You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αθλητικό ( Sports Massage )
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nikosxp
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 16
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 899
- Πόντοι
- 96
Προτάσεις?
Αν έχει και το κάτις παραπάνω ας αναφερθεί....
Δεν ξερω τι εινι το αθλητικό μασαζ αλλα θα να ειναι το μασαζ οπου την ωρα που σε λαδωνει η κοπελα συζητατε για τα πετσινα πρωταθληματα του γαβρου , την καταντια του βαζελου κα την μεγαλειωδη πορεια της Αεκαρας στο ανταγωνιστικό πρωταθλημα της Γ ΄ Εθνικης .
Στο κυριως πιατο θα μπορουσε να εχει και αθλητικα βρωμόλογα
"βαλε το γκολ σου αγορι μου, αδειο ειναι το τερμα"
"μπες και σκισε τα διχτια"
"στον κενο χωρο μωρο μου"
(σκεφτομαι και αλλα και επανερχομαι)
εδιτ 1 "παικταρα μου , παιξε την μπαλλα που ξερεις"
"δεξια στον αδειο παικτη- μονος του ειναι τοση ωρα" (αυτο αν κανεις κατι λάθος)
"ελα παικταρα μου , ελα Μέσι μου , εμπαινε Γκουσκούνη μου ............. αααα ρε κρεας"(αν η κοπελα πραγματικα το ευχαριστιεται και τελειωσει νωρις ο πελατης ή γενικα κανει κατι χαλαστικό- Girfriend experience αλλα στα χρόνια της γκρίνιας"
Επίσης στο αθλητικο μασαζ θα μπορουσες να διαλεγεις ποια φανελα ομαδας θα φορας εσυ και ποια η κοπέλα .
Στην παρελάση οι κοπελες θα εμφανίζονται όπως το μπαλέτο στο η Ρενα ειναι οφσαιντ
ThelwNaGinwNinja
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα συναγωνιστες, θελω τα φωτα σας!
Πηγαινω στιβο και εχουν πιασει οι γαμπες μου γαλακτικο οξυ σε σημειο να με καινε ακομα και στο γρηγορο περπατημα πραγμα που μου ειπαν πως περναει μονο με massage. Θα ηθελα να μου πειτε που μπορω να βρω Καλο αθλητικο μασαζ!
Ευχαριστω!
Πηγαινω στιβο και εχουν πιασει οι γαμπες μου γαλακτικο οξυ σε σημειο να με καινε ακομα και στο γρηγορο περπατημα πραγμα που μου ειπαν πως περναει μονο με massage. Θα ηθελα να μου πειτε που μπορω να βρω Καλο αθλητικο μασαζ!
Ευχαριστω!
Σιγουρα οχι εδω μεσα τυπε...Καλησπερα συναγωνιστες, θελω τα φωτα σας!
Ευχαριστω!
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Ευχαριστω!
Στον Πανελληνιο πας;
taksiarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 373
- Πόντοι
- 26
Συνήθως στίς αλυσίδες των δεκαπεντάευρων κάνουν πασάλειμμα, και χωρίς ντούζ πριν και μετά. Κάτι που εγώ το θεωρώ απαράδεκτο. Ή Έρρικα ή Ινδονήσια το κατέχει, καλή και ή Έλενα, υπάρχουν και άλλες που κάνουν δυνατό ( στυλ Ζάνα πχ ) αλλά από τεχνική.... άστο καλύτερα μην πάθεις καμιά ζημιά.Στα My Massage εχουν στο πρόγραμμα αθλητικό μασαζ. Εχω κάνει και ήταν αυτό που έπρεπε και σε καλή τιμή (14 ευρώ). Ψαξε στο φατσοβιβλίο γιατί εχουν σε κάμποσα μέρη παραρτημα. Εγω πήγα ΚΑλλιθέα.
Εννοείς την Ελένη που ήταν στο Μπακνανά?Η μόνη που κάνει αθλητικό μασάζ είναι η Ελένη 40ρα μιλφ στο Diamond Εθναρχου Μακαρίου Δάφνη Δευτέρα-Σάββατο
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Εσύ είσαι νιντζα.. δεν εχεις ανάγκη.Καλησπερα συναγωνιστες, θελω τα φωτα σας!
Ευχαριστω!
Πέρα από την πλάκα όμως, πήγαινε καλύτερα σε γιατρο , εδώ δεν θα βρεις αυτό που θες για το πρόβλημά σου.
ε ναι.. ποια άλλη;
Έχει ειπωθεί ότι είναι στο new personal στις φωτεινής, ?
Ευχαριστω!
Πάντα μετά το τέλος της προπόνησης θα πρέπει να κανεις διατάσσεις για αποφόρτιση των μυών, εφόσον όμως κανεις πάνω από 3/4 φορες την εβδομάδα προπόνηση τότε το masaz χρίζεται επιτακικο...υπάρχουν πολλοί maser θέλει πολύ προσοχή γιατί κάποιος άπειρος μπορεί να σου κανει μεγαλυτερη ζημια παρα αποθεραπεία...
Butts
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 75
- Like
- 1.684
- Πόντοι
- 3.137
Έχει ειπωθεί ότι είναι στο new personal στις φωτεινής, ?
Όχι στο Εθνάρχου Μακαρίου παίζει μπάλα η Ελενάρα...
Όχι στο Εθνάρχου Μακαρίου παίζει μπάλα η Ελενάρα...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις