Επισκέπτης
τελειωμενα πουστρακια..οι οπαδοί της ομάδας που κάνει τη μεταγραφή ενώ μέχρι πρότινος πέρναγαν τον αντίπαλο παίχτη γενεες 14 τώρα τον αποθεώνουν ρε ουστ
τελειωμενα πουστρακια..οι οπαδοί της ομάδας που κάνει τη μεταγραφή ενώ μέχρι πρότινος πέρναγαν τον αντίπαλο παίχτη γενεες 14 τώρα τον αποθεώνουν ρε ουστ
σε εναν αγωνα..αλλα εμενα μου αρκει για να τον εχω διαγραψει..o Mhτροπουλος δε φορεσε και τη φανελλα του βαζελου για κανω λαθος;
o Mhτροπουλος δε φορεσε και τη φανελλα του βαζελου για κανω λαθος;
σε κατι αγωνες στο κυπελλο δεν μπηκε τυπε?σε εναν αγωνα..αλλα εμενα μου αρκει για να τον εχω διαγραψει..
οχι ρε..σε κατι αγωνες στο κυπελλο δεν μπηκε τυπε?
νομιζω εβαλε και 1 γκολ
δεν εξιλεωνεται με αυτα τα καραγκιοζιλικια..Θυμάστε τον Τάσαρο στη Λεωφόρο με τον Ευθυμιάδη ? "Σας γαμάω βαζέλιααααα"
τί είπε το άτομο ρε...
γιατι ειναι πουστης και αναισχυντος..Και ρωτάω, ο Μπάγιεβιτς έφυγε γιατί είναι προδότης ή γιατί τον έδιωξε ο Τροχανάς ?
βαριεσαι να γραφεις???γιατι ειναι πουστης και αναισχυντος..
Πάντως σε ό,τι αφορά τον Μπάγιεβιτς δεν κατάλαβα κάτι
Από τη μια οι ΑΕΚτζήδες λέγανε "Προδότη βάτραχε που πήγες στο Ολυμπιακό" και από την άλλη , όταν η συζήτηση πήγαινε στα διοικητικά, λέγανε "Μαλάκα Τροχανά που έδιωξες τον Μπάγιεβιτς"
Και ρωτάω, ο Μπάγιεβιτς έφυγε γιατί είναι προδότης ή γιατί τον έδιωξε ο Τροχανάς ?
αυτο αρκει ρε..βαριεσαι να γραφεις???
λιγα εγραψες..
οχι ρε..
ο καπετανιος τον πηρε μονο & μονο για να τον ξεφτιλισει..
σε εναν αγωνα εχει παιξει ο τρυπας..
να ψοφησει μαζι με τον δεληκαρη,τον αποστολακη,τον σαργκανη & οποιον αλλο μπινε εχει βαλει την πουστροφανελλα..
Ως βάζελος είχα
Τώρα έχετε και αριστερό πρόεδρα
θεωρώ τον Κωνσταντόπουλο σοβαρό άνθρωπο