You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tomaxok
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 35
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
κανε κι εσυ resize μπουχεσα γιατι δε χωρας πουθενα πλεον
Ειλικρινά ρε φίλε.
Ακόμη κι έτσι όπως το λες να είναι. Αντλείς ευχαρίστηση από το να γράψεις αυτήν την απρέπεια δημοσίως; Δηλαδή τί, τώρα τη στενοχώρησες και χάρηκες;
Μπαίνεις με κλώνο και κάνεις σχόλια για τη σωματική διάπλαση κάποιου που παίζει και να σε εμπιστεύτηκε και να σε συνάντησε (δεν ξέρω το τί έχει γίνει στην πραγματικότητα) και χαίρεσαι με αυτό που κάνεις;
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Ειλικρινά ρε φίλε.
Ακόμη κι έτσι όπως το λες να είναι. Αντλείς ευχαρίστηση από το να γράψεις αυτήν την απρέπεια δημοσίως; Δηλαδή τί, τώρα τη στενοχώρησες και χάρηκες;
Μπαίνεις με κλώνο και κάνεις σχόλια για τη σωματική διάπλαση κάποιου που παίζει και να σε εμπιστεύτηκε και να σε συνάντησε (δεν ξέρω το τί έχει γίνει στην πραγματικότητα) και χαίρεσαι με αυτό που κάνεις;
αχαχχαχαχαχααχαχαχαααααααααααα τι λες ρε?
έχετε λαλήσει μου φαίνεται
το'δεσες ότι τον εμπιστεύτηκα και τον συνάντησα και εκμεταλλεύτηκε το αθώο αγνό άσπιλο κορίτσι?
εντιτ: όου, δεν το έδεσες, σόρι
Θα παρακαλουσα τον συντονιστή ή τους διαχειριστές να μπορέσουν να μοιραστούν την γνωση τους.Σιγουρα δεν ειμαι ο μονος που δεν μπορει και θελει να το κανει.Αν υπάρχει καποιο σχετικο τρεντ ας το κανουν συγχωνευση.Δοκίμασα και τα λινκ που παρεθεσαν τα παιδια προηγουμενως αλλα δεν υπάρχει αποτέλεσμα
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
αχαχχαχαχαχααχαχαχαααααααααααα τι λες ρε?
έχετε λαλήσει μου φαίνεται
το'δεσες ότι τον εμπιστεύτηκα και τον συνάντησα και εκμεταλλεύτηκε το αθώο αγνό άσπιλο κορίτσι?
εντιτ: όου, δεν το έδεσες, σόρι
αει ρε, ηταν πολυ γλυκο το ποστ του φουπου-λιγο σπαραξικαρδιο βεβαια, αλλα καλο
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
μπες εκει που σου πα!Θα παρακαλουσα τον συντονιστή ή τους διαχειριστές να μπορέσουν να μοιραστούν την γνωση τους.Σιγουρα δεν ειμαι ο μονος που δεν μπορει και θελει να το κανει.Αν υπάρχει καποιο σχετικο τρεντ ας το κανουν συγχωνευση.Δοκίμασα και τα λινκ που παρεθεσαν τα παιδια προηγουμενως αλλα δεν υπάρχει αποτέλεσμα
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
αει ρε, ηταν πολυ γλυκο το ποστ του φουπου-λιγο σπαραξικαρδιο βεβαια, αλλα καλο
άααααααααααααααααααμα όντως με είχε δει, θα ήταν μαλάκας γιατί είναι μαλακία να φέρνεις στο φόρουμ προσωπικά στοιχεία του άλλου
όπως έκανε ο περσόνας για την κλώνα, χωρίς λόγο, μόνο για να της την πει-πράγμα που ήταν πολύ χειρότερο.
όχι επειδή με στεναχώρησε
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
άααααααααααααααααααμα όντως με είχε δει, θα ήταν μαλάκας γιατί είναι μαλακία να φέρνεις στο φόρουμ προσωπικά στοιχεία του άλλου
όπως έκανε ο περσόνας για την κλώνα, χωρίς λόγο, μόνο για να της την πει-πράγμα που ήταν πολύ χειρότερο.
όχι επειδή με στεναχώρησε
και να ταν ο μονος..
Θα ήθελα να βάλω αβαταρ κινουμενη εικόνα αλλα δεν μπορω!Υπαρχει καποια προεργασια που θα επρεπε να κανω πιο πριν προκειμενου να την δεχθει το σαιτ?
Μα εχεις ηδη κινουμενο avatar!
dexter_morgan
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
απλά για να τσεκάρω το άβαταρ , 1ο μου ποστ
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Ωραίο νικνέιμ Dexter Morgan
dexter_morgan
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ωραίο νικνέιμ Dexter Morgan
να σαι καλά , καλώς σας βρίσκω
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Kαλή συνέχεια παίχτη και μακριά απ τα μαχαίρια
TYRAEL
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 54
- Like
- 226
- Πόντοι
- 7.195
μετά από σύντομη ενασχόληση, κατέληξα στο εξής συμπέρασμα...
για να βάλει κανείς animated gif, πρέπει οι διαστάσεις της εικόνας να είναι το πολύ 100χ100 pixels, και το μέγεθος σχετικά μικρό, δηλ. λιγότερο από 1 MB...
αν έχετε κινούμενη εικόνα με μεγαλύτερες διαστάσεις, τότε μπορείτε να τις προσαρμόσετε on-line στο site
www.online-image-editor.com/]http://www.online-image-editor.com/[/b[/URL]]
για να βάλει κανείς animated gif, πρέπει οι διαστάσεις της εικόνας να είναι το πολύ 100χ100 pixels, και το μέγεθος σχετικά μικρό, δηλ. λιγότερο από 1 MB...
αν έχετε κινούμενη εικόνα με μεγαλύτερες διαστάσεις, τότε μπορείτε να τις προσαρμόσετε on-line στο site
www.online-image-editor.com/]http://www.online-image-editor.com/[/b[/URL]]
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K