Θέλωνατοδοκιμασω
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
giwrgos θα πας σημερα attraxx?στείλε μου προσωπικό
ελεγα να πα σημερα να γλυψω ψωλες και να τον φαω
θελεις να ερθεις να περασουμε καλα?
giwrgos θα πας σημερα attraxx?στείλε μου προσωπικό
Τυπε τέτοιες ώρες είμαστε ακόμη στα πιτογυρα και στις μπύρες.είναι κάποιος για μεσημέρι 4 5 ;
Όχι τυπε θα είναι όλοι για σουβλάκια και μπύρες το μεσημέρι.Σαββάτο μεσημέρι κανενας για να αλληλοτσιμπουκωμα???
ασε ρε φιλε με 44 βαθμους θα τρεχουμε στα σινεμαΣαββάτο μεσημέρι κανενας για να αλληλοτσιμπουκωμα???
και στοιχημα στα πρακτορειαΌχι τυπε θα είναι όλοι για σουβλάκια και μπύρες το μεσημέρι.
Τυπε να καλέσεις τις πληροφορίες καταλόγου, εδώ είναι άλλο θρεντ.Καλησπέρα ξέρει κανείς αν λειτουργεί ακόμα το αθηναϊκό ???
Λοιπόν Κωστάκη κόψε το τρολάρισμα γιατί όταν σε είχα γνωρίσει ήσουν μια χαρά παιδί πριν χρονιά φυσικά ..τώρα αν στην διάρκεια των χρόνων απόχτησες προβλήματα και μεταλλάχτηκε ο τύπος που είχα γνωρίσει στο παλιό ανταλτ και είχαμε πάει σε 2 κροσάκια μαζί τι να πω….εκείνος ο χαρακτήρας ήταν παιδί διαμάντι …. Και ρώτησα γιατί απέχω από τα σινεμά αν ξέρει κάποιος …Τυπε να καλέσεις τις πληροφορίες καταλόγου, εδώ είναι άλλο θρεντ.
ναι λειτουργει ακομαΚαλησπέρα ξέρει κανείς αν λειτουργεί ακόμα το αθηναϊκό ???
ευχαριστω αδερφεναι λειτουργει ακομα
Τυπε σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αλλά δεν σε θυμάμαι καθόλου.Λοιπόν Κωστάκη κόψε το τρολάρισμα γιατί όταν σε είχα γνωρίσει ήσουν μια χαρά παιδί πριν χρονιά φυσικά ..τώρα αν στην διάρκεια των χρόνων απόχτησες προβλήματα και μεταλλάχτηκε ο τύπος που είχα γνωρίσει στο παλιό ανταλτ και είχαμε πάει σε 2 κροσάκια μαζί τι να πω….εκείνος ο χαρακτήρας ήταν παιδί διαμάντι …. Και ρώτησα γιατί απέχω από τα σινεμά αν ξέρει κάποιος …
Θα σου στείλω πμΤυπε σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αλλά δεν σε θυμάμαι καθόλου.
Πήγες?Καλησπέρα στην παρέα. Είμαι πρωτάρης κ θέλω να μου πείτε πιο είναι το καλύτερο τσοντοσινεμα για πρωτάρηδες. Είμαι ενέργ 32 αρκετά εμφανίσιμος κ γυμνασμενος. Μένω Πειραιά.
Εσυ πηγές ;Πήγες?
Μετά τις 20 του μήνα μωρό μου..θα κάνω μια επίσκεψη οπωσδήποτε..Έλενα πότε θα ξαναπάς?δεν έχω πετύχει ποτέ κροσακι όσες φορές έχω πάει...