Νέα

Ατύχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johni0
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

johni0

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Καλημέρα,
Πήγα το πρωί στη Συγγρού 144 για να δω την τάνια ένα ρουμανάκι 19 χρονών περίπου.
Κατά τη διάρκεια της πίπας είδα λίγο αιμα στο προφυλακτικό αλλα δεν είχε περάσει απ'έξω (όταν εκσπερμάτισα -δεν κάναμε sex- δεν φαινόταν να υπάρχει καμία διαρροή).
Έχω φάει φρίκη γιατι για να ματώσει το πέος μου έστω και ελάχιστα (από την πίεση που ασκούσε με τα δόντια της?) σκέφτομαι μήπως δημιουργήθηκαν μικροσκοπικές τρύπες στο προφυλακτικό που δε φαίνονται με το μάτι, έστω και αν δεν υπήρξε καμια διαρροή.
Υπάρχει πιθανότητα να έχω κολλήσει κάτι; Οταν έβγαλα το προφυλακτικό και σκουπίστηκα δεν υπήρξε άλλο αίμα.
θα είμαι φρικαρισμένος περιμένοντας 3 μήνες για να κάνω εξετάσεις τώρα  :headbang:  :helpplea:
Οι κοπέλες στα στουντιο κάνουν εξετάσεις τακτικά;

ziggolo24

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
6
φιλέ μου το λεγόμενο πετσάκι πριν πας σου είχε σπάσει ??? λέω μπας κ με την πίεση σου έσπασε στο στούντιο.... ε??  :think: :rockon: :think:

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
κατσε ρε φιλε...ενιωσες να στον δαγκωνει η να κανει καμια αποτομη κινηση που σε πονεσε?
Αν οχι τοτε μαλλον αλλος ειναι ο λογος που ματωσες και δεν εχει σχεση με την πιπα...το πιθανοτερο να σου ματωνε και τιποτα να μην εκανες....και στις 2 περιπτωσεις παντως καλο θα ναι να σε δει ενας γιατρος γιατι να ματωνει η τσουτσου στα καλα του καθουμενου δεν ειναι καλο πραμα
Οσο για τις ανησυχιες σου περι μικροσκοπικων τρυπων το πες μονος σου:δεν υπαρχει διαροη.Αλλα και να υπηρχε οι πιθανοτητες να κολλησεις απο πιπα ειναι τοσο απειροελαχιστες που τραβα παιξε τζοκερ καλυτερα πιο πιθανο ειναι να το πιασεις.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
μεγαλε αν σε ζορισε η τυπισα αρκετα και εκεινη την ωρα δεν τραβηχτηκες γιατι σου αρεσε μπορει να ματωσες για αυτο τον λογο...!!!
αν η καποτα παλι δεν εσπασε και δεν ειχε καμια επαφη δεν υπαρχει προβλημα...!!
απλα κοιταξε το γιατι ματωσες...!!!
μηπως εισαι πολυ στενος? και δεν ειχες πολλες επαφες πριν???
γινε λιγο πιο σαφης...!!
αν παλι σε τρωει το αγχος πανε για εξετασεις....!!

OP
OP
J

johni0

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
μεγαλε αν σε ζορισε η τυπισα αρκετα και εκεινη την ωρα δεν τραβηχτηκες γιατι σου αρεσε μπορει να ματωσες για αυτο τον λογο...!!!

Αυτό ακριβώς συνέβη! Ένιωσα πόνο όταν μου τον δάγκωσε.
Για εξετάσεις θα πάω (που μπορώ να πάω, σε νοσοκομείο;) το ερώτημα είναι αν υπάρχει κίνδυνος για aids θα πρέπει να περιμένω 3 μήνες για να έχω μια αξιόπιστη απάντηση.
Όπως είπα δεν υπήρξε καμία διαρροή αλλά για να ματώσω εξαιτίας της πίεσης τον δοντιών της σκέφτομαι μπας και δημιουργήθηκαν μικροσκοπικές τρύπες στο προφυλακτικό που δε φαίνονται με το μάτι. Γίνεται κάτι τέτοιο; Το λέω αυτό γιατί νομίζω ότι κάτι παρόμοιο είχα ακούσει παλιότερα (σε διαφορετική περίπτωση βεβαια): αν φοράει η κοπέλα κραγιόν λέει ότι μπορεί αυτό να δημιουργήσει "σκίσει" το προφυλακτικό δημιυργώντας μικροσκοπικές τρύπες που δε φαίνονται με γυμνό μάτι.
Το ερώτημά μου είναι ότι αν αυτό ήταν αλήθεια δε θα πέρναγε και το σπέρμα απέξω;
Παιδιά help γιατί έχω φρικάρει!

OP
OP
J

johni0

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
φιλέ μου το λεγόμενο πετσάκι πριν πας σου είχε σπάσει ??? λέω μπας κ με την πίεση σου έσπασε στο στούντιο.... ε??  :think: :rockon: :think:

Τι εννοείς; Το πετσάκι υπάρχει (δεν έχω κάνει περιτομή)
thanoss> δεν είμαι στενός πιστεύω και είχα αρκετές επαφές ως τώρα.
silver_bullet> ένιωσα να μου τον δαγκώνει και ίσως να με ζόρισε ταυτόχρονα
Σπίτι έβαλα οινόπνευμα και δεν ένιωσα τσούξιμο όπως όταν βάζεις οινόπνευμα σε ένα κόψιμο επομένως πρέπει να ήταν μικροσκοπικό το κόψιμο/γρατζουνια( ; )
Τα studio είναι νόμιμα δλδ οι κοπέλες ελέγχονται;

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Αυτες οι μικροσκοπικες τρυπες (Μ.Τ.) στην επιφανεια της καποτας πραγματι δυναται να δημιουργηθουν απο τα κοφτερα δοντια μιας πουτανας επειτα απο ενα παρατεταμενο και λυσσαλεο δαγκωμα. Ειναι πολυ επικινδυνες αφου δεν ειναι ορατες δια γυμνου οφθαλμου.

Αλλα φιλε μου καλε, σου εχω καλα νεα. Ο υιος του aids ειναι πλεον 26 περιπου χρονων. Απ’ οτι αντιλαμβανεσαι, εχει μαγαλωσει αρκετα ωστε πλεον να μην χωραει απο τις μικροσκοπικες τρυπουλες (οταν ηταν πιτσιρικας βεβαια, μπαινοβγαινε ανετα).
Αντιθετα με τον  προαφερθεισα υιο, απο τις ΜΤ μπορουν να διεισδυσουν στο πουλι σου, και απο εκει να εξαπλοθουν σε ολο σου το σωμα, υποατομικα σωματιδια του καργιον της πουτανας. Τι χρωμα  ηταν το κραγιον?? Μηπως εχει παρει το πουλι παρομοιο χρωμα?? Αν ναι τα πραγματα μπορει να γινουν πολυ επικινδυνα...

poutanolatris

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Φίλε όλο το ζήτημα είναι να μην σε πάρει από κάτω και κάνεις συνέχεια κακές σκέψεις!Αρα λοιπόν ηρέμησε και συμβουλέψου έναν ειδικό.

kakaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
17
Πόντοι
1
Φιλε πηγαινε κανε εξετασεις  :o

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Φιλε νομιζω και ελπιζω οτι αδικα αγχωνεσαι το ιδιο ειχα παθει και εγω με πουτανα που μου εκανε στοματικο καπως αγαρμπα και μετα ειχα μια πολυ μικρη πληγη πανω στο πεος χωρις να εχει σκιστη το προφυλακτηκο.
Οταν πηγα σπιτι εβαλα μπεταντιν γιατι ειχα χεστη απο το φοβο μου αλλα μετα απο λιγες μερες εκλεισε η πληγη και δεν ειχα καποιο προβλημα.
Σου προτινω να το αφησεις για κανα δυο μερες γιατι απο τι στιγμη που δεν σκιστηκε το προφιλακτικο δεν νομιζω να εχεις καποιο αλλο προβλημα και αν παρατηρησεις κατι που δεν σου αρεσει η δεν κλεινει η πληγη να συμβουλευτεις εναν γιατρο.
Μετα απο αυτο το περιστατικο μου ειχε σπασει και προφυλακτικο με πουτανα και τοτε εκανα και εξετασεις για ειτζ οι οποιες ηταν αρνητικες.

Επισκέπτης
Φίλε Johni0 ηρέμησε. Έχεις περισσότερες πιθανότητες να σε χτυπήσει κεραυνός στο κέντρο της Αθήνας από το να κολλήσεις AIDS. Πρώτα πρώτα οι κοπέλες σ'αυτά τα studio κάνουν τακτικά εξετάσεις και έχουν υγειονομικά βιβλιάρια τα οποία υποχρεούνται να δείχνουν στους κατά καιρούς ελέγχους που γίνονται. Άλλά ακόμη και να είχε AIDS η κοπέλα δεν θα μπορούσε να μεταδοθεί με τον τρόπο που περιγράφεις το όλο σκηνικό. Ακόμη και αν έκανες κολπικό sex χωρίς προφύλαξη και η κοπέλλα είχε AIDS οι πιθανότητές σου θα ήταν 1:2000. Μερικές φορές κατά την εκσπερμάτιση μπορεί να σπάσει κάποιο τριχοειδές αιμοφόρο αγγείο και να εμφανισθεί στο σπέρμα λίγο αίμα. Στην επόμενη εκσπερμάτισή σου να προσέξεις αν έχεις καθόλου αίμα στο σπέρμα (ενδεχομένως αυνανισμός με προφυκακτικό). Μη χαλάς τη διάθεσή σου. Δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να έχεις κολλήσει κάτι.

Επισκέπτης
Πάντως εμένα παίδες μου έχει ματώσει το πετσάκι από το τρίψιμο της πουτανας σε χωρό στριπτιζάδιοκου, φορούσα τσιν και τα πράγματα είναι πιο δύσκολα  :cum:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom