Νέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tomaxok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
;)

URL]]

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
κανε κι εσυ resize μπουχεσα γιατι δε χωρας πουθενα πλεον

Ειλικρινά ρε φίλε.

Ακόμη κι έτσι όπως το λες να είναι. Αντλείς ευχαρίστηση από το να γράψεις αυτήν την απρέπεια δημοσίως; Δηλαδή τί, τώρα τη στενοχώρησες και χάρηκες;

Μπαίνεις με κλώνο και κάνεις σχόλια για τη σωματική διάπλαση κάποιου που παίζει και να σε εμπιστεύτηκε και να σε συνάντησε (δεν ξέρω το τί έχει γίνει στην πραγματικότητα) και χαίρεσαι με αυτό που κάνεις;

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ειλικρινά ρε φίλε.

Ακόμη κι έτσι όπως το λες να είναι. Αντλείς ευχαρίστηση από το να γράψεις αυτήν την απρέπεια δημοσίως; Δηλαδή τί, τώρα τη στενοχώρησες και χάρηκες;

Μπαίνεις με κλώνο και κάνεις σχόλια για τη σωματική διάπλαση κάποιου που παίζει και να σε εμπιστεύτηκε και να σε συνάντησε (δεν ξέρω το τί έχει γίνει στην πραγματικότητα) και χαίρεσαι με αυτό που κάνεις;

αχαχχαχαχαχααχαχαχαααααααααααα τι λες ρε?
έχετε λαλήσει μου φαίνεται  :2funny: :2funny: :2funny:
το'δεσες ότι τον εμπιστεύτηκα και τον συνάντησα και εκμεταλλεύτηκε το αθώο αγνό άσπιλο κορίτσι?  :2funny: :2funny:

εντιτ: όου, δεν το έδεσες, σόρι  :cheesy:

OP
OP
T

tomaxok

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Θα παρακαλουσα τον συντονιστή ή τους διαχειριστές να μπορέσουν να μοιραστούν την γνωση τους.Σιγουρα δεν ειμαι ο μονος που δεν μπορει και θελει να το κανει.Αν υπάρχει καποιο σχετικο τρεντ ας το κανουν συγχωνευση.Δοκίμασα και τα λινκ που παρεθεσαν τα παιδια προηγουμενως αλλα δεν υπάρχει αποτέλεσμα

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
πήγαινε παιδί μου στο imageshack, πριν ανεβάσεις το gif κάνε resize για αβαταρ (έχει επιλογή), ανέβασέ το και μετά κάνε κόπι το λινκ στο προφίλ σου

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
αχαχχαχαχαχααχαχαχαααααααααααα τι λες ρε?
έχετε λαλήσει μου φαίνεται  :2funny: :2funny: :2funny:
το'δεσες ότι τον εμπιστεύτηκα και τον συνάντησα και εκμεταλλεύτηκε το αθώο αγνό άσπιλο κορίτσι?  :2funny: :2funny:

εντιτ: όου, δεν το έδεσες, σόρι  :cheesy:

αει ρε, ηταν πολυ γλυκο το ποστ του φουπου-λιγο σπαραξικαρδιο βεβαια, αλλα καλο :crazy:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Θα παρακαλουσα τον συντονιστή ή τους διαχειριστές να μπορέσουν να μοιραστούν την γνωση τους.Σιγουρα δεν ειμαι ο μονος που δεν μπορει και θελει να το κανει.Αν υπάρχει καποιο σχετικο τρεντ ας το κανουν συγχωνευση.Δοκίμασα και τα λινκ που παρεθεσαν τα παιδια προηγουμενως αλλα δεν υπάρχει αποτέλεσμα
μπες εκει που σου πα!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
αει ρε, ηταν πολυ γλυκο το ποστ του φουπου-λιγο σπαραξικαρδιο βεβαια, αλλα καλο :crazy:

άααααααααααααααααααμα όντως με είχε δει, θα ήταν μαλάκας γιατί είναι μαλακία να φέρνεις στο φόρουμ προσωπικά στοιχεία του άλλου
όπως έκανε ο περσόνας για την κλώνα, χωρίς λόγο, μόνο για να της την πει-πράγμα που ήταν πολύ χειρότερο.

όχι επειδή με στεναχώρησε  :think:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
άααααααααααααααααααμα όντως με είχε δει, θα ήταν μαλάκας γιατί είναι μαλακία να φέρνεις στο φόρουμ προσωπικά στοιχεία του άλλου
όπως έκανε ο περσόνας για την κλώνα, χωρίς λόγο, μόνο για να της την πει-πράγμα που ήταν πολύ χειρότερο.

όχι επειδή με στεναχώρησε  :think:

και να ταν ο μονος..

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Θα ήθελα να βάλω αβαταρ κινουμενη εικόνα αλλα δεν μπορω!Υπαρχει καποια προεργασια που θα επρεπε να κανω πιο πριν προκειμενου να την δεχθει το σαιτ?

Μα εχεις ηδη κινουμενο avatar!

dexter_morgan

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
απλά για να τσεκάρω το άβαταρ , 1ο μου ποστ

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ωραίο νικνέιμ Dexter Morgan  :thumbsup:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Kαλή συνέχεια παίχτη και μακριά απ τα μαχαίρια

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
μετά από σύντομη ενασχόληση, κατέληξα στο εξής συμπέρασμα...
για να βάλει κανείς animated gif, πρέπει οι διαστάσεις της εικόνας να είναι το πολύ 100χ100 pixels, και το μέγεθος σχετικά μικρό, δηλ. λιγότερο από 1 MB...

αν έχετε κινούμενη εικόνα με μεγαλύτερες διαστάσεις, τότε μπορείτε να τις προσαρμόσετε on-line στο site
www.online-image-editor.com/]http://www.online-image-editor.com/[/b[/URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom