You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
AVN adult movie awards 2009
- Μέλος που άνοιξε το νήμα deker
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24
- Εμφανίσεις 4K
-
- Ετικέτες
- avn awards erotic events
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
αυτη τη στιγμη στο nova cinema 3 γινεται η απονομη.εχει πολυ βυζι κ κωλο,οποιος εχει τη δυνατοτητα ας δει τις αγαπημενες του πορνο σταρ να παιρνουν βραβεια
το εβαλες με τη μια εκει ρε θηριο?
εχει τζερζελο.πριν βγηκαν 3 υπεροχες κοπελες κ ειπαν για το βραβειο καλυτερου ηθοποιου οτι οσο πιο βαθος εχει η ερμηνεια τοσο πιο βαθεια το βαζουν κ τους αρεσει περισσοτερο
δεν το προλαβα απο την αρχη φιλε κ τωρα δεν εχω προσβαση σε τηλεοραση......οποιος το βλεπει ας μας λεει.το ειδα για πολυ λιγο κ με τη μια το ανοιξα θεμαποια ταινια βγηκε πρωτη και καλυτερη?
καλυτερη σκηνοθεσια?
καλυτερη ηθοποιος?
αναφερετε λινκ για να κατεβασουμε τις ταινιες..
το εβαλες με τη μια εκει ρε θηριο?
εχει τζερζελο.πριν βγηκαν 3 υπεροχες κοπελες κ ειπαν για το βραβειο καλυτερου ηθοποιου οτι οσο πιο βαθος εχει η ερμηνεια τοσο πιο βαθεια το βαζουν κ τους αρεσει περισσοτερο
Το εβλεπα προτου ποσταρεις!
''......ευχαριστω πολυ τους παραγωγους της ταινιας που με βοηθησαν να μαθω να στηνω τον κωλο μου....''
..δηλωση βραβευμενης... ;)
Το εβλεπα προτου ποσταρεις!
''......ευχαριστω πολυ τους παραγωγους της ταινιας που με βοηθησαν να μαθω να στηνω τον κωλο μου....''
..δηλωση βραβευμενης... ;)
μη κλαις θα σου τα βρουμεγαμώ την συνδρομητική τηλεόραση.... > > >
μη κλαις θα σου τα βρουμε
λες να το δείξει ο Σκάϊ πιο μετά;;;;;
ποτε μη λες ποτε.εχει δειξει κ εχει δειξει,αυτο θα του ξεφυγει?λες να το δείξει ο Σκάϊ πιο μετά;;;;;
Stoya καλυτερη πρωτοεμφανιζομενη starlet
Δηλωση
''........ευχαριστω τους παραγωγους....[..]...και τελος ευχαριστω ολο το κοσμο που μαλακιζεται μαζι μου....!!!''
αυτες ρε ειναι πουτανακια κ το χαιρονται
αμ πως για?και καλά κάνουν... ;) ;)
λοιπον καλο σας βραδυ κυριοι
αυτες ρε ειναι πουτανακια κ το χαιρονται
Οντως!!!!!
Καλυτερη starlet για το ετος 2009
Jessica Drake για την συμμετοχη της στην ταινια Fallen
το αξιζει η κοπελα,ειναι κ μουναρος αλλα κ δινει τα παντα για να μπει στο πετσι του ρολου......Οντως!!!!!
Καλυτερη για το ετος 2009
Jessica Drake για την συμμετοχη της στην ταινια Fallen
ρουφαει τις γνωσεις που της δινουν οι συνπρωταγωνιστες της κ οι σκηνοθετες της γι αυτο εφτασε κ τοσο ψηλα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K