.πριν κοιμηθω τον παιζω 2-3 φορες και απο την υπερενταση μου φευγει ο υπνος.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Καλά ρε dimitraki :2funny: είσαι στο παράδεισο ΚΑΙ τον παίζεις 2-3 φορές per day; Ήμαρτον :priest:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καλά ρε dimitraki :2funny: είσαι στο παράδεισο ΚΑΙ τον παίζεις 2-3 φορές per day; Ήμαρτον :priest:
τη νυχτα προτιμαω να κοιμαμαι μονος μου!μου αρεσει να γαμαω τη μερα.οι καλητερες ειναι οι παντρεμενες φευγουν μονες τους κατα της 16.30-17 για να παρουνε τα παιδια τους απο τον παιδικο σταθμο!αν την νυχτα δεν τον παιξω δυσκολευομα να κοιμηθω!

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
και που να χύσεις και στον ύπνο σου . :boobies:

No_Guts_No_Sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Όταν ήμουν φοιτητής αυτή ήταν η κυριότερη αιτία που έχανα τις πρωινές παρακολουθήσεις  :grin:

Ύστερα λένε ότι οι φοιτητές είναι τεμπέληδες, οι λεχρίτες του υπουργείου  :idiot:

Φυσιολογικό είναι. Στα 19 η καβλοστερόνη χτυπάει κόφτη. Βάλε και τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο... :jerking:

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
βρε βρε τι εχουμε εδω καινουργιο φρουτο?

antreas88

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Όταν ήμουν φοιτητής αυτή ήταν η κυριότερη αιτία που έχανα τις πρωινές παρακολουθήσεις  :grin:

Ύστερα λένε ότι οι φοιτητές είναι τεμπέληδες, οι λεχρίτες του υπουργείου  :idiot:

Φυσιολογικό είναι. Στα 19 η καβλοστερόνη χτυπάει κόφτη. Βάλε και τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο... :jerking:
Ναι..μια νυχτα με πολλες καυλες τον επαιζα επι μια ωρα χωρις να χυσω αλλα η στυση στυση...μετα συνεχισα για αλλες 5 φορες αλλα τελειωνα γρηγορα (κανα 4λεπτο με διαλλειματα 5-10 λεπτων)...μιλαμε για πολυ μαλακια εκεινη τη νυχτα...συνολο 6 φορες μαλακια..και ειναι και το ρεκορ μου...

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
γραφε με ελληνικα μονο γιατι θα στα σβησουνε!

Ria trans

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
1
δεν εχω διαθεση για να χαλαστω ναι εγω ειμαι

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.