Θέλω να εκφράσω την οργή μου για το σύνολο της συγκεκριμένης εκπομπής, την οποία και παρακολουθώ όποτε δεν έχω κάτι καλύτερο να κάνω και θέλω να φελάσω με όλους τους γραφικούς χαρακτήρες που εμφανίζονται, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Η οργή μου είναι στο σκεπτικό ότι όλοι αυτοί στην εκπομπή πληρώνονται από εμάς και δεν δείχνουν ίχνος σεβασμού ως προς αυτό. Τελευταίο παράδειγμα, σήμερα 26/01 ξημερώματα, όπου η κ. Καραμανλή δεν μπορούσε να κρατήσει τα γέλια της για κάποιο όνομα που άκουσε σε σημείο που να μην μπορεί να αρθρώσει λέξη.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
«Αθλητική Κυριακή»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ερωτήλος!
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 29
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Όλες οι ελληνικές αθλητικές εκπομπες είναι το λιγότερο, τραγικές. Δημοσιογράφοι περιορισμένης ευθύνης με γλοιώδες χιούμορ, τη στιγμή που η ημιμάθεια τους για το αντικείμενο, βασιλεύει. Ποια Καραμανλή και μαλακίες λες εσύ. Αυτό μόνο δεν σου άρεσε? Μηδενική ανάλυση του παιχνιδιού, γραφήματα της κακιάς ώρας, κλισέ σχόλια από βετεράνους και αθλητομαιντανούς. Το μεγαλύτερο κομμάτι των εκπομπών είναι αφιερωμένο στην διαιτησία. Έλεος. Δεν έχουμε που δεν έχουμε ποδόσφαιρο, δείξτε τουλάχιστον κάνα ριπλέι της προκοπής να γουστάρουμε. Όλο Βαρούχας "εδώ βλέπουμε την επαφή και σύμφωνα με τον κανονισμό, είμαι μαλάκας" κλπ. Έλεος. Όσοι είναι μπασκετικοί, πρέπει να κάτσουνε στην τηλεόραση μέχρι το ξημέρωμα να μάθουνε έστω τα αποτελέσματα.Θέλω να εκφράσω την οργή μου για το σύνολο της συγκεκριμένης εκπομπής, την οποία και παρακολουθώ όποτε δεν έχω κάτι καλύτερο να κάνω και θέλω να φελάσω με όλους τους γραφικούς χαρακτήρες που εμφανίζονται, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Η οργή μου είναι στο σκεπτικό ότι όλοι αυτοί στην εκπομπή πληρώνονται από εμάς και δεν δείχνουν ίχνος σεβασμού ως προς αυτό. Τελευταίο παράδειγμα, σήμερα 26/01 ξημερώματα, όπου η κ. Καραμανλή δεν μπορούσε να κρατήσει τα γέλια της για κάποιο όνομα που άκουσε σε σημείο που να μην μπορεί να αρθρώσει λέξη.
Άμα δεις εκπομπές του εξωτερικού για αθλητικά, θα τρελαθείς τελείως. Αγγλία & Ιταλία για ποδόσφαιρο. Οι Άγγλοι έχουν master στο αντικείμενο μιας και είναι δικό τους σπορ. Το αποτέλεσμα? να κάνουνε την ανάλυση του αγώνα σε 1 λεπτό (χωρίς υπερβολή) και μετά 3 λεπτά στιγμιότυπα. 15 υπερκάμερες σε κάθε γήπεδο, λήψεις τρομερές, το καλύτερο θέαμα, τι να σου λέω τώρα. Στην Ιταλία οι εκπομπές τους είναι ένα επίπεδο κάτω, αλλά τα μουνιά που έχουν στο studio είναι για κριτικές στο site . Έχουν και χιούμορ, κάνουν χαβαλέ, γενικά βλέπεις την εκπομπή ευχάριστα. Για μπάσκετ, οι δημοσιογράφοι που ασχολούνται με αυτό είναι πιο σχετικοί με το αντικείμενο από αυτούς του ποδοσφαίρου. Και πάλι, σε σχέση με τις εκπομπές που παίζονται στα αμερικάνικα ESPN & TNT, είναι εμετικές.
Τέλος, συμφωνώ με αυτό που λες. Δέχομαι ότι είμαστε χρόνια πίσω στην αθλητική κουλτούρα, στην αθλητική παιδεία, στον τεχνολογικό τηλεοπτικό εξοπλισμό, αλλά του πούστη πια, ας δείξουν ότι τις κάνουνε στα σοβαρά τις "εκπομπές" τους. Έλεος πια με τους γελοίους.
Φίλτατε mouNINJA, συμφωνώ απόλυτα με όσα λες. Θάλω να προσθέσω στο σημείο που λες για μηδενικές αναλύσεις δύο πραγματα.
1) Σε εκπομπή πριν τα Χριστούγεννα και την ώρα που ρωτούν τον Βαρούχα για ένα πέναλντι, για το οποίο έχει κάνει διφορούμενη ανάλυση, διακόπτεται η εκπομπή για έκτακτο δελτίο για τον προΰπολογισμό και όταν επιστρέφουν βγάζει ο Κωνσταντίνου μια σακούλα και αρχίζει και μοιράζει δώρα , αφήνοντας το πέναλντι "στον αέρα", το οποίο και αφορούσε και την ομάδα για την οποία κλαίγεται.
2) Θεωρώ πως η ανάλυση των -υποκειμενικά επιλεγμένων- φάσεων είναι ένας παράγοντας πρόκλησης βίας στα γήπεδα. Επιπλέον για κάποιον που ξέρει τα βασικά η γνώμη του Βαρούχα περισσεύει.
1) Σε εκπομπή πριν τα Χριστούγεννα και την ώρα που ρωτούν τον Βαρούχα για ένα πέναλντι, για το οποίο έχει κάνει διφορούμενη ανάλυση, διακόπτεται η εκπομπή για έκτακτο δελτίο για τον προΰπολογισμό και όταν επιστρέφουν βγάζει ο Κωνσταντίνου μια σακούλα και αρχίζει και μοιράζει δώρα , αφήνοντας το πέναλντι "στον αέρα", το οποίο και αφορούσε και την ομάδα για την οποία κλαίγεται.
2) Θεωρώ πως η ανάλυση των -υποκειμενικά επιλεγμένων- φάσεων είναι ένας παράγοντας πρόκλησης βίας στα γήπεδα. Επιπλέον για κάποιον που ξέρει τα βασικά η γνώμη του Βαρούχα περισσεύει.
εντάξει αυτά τα βλέπεις μόνο για να γελάσεις καμιά φορά αλλιώς δεν αξίζει..μην βλεπετε ρε πουλημενες εκπομπες.
Φίλτατε mouNINJA, συμφωνώ απόλυτα με όσα λες. Θάλω να προσθέσω στο σημείο που λες για μηδενικές αναλύσεις δύο πραγματα.
Tέτοια πράγματα εννοώ. Αν κάτσεις να σκεφτείς, θα θυμηθείς και άλλα.
Είσαι πολύ σωστός στο κομμάτι για τον παράγοντα πρόκληση βίας στα γήπεδα. Λίγο οι αμφισβητούμενες φάσεις, λίγο οι οπαδικές εφημερίδες, ε δημιουργούν ένα κλίμα (χωρίς να εννοώ ότι αυτά είναι τα αίτια). Εδώ μέχρι πριν από λίγο καιρό, ήμασταν η μοναδική χώρα στον κόσμο που κάνανε live μετάδοση της κλήρωσης των διαιτητών. Σε άλλες χώρες δεν υπάρχει καν κλήρωση αλλά ορισμός.
Είναι και άλλα πολλά πράγματα δυστυχώς. Πρέπει να βγει ένα thread με τίτλο "τα κακά του αθλητισμού στην χώρα μας και που οφείλονται" για να τα γράφαμε εκεί.
Ειδικά αυτό για το πέναλτυ που λες (παίζει και η πιθανότητα να το κάνανε γαργάρα λόγω μειωμένου τηλεοπτικού χρόνου) δείχνει προσποιητό ενδιαφέρον. Ο Βαρούχας είναι, το λιγότερο, γραφικός.
Δεν μαλώνουμε, τα χώνουμε. Έχει διαφορά.υπαρχει μεγαλυτερη μαλακια να μαλωνετε?
και που τα χωνετε ρε?
Καλά ρε φίλε, δεν διάβασες τίποτα πιο πάνω?
Υπάρχει μια εκ-πληκτική εκπομπή που λέγεται Αθλητική Κυριακή.
Τελευταία έχει καταντήσει υπερβολικά εξειδικευμένη και πνευματώδης και εγώ με τον ερωτήλος! θέλουμε κάτι πιο πεζό και λαϊκό.
αδερφε και μονο που ειναι σε κρατικο καναλι η εκπομπη ειναι πουλημενη
Στα ιδιωτικά είναι καλύτερα?
Ναι, και πάλι σε καταλαβαίνω αλλά και άλλα πλάγματα πληρώνουμε που είναι για τον πούτσο και τα κράζουμε μετά, άρα γιατί να μην πούμε και τίποτα για την Αθλητική Κυριακή? Δεν το κάναμε και σήριαλ το θέμα...αρχιδια ειναι ειναι,αλλα τους κρατικους τους πληρωνουμε εμεις αυτη ειναι η διαφορα.
ρε αδερφε μην πορωνεσε με της ομαδες και τα καναλια μην τρως παραμυθι και μην εισαι και μαλακας.
Ήθελα να πω ότι έχεις δίκαιο και είναι προφανή αυτά που λες. Συμφωνώ απόλυτα.τι ειναι αυτο?
Μπερδεύτηκα και το έβαλα καταλάθος το παραπάνω.