mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
ΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Α στο ιδιο συννεφακι κι εσυ????Ναι σωστα....εχουμε πληθωρα αλλωστεαλλαξε δουλεια....νιωθω ξαφνικα μια θηλεια γυρω απο το λαιμο μου....απαπαπα....
ναι εννοουσα επιστημονικα βιβλια πανω στην πληροφορικη
ε δεν ειμαι και ο ντι καπριο στο κατσ μι ιφ γιου καν τυπισσα
που ηταν και πιλοτος και γιατρος και δικηγορος
Α στο ιδιο συννεφακι κι εσυ????Ναι σωστα....εχουμε πληθωρα αλλωστε
τες παν εγω λεω να το βαλουμε το στοιχηματακι γιατι εχω αναγκη απο φραγκα ερχονται τα κοινοχρηστα του μαρτη
και εγω εχω αναγκη απο κατι ψιλα αντε τι στοιχημα θα βαλουμετες παν εγω λεω να το βαλουμε το στοιχηματακι γιατι εχω αναγκη απο φραγκα ερχονται τα κοινοχρηστα του μαρτη
Βασικα εγω ειχα ξεκινησει για κυνηγοs αγριων ζωων στη ζουγκλα , οπου επιτρεπεται το μουσι , αλλα δεν μουκατσεκουβεντα κανουμε μωρε...δε νομιζω οτι εξ αρχης θα δουλευα εκει να ειμαι ειλικρινης...δε μπορω δουλειες γραφειου οπου με αναγκαζουν να ντυνομαι καπως ή να φερομαι καπως...
οκ ακυρωνω το στοιχημαοκ τουλαχιστον αν χασω το στοιχημα θα μου κατσεις
να σε διακορευσω?
εμενα μου κανανε προταση απο σοβαρη αθλητικη στοιχηματικη εφημεριδαΒασικα εγω ειχα ξεκινησει για κυνηγοs αγριων ζωων στη ζουγκλα , οπου επιτρεπεται το μουσι , αλλα δεν μουκατσε
Παω να φτιαξω καφε καφε.....Τι στο καλο μουνιτσα ολες αφραγκες εισται η το πεζεται?
Παω να φτιαξω καφε καφε.....Τι στο καλο μουνιτσα ολες αφραγκες εισται η το πεζεται?
οκ τουλαχιστον αν χασω το στοιχημα θα μου κατσεις
να σε διακορευσω?
Οχι περιμενουν τους αγαπουληδες να απλωσουν τις φλωρικες φτερουγες τους (με ενσωματωμενα πορτοφολια) μεχρι να περασει η οικονομικη κριση....
δεν ειναι θεμα αξυρισιας ειπα και πριν....ειναι θεμα λαιφσταιλ....
εμενα ΑΥΤΟΙ εδω μου βγαζουν θηλυπρεπεια....πως να το κανουμε? και στα 15 μου παλι δε μου αρεσαν αυτοι οι τυποι....
εμενα μου κανανε προταση απο σοβαρη αθλητικη στοιχηματικη εφημεριδα
να δινω προγνωστικα
Ναι.....αλλα θα στο επιτρεπουνε το μουσι η δεν θα σε πιστευουνε οι πελατεs σου?????εμενα μου κανανε προταση απο σοβαρη αθλητικη στοιχηματικη εφημεριδα
να δινω προγνωστικα
οκ τουλαχιστον αν χασω το στοιχημα θα μου κατσεις
να σε διακορευσω?
οκ ακυρωνω το στοιχημα
αυτος θα με καψει
υπαρχουν πλεον τετοιοι?
Αμα σου βγει το γυναικειο nickname που περιμενεις να διακορευσεις, παναγος ο μουστακαλης εκδορεας αιγοπροβατων, να δω ποσα χιλιομετρα την ωρα θα πιασεις στο τρεξιμο τυπε μου...