lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
παρτε κ απο μενα :
παρτε κ απο μενα :
τζορβας καυλαρος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαζογκομενος ...
αρα ... ξενερα ....
και την στελλα..... ;)εν τω μεταξυ σχολιαζουν το γουστο μας αντρες που θα γαμουσαν την μυλωνα την ταλατα την λασκαρη την νικολετα κ ελινα και αλλους εμετους;!
ειμαι σιγουρη πως ναι ...
και δεν ειναι κακο μην ανησυχειτε
http://[URL unfurl="true"]www.thejc.com/files/imagecache/body_landscape/baryshnikov.JPG[/img[/URL]]
[/quote] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εχει ξεφυγειιιιιιιιιιιιιι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εν τω μεταξυ σχολιαζουν το γουστο μας αντρες που θα γαμουσαν την μυλωνα την ταλατα την λασκαρη την νικολετα κ ελινα και αλλους εμετους;!
το δεχομαιεν τω μεταξυ σχολιαζουν το γουστο μας αντρες που θα γαμουσαν την μυλωνα την ταλατα την λασκαρη την νικολετα κ ελινα και αλλους εμετους;!
του χουν κανει την τρυπα απατη του τρυπιοχεριτζορβας καυλαρος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
α ναι!!!κ αλλες βεβαια...και την στελλα..... ;)
1. Δεν είσαι άνδρας οπότε δε μετράει....
2. Άμα μου κούρευες το μαλλί θα είχα φάει εγώ εσένα
Εγώ πάντως δε ντρέπομαι να παραδεχτώ ότι έχω καβλώσει με Γιώργο Βασιλείου σε ρόλο Στάθη Θεοχάρη
Εγώ πάντως δε ντρέπομαι να παραδεχτώ ότι έχω καβλώσει με Γιώργο Βασιλείου σε ρόλο Στάθη Θεοχάρη
καλά εσύ δεν είσαι μόνο λούγκρα είσαι και ανώμαλη λούγκρα!!!
ο μπαρισνικωφ παντα με εφτιαχνε...αλλα ειναι το συνολο...
εχει ξεφυγειιιιιιιιιιιιιι
προφανως κ τις γαματε αυτες.γτ 1.ειναι μπαζα κ παρακαλανε ακομα κ κακομοιρηδες.2.εχετε αθλια στανταρ.3.που θα βρειτε καλυτερες κατακαημενοι.η διαφορά μας είναι ότι εμείς θα γαμούσαμε αυτές που ανέφερες και έχουμε γαμήσει και άλλες πολύ καλύτερες, ενώ εσένα δεν πρόκειται να σε γαμήσουν ποτέ αυτοί που ποστάρεις!!! άντε τράβα να τρίψεις το μουνάκι σου!!!!
υπερδιαφωνω!!!!ειδικα γ την ελινα!!!αηδια.το δεχομαι
γαμισαμπλ
ολα τα αλλα .... κατι λιγοτερο απο σκουπιδια ...
εν τω μεταξυ σχολιαζουν το γουστο μας αντρες που θα γαμουσαν την μυλωνα την ταλατα την λασκαρη την νικολετα κ ελινα και αλλους εμετους;!
Μην λες μαλακιες ρε....και μπιχλα και λιγδα και απλυσια και αξυρισια και ντυσιμο αθλιο αν και αυτο ειναι κατα περιπτωσεις πλεον...
ο μπαρισνικωφ παντα με εφτιαχνε...αλλα ειναι το συνολο...
προφανως κ τις γαματε αυτες.γτ 1.ειναι μπαζα κ παρακαλανε ακομα κ κακομοιρηδες.2.εχετε αθλια στανταρ.3.που θα βρειτε καλυτερες κατακαημενοι.υπερδιαφωνω!!!!ειδικα γ την ελινα!!!αηδια.