Λες και χρειάζεται ειδική πρόσκληση για να τα βρεις σαν τα πριβέ μασατζίδικαναι η δίωξη εδω περίμενε να γραφτεί για να μαθει τα πειρατικά σαιτ. με μιά απλή αναζητηση τα βρισκεις.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αξιόπιστη σελίδα για κατέβασμα ταινιών
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vakhus
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 68
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Oletiras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2017
- Like
- 3.879
- Πόντοι
- 456
Και εγώ έτσι κατεβάζω.Μόνο εγώ παίζω ακόμα με utorrent? Από proxy του piratebay.
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 11.788
- Πόντοι
- 3.506
Και σε PC και σε internet TV παίζει τζετ.Σε κάποιο άλλο ποστ έγραφες για το sτremio που το χρησιμοποιούσα και εγώ.
Δουλεύει τώρα??
Πριν 2 ημέρες το έβαλα σε νεο πισι και βλέπω τα αρχίδια μου.....
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.865
- Πόντοι
- 3.846
Βάλε Torrentio και θα είσαι οκ για ξένες σειρές και ταινίες.Κοίτα, στο καμένο πισι ως επισκέπτης έμπαινα και όλα ήταν μια χαρά.
Στο νεο, προχθές το Σάββατο το έβαλα, δεν μπορεί να βρεί πρόσθετα (με τα λινκ).
Τώρα ξαναπροσπαθώ αλλά δεν το βρίσκω, στο παλιό αυτό είχα.Βάλε Torrentio και θα είσαι οκ για ξένες σειρές και ταινίες.
nikpapas6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2011
- Like
- 60
- Πόντοι
- 0
Από το google θα το βρεις ,μέσα στο στρεμιο δεν το έχει στα πρόσθετα .Τώρα ξαναπροσπαθώ αλλά δεν το βρίσκω, στο παλιό αυτό είχα.
Έτσι ναι, δουλεύει μια χαράΑπό το google θα το βρεις ,μέσα στο στρεμιο δεν το έχει στα πρόσθετα .
Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 91
- Like
- 18.943
- Πόντοι
- 25.036
Φίλε χρησιμοποιώ το lookmovie2.to για να βλέπω live streaming και το ανοίγω στο brave browser που μπλοκάρει όλες τις διαφημίσεις (σημαντικό για την ασφάλεια). Λειτουργεί μια χαρά κ δεν είχα ποτέ πρόβλημα με ιούς malware spyware και τα ρεέστα. Έχει λειτουργία για κατέβασμα αλλά δεν γνωρίζω πόσο ασφαλές είναι. Υποθέτω ότι αν έχεις ένα παλαιό laptop μόνο για αυτή τη δουλεία δεν θα έχεις πρόβλημα. Με τον κανονικο σου υπολογιστή ή laptop καλύτερα να μην το ρισκάρεις...Ψάχνω σελίδα από την οποία να μπορείς να κατεβάσεις για να δεις offline ταινίες. Δε μιλάμε για torrent ή πρόγραμμα / add on στον browser. Χρησιμοποιείτε καμία ;
ενα προσθετο βαζεις ρε φιλε, αν θες να δεις σε στρεμιο σκαστα στο οριον η στο juan carlos2 να δεις, τ αλλα σε cam torrent κι αν θα βρεις τα ελληνικαΥπάρχουν προγράμματα που με ένα κλικ βλέπεις ότι θέλεις και πάνε οι άλλοι και ψάχνουν σελίδες που θέλει 3-4 πρόσθετα για να κατεβάσουν και να δουν κάτι.
Αχαμπαροι εντελώς μερικοί εδώ μέσα.
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.865
- Πόντοι
- 3.846
Μα δεν χρειάζεται να σκάσω τίποτα και βλέπω τα περισσότερα σε 4κ.ενα προσθετο βαζεις ρε φιλε, αν θες να δεις σε στρεμιο σκαστα στο οριον η στο juan carlos2 να δεις, τ αλλα σε cam torrent κι αν θα βρεις τα ελληνικα
Τι μου λες τώρα..
Τώρα μη μου λέτε ότι πάτε και βλέπετε από σελίδες σε 4κ. Μάλλον τίποτα 720p ή 1080p ανάλυση έχουν. Αν βλέπετε σε τίποτα οθόνες 32 ίντσες είναι οκ, αλλά αν έχεις 50+ ίντσες τότε είναι ξεφτίλα.
Μα δεν χρειάζεται να σκάσω τίποτα και βλέπω τα περισσότερα σε 4κ.
Τι μου λες τώρα..
Τώρα μη μου λέτε ότι πάτε και βλέπετε από σελίδες σε 4κ. Μάλλον τίποτα 720p ή 1080p ανάλυση έχουν. Αν βλέπετε σε τίποτα οθόνες 32 ίντσες είναι οκ, αλλά αν έχεις 50+ ίντσες τότε είναι ξεφτίλα.σε
εσυ βλεπε τσαμπα απο το orion σε 4κ και μετα ξυπνησεςΜα δεν χρειάζεται να σκάσω τίποτα και βλέπω τα περισσότερα σε 4κ.
Τι μου λες τώρα..
Τώρα μη μου λέτε ότι πάτε και βλέπετε από σελίδες σε 4κ. Μάλλον τίποτα 720p ή 1080p ανάλυση έχουν. Αν βλέπετε σε τίποτα οθόνες 32 ίντσες είναι οκ, αλλά αν έχεις 50+ ίντσες τότε είναι ξεφτίλα.
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.865
- Πόντοι
- 3.846
Ποιο ΟΡΙΟΝ ρε καραμητρο;εσυ βλεπε τσαμπα απο το orion σε 4κ και μετα ξυπνησες
Ξέρεις να διαβάζεις Ελληνικά;
Μίλησα για το συγκεκριμένο add-on;
Κράτα λοιπόν τη γλώσσα σου όταν δεν καταλαβαίνεις τι γράφουν οι άλλοι.
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13.451
- Πόντοι
- 3.786
Μπορείς να πεις κάποιο πρόγραμμα με 4Κ;Αν δε θες δημόσια,τότε pm.Ευχαριστώ εκ των προτέρων!Υπάρχουν προγράμματα που με ένα κλικ βλέπεις ότι θέλεις και πάνε οι άλλοι και ψάχνουν σελίδες που θέλει 3-4 πρόσθετα για να κατεβάσουν και να δουν κάτι.
Αχαμπαροι εντελώς μερικοί εδώ μέσα.
Φίλε είναι και τα 2 με συνδρομή;Πόσο κοστίζουν;Έχουν όποια ταινία θες,όπως το Spotify για μουσική;Stremio και real debrid συνδρομή όλα τα άλλα να χάμε να λεγαμε
Αν σε ξεβρακωσα δεν ευθυνομαι εγωΠοιο ΟΡΙΟΝ ρε καραμητρο;
Ξέρεις να διαβάζεις Ελληνικά;
Μίλησα για το συγκεκριμένο add-on;
Κράτα λοιπόν τη γλώσσα σου όταν δεν καταλαβαίνεις τι γράφουν οι άλλοι.
Συνημμένα
το οριον οπως και το juan carlos2 εινα προσθετα του STREMIO (που ανεφερες παραπανω) εχει κι αλλα προσθετα που τα ΣΚΑΣ για να δεις (το γνωριζεις) . Θες να δεις ταινιες 2023 σε 4Κ με υποτιτλους ελληνικους τσαμπα ; Θα χρειαστει να περασει κανα 2μηνο για να την βρεις με ελληνικους υποτιτλους και αν. Δεν φανταζομαι να βλεπεις σε 4Κ, ταινια χωρις ελληνικους υποτιτλους απο '' cam''.
Καλο το stremio αλλα υπαρχουν εκατονταδες παγκοσμιως αντιστοιχες πλατφορμες για να δεις και να κατεβασεις. Το αν τα σκας τις βλεπεις ''στην ωρα τους'' αλλου
Συνημμένα
Τελευταία τροποποίηση:
Αυτό μπορεί να το κρίνει ο καθένας αποκλειστικά βάσει των αναγκών, του γούστου και του μπάτζετ που διαθετει.... Δεν το κοβω για ξεφτιλα φιλαρακοΜα δεν χρειάζεται να σκάσω τίποτα και βλέπω τα περισσότερα σε 4κ.
Τι μου λες τώρα..
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.865
- Πόντοι
- 3.846
Βλέπεις ξεβρακώματα συχνά με άνδρες τύπε στα ονειρά σου;Αν σε ξεβρακωσα δεν ευθυνομαι εγω
Μαλλον σε εχουν επηρεάσει και τα βλέπεις παντού.
Τραβα παίξε το πουλάκι σου τώρα.
βρε σαλτα και γαμησου, μουνοπανοΒλέπεις ξεβρακώματα συχνά με άνδρες τύπε στα ονειρά σου;
Μαλλον σε εχουν επηρεάσει και τα βλέπεις παντού.
Τραβα παίξε το πουλάκι σου τώρα.
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.865
- Πόντοι
- 3.846
Μα το έγραψα ήδη φίλε.Μπορείς να πεις κάποιο πρόγραμμα με 4Κ;Αν δε θες δημόσια,τότε pm.Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Φίλε είναι και τα 2 με συνδρομή;Πόσο κοστίζουν;Έχουν όποια ταινία θες,όπως το Spotify για μουσική;
Στο Stremio έχεις 4κ εύκολα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 45
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 5