Νέα

Αθλητικό ( Sports Massage )

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikosxp
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nikosxp

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
136
Πόντοι
1
Προτάσεις?  :huh:

Αν έχει και το κάτις παραπάνω ας αναφερθεί....  :think:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Προτάσεις?  :huh:

Αν έχει και το κάτις παραπάνω ας αναφερθεί....  :think:

Δεν ξερω τι εινι το αθλητικό μασαζ  αλλα θα να ειναι το  μασαζ οπου  την ωρα που σε λαδωνει η κοπελα συζητατε για τα πετσινα πρωταθληματα του γαβρου , την καταντια του βαζελου κα την μεγαλειωδη πορεια της Αεκαρας στο ανταγωνιστικό πρωταθλημα της Γ ΄ Εθνικης .

Στο κυριως πιατο θα μπορουσε να εχει και αθλητικα βρωμόλογα
"βαλε το γκολ σου αγορι μου, αδειο ειναι το τερμα"
"μπες και σκισε τα διχτια"
 "στον κενο χωρο μωρο  μου"

(σκεφτομαι και αλλα και επανερχομαι)

εδιτ 1 "παικταρα μου , παιξε την μπαλλα που ξερεις"
  "δεξια στον αδειο παικτη- μονος του ειναι τοση ωρα" (αυτο αν κανεις κατι λάθος)
  "ελα παικταρα μου , ελα Μέσι μου , εμπαινε Γκουσκούνη μου ............. αααα ρε κρεας"(αν η κοπελα πραγματικα το ευχαριστιεται και τελειωσει νωρις ο πελατης ή γενικα κανει κατι χαλαστικό- Girfriend experience αλλα στα χρόνια της γκρίνιας"

Επίσης στο αθλητικο μασαζ θα μπορουσες να διαλεγεις ποια φανελα ομαδας θα φορας εσυ και ποια η κοπέλα .
  Στην παρελάση οι κοπελες θα εμφανίζονται όπως το μπαλέτο στο η Ρενα ειναι οφσαιντ

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
χαχαχα πολύ καλή επεξήγηση του αθλητικού μασάζ

ThelwNaGinwNinja

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα συναγωνιστες, θελω τα φωτα σας!
Πηγαινω στιβο και εχουν πιασει οι γαμπες μου γαλακτικο οξυ σε σημειο να με καινε ακομα και στο γρηγορο περπατημα πραγμα που μου ειπαν πως περναει μονο με massage. Θα ηθελα να μου πειτε που μπορω να βρω Καλο αθλητικο μασαζ!
Ευχαριστω!

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.271
Πόντοι
2.456
Πηγαινω στιβο και εχουν πιασει οι γαμπες μου γαλακτικο οξυ σε σημειο να με καινε ακομα και στο γρηγορο περπατημα πραγμα που μου ειπαν πως περναει μονο με massage. Θα ηθελα να μου πειτε που μπορω να βρω Καλο αθλητικο μασαζ!
Ευχαριστω!
Σιγουρα οχι εδω μεσα τυπε...

Grothos

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
43
Like
1.124
Πόντοι
1.011
Η μόνη που κάνει αθλητικό μασάζ είναι η Ελένη 40ρα μιλφ στο Diamond Εθναρχου Μακαρίου Δάφνη Δευτέρα-Σάββατο

xymor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
520
Πόντοι
301
Δες το thread μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς. Προσωπικά το αγαπημένο μου είναι το yamei μασάζ στο μετρό Ευαγγελισμός κοντά. Google yamei massage και θα το βρεις.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ευχαριστω!

Στον Πανελληνιο πας;

veneto

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
78
Like
1.355
Πόντοι
6.195
Στα My Massage εχουν στο πρόγραμμα αθλητικό μασαζ. Εχω κάνει και ήταν αυτό που έπρεπε και σε καλή τιμή (14 ευρώ). Ψαξε στο φατσοβιβλίο γιατί εχουν σε κάμποσα μέρη παραρτημα. Εγω πήγα ΚΑλλιθέα.

taksiarxis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
373
Πόντοι
26
Στα My Massage εχουν στο πρόγραμμα αθλητικό μασαζ. Εχω κάνει και ήταν αυτό που έπρεπε και σε καλή τιμή (14 ευρώ). Ψαξε στο φατσοβιβλίο γιατί εχουν σε κάμποσα μέρη παραρτημα. Εγω πήγα ΚΑλλιθέα.
Συνήθως στίς αλυσίδες των δεκαπεντάευρων κάνουν πασάλειμμα, και χωρίς ντούζ πριν και μετά. Κάτι που εγώ το θεωρώ απαράδεκτο. Ή Έρρικα ή Ινδονήσια το κατέχει, καλή και ή Έλενα, υπάρχουν και άλλες που κάνουν δυνατό ( στυλ Ζάνα πχ ) αλλά από τεχνική.... άστο καλύτερα μην πάθεις καμιά ζημιά.

Grothos

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
43
Like
1.124
Πόντοι
1.011
ε ναι.. ποια άλλη;

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Ευχαριστω!
Εσύ είσαι νιντζα.. δεν εχεις ανάγκη.
Πέρα από την πλάκα όμως, πήγαινε καλύτερα σε  γιατρο , εδώ δεν θα βρεις αυτό που θες για το πρόβλημά σου.

sgk5150

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2015
Κριτικές
34
Like
777
Πόντοι
991
Ευχαριστω!

Πάντα μετά το τέλος της προπόνησης θα πρέπει να κανεις διατάσσεις για αποφόρτιση των μυών, εφόσον όμως κανεις πάνω από 3/4 φορες την εβδομάδα προπόνηση τότε το masaz χρίζεται επιτακικο...υπάρχουν πολλοί maser θέλει πολύ προσοχή γιατί κάποιος άπειρος μπορεί να σου κανει μεγαλυτερη ζημια παρα αποθεραπεία...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom