Νέα

Attilas gym. H αρχή της σιδερικής αυτοκρατορίας

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
Το attilas gym, το πιο σκληρό σιδεράδικο στη πιάτσα,το απόλυτο εργαστήριο μυώνων στην πιο ρομαντική τοποθεσία στο ιστορικό κέντρο της αθήνας, μια ανάσα από τα υγρά καλντερίμια του έρωτα σας υποδέχεται στην σιδερένια αρένα!H σιδερική ηδονή ειναι μονόδρομος!Δεν υπάρχουν δικαιολογίες!

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 138694
Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 138694
Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
εχο αναγκι πορνιαρικι αρκουδα attilasgym να λιγισουμε μπαρεσ και μετα ατακτο λουλα για ρελαξαρισμα!:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:
θα μπουμε νταιδεσ να απαξιοσουμε τα σιδερα!!!ι σιδερικι ιδονι ινε μονοδρομοσ!!!

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
Angry Power GIF by SpongeBob SquarePants
Rosario Dawson Muscles GIF by Luke Cage
Lifting Weights Muscles GIF by The World's Strongest Man
Biting Richard Kiel GIF by James Bond 007

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.675
Πόντοι
736
Aνδρας ισχυρίζεται ότι o «ανδρισμός» του έχει συρρικνωθεί λόγω σπάνιας παρενέργειας της Covid

το χω που το χω κουτσικο, εαν παω να φτιαξω μυωνες και χασω και αυτο το λιγο που εχω, χαθηκαμε
Μας τα χουνε πρήξει με τις σπάνιες παρενέργειες , όπως πχ το long covid που επίσης (θα έπρεπε να) είναι σπάνιο αλλά σύμφωνα με αυτούς δεν είναι :confused:

Αλλά αν θέλεις μπορείς να κάνεις ένα home gym όπου γυμνάζεσαι όποτε θέλεις όσο θέλεις , δεν έχεις και το άγχος να μην κλείσουνε τα γυμναστήρια ... η σκεφτούνε πάλι κανένα έξυπνο μέτρο να φοράς μάσκα ενω γυμνάζεσαι :P

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 138694
Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
Μας τα χουνε πρήξει με τις σπάνιες παρενέργειες , όπως πχ το long covid που επίσης (θα έπρεπε να) είναι σπάνιο αλλά σύμφωνα με αυτούς δεν είναι :confused:

Αλλά αν θέλεις μπορείς να κάνεις ένα home gym όπου γυμνάζεσαι όποτε θέλεις όσο θέλεις , δεν έχεις και το άγχος να μην κλείσουνε τα γυμναστήρια ... η σκεφτούνε πάλι κανένα έξυπνο μέτρο να φοράς μάσκα ενω γυμνάζεσαι :P
καμια αναγκι καποτα!!!

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
εχω στο σπιτι αλλα υπογυμναζομαι......
εαν δεν κανω πιεσεις παγκου με τα κιλα που εγω νομιζω οτι ειναι πολλα για να αισθανομαι δυνατος κτλ κτλ μου χαλα ολη η ορεξη. στο σπιτι υπαρχει και το θεμα του ζεσταματος γιατι λογω οικονομικου δεν εχω ποικιλια απο βαρακια για να ξεκινω σιγα σιγα. μερικες μυικες ομαδες ειναι δυσκολο να γινουν πχ τρικεφαλα

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.675
Πόντοι
736
εαν δεν κανω πιεσεις παγκου με τα κιλα που εγω νομιζω οτι ειναι πολλα για να αισθανομαι δυνατος κτλ κτλ μου χαλα ολη η ορεξη. στο σπιτι υπαρχει και το θεμα του ζεσταματος γιατι λογω οικονομικου δεν εχω ποικιλια απο βαρακια για να ξεκινω σιγα σιγα. μερικες μυικες ομαδες ειναι δυσκολο να γινουν πχ τρικεφαλα
Αν κατάλαβα καλά λες οτι έχεις πάγκο αλλά όχι πολλά κιλά ; Μπορείς να παίξεις με περισσότερες επαναλήψεις περίπου το ίδιο είναι. Επίσης αν θές μπορείς να δοκιμάσεις close grip πάγκο , δηλαδή τα χέρια λίγο πιό κοντά μεταξύ τους για να πιάσεις περισσότερο τα τρικέφαλα.

Εγώ στο σπίτι έχω και εγω έναν πάγκο και μια μπάρα και λίγα κιλά , και επειδή κάνω μόνο close grip πάγκο έχω δεί βελτίωση και στο στήθος και στα τρικέφαλα.

Πολύ δυνατός δεν είμαι , αλλά με τα κιλά που έχω προσπαθώ να βγάλω επαναλήψεις πχ στα 45 κιλά έχω βγάλει 16-17 επαναλήψεις πρόσφατα , και στα 50 κιλά είχα βγάλει καμιά 12-13 κάπου εκεί πρίν καιρό. Κιλά στο σύνολο έχω μέχρι 65 αλλά δεν έχω δοκιμάσει με όλα τα κιλά , μέχρι 55 κιλά δοκιμασα κάποιες φορές και τα έβγαλα μέχρι 5 η 6 επαναλήψεις. Πιστεύω πως έχω και τα 65 για μονή η διπλή αν δοκιμάσω.

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496
Έναν αλτήρα και όρεξη!!! Τίποτα άλλο δε χρειάζεσαι. Αν δεν μπορείς οικονομικά,, πάρε από το jumbo. Δες ποικιλία ασκήσεων στο youtube αλλά προσοχή!!! Λίγα κιλά, σωστή τεχνική, τα άλλα θα έρθουν μόνα τους!!! Όρεξη να έχεις!!!

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496
Αν κατάλαβα καλά λες οτι έχεις πάγκο αλλά όχι πολλά κιλά ; Μπορείς να παίξεις με περισσότερες επαναλήψεις περίπου το ίδιο είναι. Επίσης αν θές μπορείς να δοκιμάσεις close grip πάγκο , δηλαδή τα χέρια λίγο πιό κοντά μεταξύ τους για να πιάσεις περισσότερο τα τρικέφαλα.

Εγώ στο σπίτι έχω και εγω έναν πάγκο και μια μπάρα και λίγα κιλά , και επειδή κάνω μόνο close grip πάγκο έχω δεί βελτίωση και στο στήθος και στα τρικέφαλα.

Πολύ δυνατός δεν είμαι , αλλά με τα κιλά που έχω προσπαθώ να βγάλω επαναλήψεις πχ στα 45 κιλά έχω βγάλει 16-17 επαναλήψεις πρόσφατα , και στα 50 κιλά είχα βγάλει καμιά 12-13 κάπου εκεί πρίν καιρό. Κιλά στο σύνολο έχω μέχρι 65 αλλά δεν έχω δοκιμάσει με όλα τα κιλά , μέχρι 55 κιλά δοκιμασα κάποιες φορές και τα έβγαλα μέχρι 5 η 6 επαναλήψεις. Πιστεύω πως έχω και τα 65 για μονή η διπλή αν δοκιμάσω.
Σωστός!! Παίξε με τη σωστή τεχνική και κάνε παραλλαγές!!! Ας πούμε μην τερματίζεις την κίνηση ούτε πάνω ούτε κάτω ώστε να είναι οι θωρακικοί συνεχώς υπό πίεση!!! Μικραίνεις τα διαλείμματα ή αλλάζεις τη λαβή ή αυξάνεις το χρόνο στο ανέβασμα ή στο κατέβασμα. Προσοχή στην τεχνική!!! Οι περισσότεροι εντυπωσιακοί τύποι στο ίντερνετ χρησιμοποιούν momentum. Αποφύγετέ το.

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
κυριοι ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ.
σπιτι δεν εχει γκομενες να μας κοιταζουν οταν σηκωνουμε πολλα κιλα ουτε να μας χαλβαδιαζουν οταν ιδρωνουμε κανοντας δικαφαλα. η κατασταση ειναι πραγματικα απελπιστικη :jerking2:

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216

ενταξει εαν θελεις πολλα κανεις το θεμα ειναι να ξεπερασεις τα στερεοτυπα του τυπου αν δεν κανω αυτο που εκανα δεν θα γυμναστω σωστα

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746

Stories

Νέο!