mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
ΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Α στο ιδιο συννεφακι κι εσυ????Ναι σωστα....εχουμε πληθωρα αλλωστεαλλαξε δουλεια....νιωθω ξαφνικα μια θηλεια γυρω απο το λαιμο μου....απαπαπα....
ναι εννοουσα επιστημονικα βιβλια πανω στην πληροφορικη
ε δεν ειμαι και ο ντι καπριο στο κατσ μι ιφ γιου καν τυπισσα
που ηταν και πιλοτος και γιατρος και δικηγορος![]()
![]()
![]()
Α στο ιδιο συννεφακι κι εσυ????Ναι σωστα....εχουμε πληθωρα αλλωστε
τες παν εγω λεω να το βαλουμε το στοιχηματακι γιατι εχω αναγκη απο φραγκα ερχονται τα κοινοχρηστα του μαρτη![]()
και εγω εχω αναγκη απο κατι ψιλα αντε τι στοιχημα θα βαλουμετες παν εγω λεω να το βαλουμε το στοιχηματακι γιατι εχω αναγκη απο φραγκα ερχονται τα κοινοχρηστα του μαρτη![]()
Βασικα εγω ειχα ξεκινησει για κυνηγοs αγριων ζωων στη ζουγκλα , οπου επιτρεπεται το μουσι , αλλα δεν μουκατσεκουβεντα κανουμε μωρε...δε νομιζω οτι εξ αρχης θα δουλευα εκει να ειμαι ειλικρινης...δε μπορω δουλειες γραφειου οπου με αναγκαζουν να ντυνομαι καπως ή να φερομαι καπως...
οκ ακυρωνω το στοιχημαοκ τουλαχιστον αν χασω το στοιχημα θα μου κατσεις
να σε διακορευσω?![]()
εμενα μου κανανε προταση απο σοβαρη αθλητικη στοιχηματικη εφημεριδαΒασικα εγω ειχα ξεκινησει για κυνηγοs αγριων ζωων στη ζουγκλα , οπου επιτρεπεται το μουσι , αλλα δεν μουκατσε![]()
![]()
Παω να φτιαξω καφε καφε.....Τι στο καλο μουνιτσα ολες αφραγκες εισται η το πεζεται?![]()
Παω να φτιαξω καφε καφε.....Τι στο καλο μουνιτσα ολες αφραγκες εισται η το πεζεται?![]()
οκ τουλαχιστον αν χασω το στοιχημα θα μου κατσεις
να σε διακορευσω?![]()
Οχι περιμενουν τους αγαπουληδες να απλωσουν τις φλωρικες φτερουγες τους (με ενσωματωμενα πορτοφολια) μεχρι να περασει η οικονομικη κριση....![]()
![]()
![]()
δεν ειναι θεμα αξυρισιας ειπα και πριν....ειναι θεμα λαιφσταιλ....
εμενα ΑΥΤΟΙ εδω μου βγαζουν θηλυπρεπεια....πως να το κανουμε? και στα 15 μου παλι δε μου αρεσαν αυτοι οι τυποι....
![]()
![]()
![]()
εμενα μου κανανε προταση απο σοβαρη αθλητικη στοιχηματικη εφημεριδα
να δινω προγνωστικα![]()
Ναι.....αλλα θα στο επιτρεπουνε το μουσι η δεν θα σε πιστευουνε οι πελατεs σου?????εμενα μου κανανε προταση απο σοβαρη αθλητικη στοιχηματικη εφημεριδα
να δινω προγνωστικα![]()
οκ τουλαχιστον αν χασω το στοιχημα θα μου κατσεις
να σε διακορευσω?![]()
οκ ακυρωνω το στοιχημα
αυτος θα με καψει![]()
υπαρχουν πλεον τετοιοι?![]()
Αμα σου βγει το γυναικειο nickname που περιμενεις να διακορευσεις, παναγος ο μουστακαλης εκδορεας αιγοπροβατων, να δω ποσα χιλιομετρα την ωρα θα πιασεις στο τρεξιμο τυπε μου...![]()