Νέα

Attraxx

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzosxa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 853
  • Εμφανίσεις 263K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

James_Athens

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2015
Like
262
Πόντοι
20
Γεια χαρά μάγκες. Αξίζει ο χώρος αυτός;
Από ότι κατάλαβα από τα μηνύματα είναι μόνο γκει;
Str8 ενότητα για τσόντα και απλη τρόμπα υπάρχει;
Επίσης τιμή εισοδου;
Ευχαριστώ

Nikos l

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2022
Like
29
Πόντοι
0
Σήμερα θα κάνω επίσκεψη όποιος θέλει μου στελν πμ

Aitheras69

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2022
Like
25
Πόντοι
0
Τετάρτη μεσημέρι θα ειναι κανεις για παρε-δωσε?

lakiskiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
471
Πόντοι
301
Λέω να πάω κατα τις 4. Θα είναι καμια ψωλιτσα να μς αδειασει?η κάμια ψωλη να την αδειασω?

michalis xania

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2016
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους!! Ποια είναι η πιο συνηθισμένη ώρα που έχει κόσμο;

Trhunter

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2022
Κριτικές
2
Like
195
Πόντοι
0
Πήγα εχθές πέρασα πολύ όμορφα , δεν ήξερα από που μου έρχονται οι πουτσες

Trhunter

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2022
Κριτικές
2
Like
195
Πόντοι
0
Για τι ηλικίες μιλάμε ; Γιατί στα περισσότερα σχεδόν όλοι είναι 50+++
Ηταν ένας μεγάλος σίγουρα πάνω από 50 και οι άλλοι δύο 40-42 το πολύ και ένας 30αρης στην αρχή μόνος του

sperfect

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
242
Πόντοι
21
Επίσκεψη σημερα το μεσημέρι σε αναζητηση μεγάλης και χοντρής πουτσας. Πολλές οθονες εκτος λειτουργίας λογω βλάβης και σε μια καμπίνα έλλειπε εντελώς γεγονός απαράδεκτο. Στα του κόσμου τωρα: καμια 15αρια θαμώνες στο φάσμα των ηλικιών 25-65. Ο πιο μεγάλος σε ηλικία και με φάτσα ναυάγιο κυκλοφορούσε με το βρακι μεσα στο μαγαζι νομίζοντας πως θα τέρψει περισσότερους. Έφαγε άκυρο απο όλους. Στην πλειοψηφία τους οι θαμώνες παθητικοί στην αναζητηση του χαμένου θησαυρού. Μετα απο ενα δίωρο και δυο πουτσες μια medium και μια xxl έφυγα. Ελπίζω να μην ξανα παρατηρηθεί το φαινόμενο με τις χαλασμένες οθονες

biboy911

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2020
Like
55
Πόντοι
0
Παίζει να πάει κανείς σήμερα ?

Aitheras69

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2022
Like
25
Πόντοι
0
Μπορει καποιος θαμωνας να μου πει? Οταν πηγα ειδα μονο τις καμπινες κατω και πανω. Υπαρχει κεντρικη αιθουσα ή κάτι αλλο εκει μεσα?

youngmistis

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Like
14
Πόντοι
0
Μπορει καποιος θαμωνας να μου πει? Οταν πηγα ειδα μονο τις καμπινες κατω και πανω. Υπαρχει κεντρικη αιθουσα ή κάτι αλλο εκει μεσα?
απο οτι θυμαμαι μονο καμπινες εχει, κεντρικη αιθουσα κτλ θα βρεις στο 8 downtown

sperfect

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
242
Πόντοι
21
Υπάρχει στον όροφο μια μικρή αίθουσα με δυο διαζώματα και μεγαλύτερη οθόνη. Ομως σπάνια πανε εκει για φαση. Επισης υπάρχει dark room με κούνια

youngmistis

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Like
14
Πόντοι
0
τι ωρες ειναι ανοιχτο γτ σημερα οταν πηγα 12 το μεσημερι ηταν κλειστο

Εγγρ.
24 Ιαν 2023
Like
34
Πόντοι
0
Ρε μαστορα θα μας τρελανεις πηγες εκει και μετα μπαινεις εδω να ρωτησεις; Σου δεσανε τα ματια στο ταμειο; :headbang:

Aitheras69

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2022
Like
25
Πόντοι
0
Ρε μαστορα θα μας τρελανεις πηγες εκει και μετα μπαινεις εδω να ρωτησεις; Σου δεσανε τα ματια στο ταμειο; :headbang:
Ρε μπετοβλακα στην εισοδο δε μου ειπαν τιποτα. Οταν πηγα μονο τις καμπινες ειδα. Το dark room τι φαση? Ποσο πιο dark απεξω δηλαδή?

Vjweb

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2021
Like
18
Πόντοι
0
Ρε μπετοβλακα στην εισοδο δε μου ειπαν τιποτα. Οταν πηγα μονο τις καμπινες ειδα. Το dark room τι φαση? Ποσο πιο dark απεξω δηλαδή?
Δεν υπάρχει κεντρική αίθουσα-dark room. Μόνο αυτά που είδες δύο όροφοι δηλαδή με καμπίνες προβολών.

Horny_36

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2021
Like
102
Πόντοι
1
Ποιος θέλει να κανονίσουμε μέσα στην εβδομάδα ένα απόγευμα να μου εκπληρώσει την επιθυμία για καυτό σπερμα στο πρόσωπο μου?Ας μου στείλει μνμ και δεν θα χάσει με τη πίπα μου....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom