Νέα

Αυνανισμός, κίνδυνοι-προφύλαξις-θεραπεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα edika
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lollipop(1)

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι είναι θέμα βιολογίας ότι τα κοριτσάκια κατεβάζουν το χεράκι εκεί κάτω πριν τα αγοράκια;

Γιατί εγώ ξέρω κοριτσάκια που άπλωναν τον τραχανά από παιδάκια και τις κυνηγούσαν οι μανάδες τους, καθώς και άλλα κοριτσάκια που το άρχισαν το σπορ από αρχές γυμνασίου  :boobies: :boobies:

Απλά αναφέρομαι στη φράση του βλαχοντοιτς..."η γενετησιος αισθητικοτης αναπτυσσεται πολυ βραδυτερον εις το γυναικειον φυλο"....και είπα να το τσεκάρω...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Απλά αναφέρομαι στη φράση του βλαχοντοιτς..."η γενετησιος αισθητικοτης αναπτυσσεται πολυ βραδυτερον εις το γυναικειον φυλο"....και είπα να το τσεκάρω...

Δεν ήταν δική του  :boobies: :boobies: :boobies:

lollipop(1)

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
δηλαδη μας δινει κινητρο για να παντρευτουμε???χαχαχαχχα καλο!
το κειμενο πρεπει να ναι τιγκα στα ταμπου..
η χρονολογια δεν λεει και πολλα...π.χ. λιγα χρονια αργοτερα καποιοι αλλοι ανακαλυψαν την ατομικη βομβα.....

Εγώ πάντως δεν ξέρω πολλούς παντρεμένους που να μην... :jerking:
Μόνο αυτούς που ξενο :fuck2:

Μιλάμε για εποχή Τσάρλι Τσάπλιν...αυτό τα λέει όλα...

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
οχι και δικια μου φραση!
και για να σου απαντησω πρωτη φορα επεξα τον γιατρο 4η δημοτικου αλλα πρωτη φορα τραβηξα μαλακια 1η γυμνασιου.
ειμαι λιγο αναποδος
παντως θυμαμε σαν χθες που οταν για πρωτη φορα εχυσα νομιζα οτι εκανα ζημια στο εργαλειο και αυτο ταφτυσε! :2funny: :2funny: :2funny:

lollipop(1)

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
οχι και δικια μου φραση!
και για να σου απαντησω πρωτη φορα επεξα τον γιατρο 4η δημοτικου αλλα πρωτη φορα τραβηξα μαλακια 1η γυμνασιου.
ειμαι λιγο αναποδος
παντως θυμαμε σαν χθες που οταν για πρωτη φορα εχυσα νομιζα οτι εκανα ζημια στο εργαλειο και αυτο ταφτυσε! :2funny: :2funny: :2funny:

Άργησες....

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Εγώ πρέπει να ήμουν 5-6 ετών....

Αααααααααααααα από μικρή στα βασανα  :2funny: :2funny:

Πάντως απο ό,τι ακούω πολλές κάπου εκεί το αρχίζουν... μετά το κόβουν για διάφορους λόγους και το ξαναρχίζουν πιο μεγάλες...  :idiot:

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
[move]
moonwalkerCH50604_468x550.jpg
[/move]

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.917
Πόντοι
606
Μια σφαιρική, επιστημονική προσέγγιση που μας αφορά όλους.. :idiot:

...και σκέφτομαι εγω γεμάτος απορία....μπας και τον είχε βαρέσει η μαλακία?

Υ.Γ. αν καταφέρεις και αποστασιοποιηθείς βγάζει πολύ γέλιο, είναι γεμάτο μαργαριτάρια...

:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

ο ιδιος εισαι?

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
αμα ντεν το παιζεις μονο σου  :cum:,αλλα στο παιζει μια αλλη κοπέλλα ειναι αυνανισμος? :S :think:
εχει και αυτο επι-πτωσης? :think:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
αμα ντεν το παιζεις μονο σου  :cum:,αλλα στο παιζει μια αλλη κοπέλλα ειναι αυνανισμος? :S :think:
εχει και αυτο επι-πτωσης? :think:
Αμα τα παιρνη στο στομα ενταξη εαν φευγουν αλλου εχει επιπτωσεις ολο και κατι θα λερωσης  :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom