leggoro
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2008
- Like
- 64
- Πόντοι
- 16
οι 300 του λεωνιδα που ελεγε και ο παρασιδηςMε το πολο και το ατος μετακινούνται ε;Τόσοι που είναι!!!Θα μένει και χωρος!!!
οι 300 του λεωνιδα που ελεγε και ο παρασιδηςMε το πολο και το ατος μετακινούνται ε;Τόσοι που είναι!!!Θα μένει και χωρος!!!
Eχω φίλο Ηρακληδέα ,δεν σου λέω παραπάνω γιατι θα καταλάβεις ποιος είναι,οποτε κάνουμε τέτοια πειράγματα μεταξύ μας.ωραίος τρελέ μου.έχεις "χιουμορ"
Ναι όντως, πολύ καιρό...
Από την απέναντι μεριά της πλατείας είναι το σπίτι μου ;) ;)
Πολύ καλή η λογική σου. Μπράβο σου. Και είσαι και δάσκαλος (αν θυμάμαι καλά). Αφού δε της είπες ότι δε θα είναι και ανηψιά σου πάλι καλά να λέμεμονος σου αυτοαναιρεισαι.
ο θειος σου τι ηταν????
δεν ηταν περιγυρος σου????
απλα αμελησε ο πατερας σου να σε βαλει στην θεση σου και μετα ηταν αργα.
ετσι για εξυπναδα μια ανιψια μου πεταξε δεν θα ειμαι παοκ...
ενταξει και εγω δεν θα σου παιρνω παιχνιδια ουτε θα σε πηγαινω βολτες με το ιδιο δικαιωμα που εσυ δεν εισαι παοκ της ειπα.
το εκοψε το χαβαλε μονη της και δηλωσε παοκ στο δευτερολεπτο
To πιο πιθανό από την άλλη είναι να βγάλατε την φωτογραφία κάποια μέρα που είχαν συλλαλητήριο ανάρχες - αντιεξουσιαστές κτλ. και όχι απλή μάζωξη οπαδών στον σύνδεσμο.
Υ.Γ όταν έχεις σκύλο πας αναγκαστικά δια μέσου της πλατείας και όχι γύρω γύρω, για να τον κάνεις βόλτα, άρα πίστεψε με περνάω από το συγκεκριμένο περίπτερο σας 2 με 3 φορές ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ για να μην πω παραπάνω και μέσα στους χαρακτηρισμούς σου προσθέσεις και το "υπερβολικός".
Ευχαριστώ.
To πιο πιθανό από την άλλη είναι να βγάλατε την φωτογραφία κάποια μέρα που είχαν συλλαλητήριο ανάρχες - αντιεξουσιαστές κτλ. και όχι απλή μάζωξη οπαδών στον σύνδεσμο.
Υ.Γ όταν έχεις σκύλο πας αναγκαστικά δια μέσου της πλατείας και όχι γύρω γύρω, για να τον κάνεις βόλτα, άρα πίστεψε με περνάω από το συγκεκριμένο περίπτερο σας 2 με 3 φορές ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ για να μην πω παραπάνω και μέσα στους χαρακτηρισμούς σου προσθέσεις και το "υπερβολικός".
Ευχαριστώ.
Και δεν ντρέπεσαι ρε Νεοσμυρνιώτη?γεννημα θρεμα αθηνα εγινα ΠΑΟΚ απο το πρωταθλημα του 85
Και δεν ντρέπεσαι ρε Νεοσμυρνιώτη?
Ήρεμα το λέω......