baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.378
- Πόντοι
- 5.097
εγω δε μπαινω στο καρ γιατι θα δω το δικο μου και θα κλαιω με μαυρο δακρυΡε τυπε πολλα το δινεις σε σχεσει με την αγορα...στο καρ τζιαρ παιζουν 20 -25..
εγω δε μπαινω στο καρ γιατι θα δω το δικο μου και θα κλαιω με μαυρο δακρυΡε τυπε πολλα το δινεις σε σχεσει με την αγορα...στο καρ τζιαρ παιζουν 20 -25..
Ολοι εκει τα εχουν τυπε μην φοβασε,τι πουλας ψαχνομαι για αγορα...εγω δε μπαινω στο καρ γιατι θα δω το δικο μου και θα κλαιω με μαυρο δακρυ
το σαιτ με τα περισοτερα ττ χρηστωνεγω δε μπαινω στο καρ γιατι θα δω το δικο μου και θα κλαιω με μαυρο δακρυ
Καλησπέρα πουλάω το Audi TT 2.0 TFSI μοντέλο του 2007 ΤΙΜΗ:45.000ευρώ
Χιλιόμετρα:
60.000 χμ
Κυβικά:
1.998 cc
Ίπποι:
200 bhp
Χρονολογία:
10 / 2007
Χρώμα:
Ασημί (Μεταλλικό)
Σασμάν:
Χειροκίνητο
Κίνηση:
Προσθιοκίνητο (FWD)
Καύσιμο:
Βενζίνη
Πόρτες:
2
δε πουλαω δε με συμφαιρει να πουλησω αλλα λεω θα δω την κατρακυλα και θα κλαψωΟλοι εκει τα εχουν τυπε μην φοβασε,τι πουλας ψαχνομαι για αγορα...
Γαμησετα ειχα και εγω παρει ενα καινουργιο το 2007 και χρειαστεικα τα φραγκα για μια δουλεια και το πουλησα..το 2009...ειχα σπαστει πολυ γιατι δεν το χαρηκα οσο ηθελα...
15000 και κλεισαμε αν ειναι σε υπεραριστη καταστασηΤο αυτοκίνητο είναι σε άριστη κατάσταση και έχει κάνει ολα τα service κανονικά..η τιμή είναι συζητήσιμη όποιος ενδιαφέρεται πραγματικά ας μου στείλει πμ για να έρθει να το δει απο κοντά
ποτε θα ρθεις ρε τρελε?15000 και κλεισαμε αν ειναι σε υπεραριστη κατασταση
Μπουρδελιαρηδες ειμαστε να ξερεις, όχι μαλάκες (οι μισοι εδω μεσα ειναι μαλακες στα call girl βεβαια, που μπορει να δινουν 200 ευρω την ωρα για χοντρομπαζωλες, αλλά αυτο ειναι άλλο θεμα)
Ε κατσε να δουμε, αμα δεχτει ο τυπος τα 15000 μετα δεν θα εχω φραγκο για μπουρδελα οπότε δεν με ξαναβλεπετεποτε θα ρθεις ρε τρελε?
εσυ ακομα αγοραζεις το καβασακι ρε λακαμαΕ κατσε να δουμε, αμα δεχτει ο τυπος τα 15000 μετα δεν θα εχω φραγκο για μπουρδελα οπότε δεν με ξαναβλεπετε
Καλησπέρα πουλάω το Audi TT 2.0 TFSI μοντέλο του 2007 ΤΙΜΗ:45.000ευρώ
εσυ ακομα αγοραζεις το καβασακι ρε λακαμα
καλα εσυ θα αγορασεις οταν εγω πουλησω το αμαξιΑσε ρε μαλακα ειμαι και κρυωμενος συνεχεια τωρα. Το καλοκαιρι ΘΑ αγορασω το καβασακι
εσυ το γαμησες και ψοφησεαδερφε αν δεν το πουλησεις, η προσφορα μου ισχυει 7000 euros .... να ειναι οκ το καρο μονο....
παρε με οποτε θελεις
Ναι, αμα μου το πουλησεις τζαμπα i doκαλα εσυ θα αγορασεις οταν εγω πουλησω το αμαξι