Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
την γουσταρει ο μορτης τυπε
ειναι πολυ ομορφη κοπελα
τον ξετρελαινει λεει
ειναι μανεκεν τυπε...
πολυ ομορφη γυναικα...
και μου τα δινει ολα
την γουσταρει ο μορτης τυπε
ειναι πολυ ομορφη κοπελα
τον ξετρελαινει λεει
Τύπε είσαι σίγουρος; Αυτή μετά το πήδημα θα σου κάνει κριτική του στυλ: το'βαλες φοβισμένα, δεν έβγαλες συναίσθημα, φάλτσαρες στις ψηλές όταν έχυνες, δεν κάνεις γι'αυτή τη δουλειά και άλλα τέτοια... http://[URL unfurl="true"]www.freesmileys.org/misc/msn016.gif[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny:
Ζ.Η.Τ.Ω. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΖΗΤΩ Η ΑΘΗΝΑ
+1000000000σε αυτη τη γκομενα πρεπει να της κανεις βρωμικο γαμησι ουτε παμε για ποτο φαγητο και πιπες
με το που την δεις οπου και να ειναι χαστουκι στη μουρη κατευθειαν στα τεσσερα κολοδαχτυλο
χαστουκια στα κολομαγουλα και τραβηγμα μαλλιων και πολυ δυνατο γαμησι και στο τελος γλωσσοφιλο με παθος
τύπε αμα ειναι τέτοια γκόμενα δε θα γουστάρει γλωσσοφιλο στο τέλος αλλά ροχάλα και κλωτσά...σε αυτη τη γκομενα πρεπει να της κανεις βρωμικο γαμησι ουτε παμε για ποτο φαγητο και πιπες
με το που την δεις οπου και να ειναι χαστουκι στη μουρη κατευθειαν στα τεσσερα κολοδαχτυλο
χαστουκια στα κολομαγουλα και τραβηγμα μαλλιων και πολυ δυνατο γαμησι και στο τελος γλωσσοφιλο με παθος
θα χει καναν χοντρο κωλο αλλα κλαινμαινΠάντως όλες οι φωτό στο google δείχνουν μόνο πρόσωπο και ελάχιστες από μέση και πάνω. Μήπως η κορασίδα έχει κανένα πρόβλημα ? Λέω εγώ τώρα σαν άσχετος
σε αυτη τη γκομενα πρεπει να της κανεις βρωμικο γαμησι ουτε παμε για ποτο φαγητο και πιπες
θα χει καναν χοντρο κωλο αλλα κλαινμαιν
Ξερολια απο τις λιγες!
Αν και αυτα που λεει ειναι σωστα (τουλαχιστον στο ραδιοφωνο).
Εχει χαβαλε η τυπισα αλλα πρεπει να ειναι ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΛΤΟ στο κρεβατι!
Κατα τα αλλα δεν μου αρεσει εμφανισιακα!