Νέα

Αθήνα(σύγκριση με Θεσ/νικη,οικονομικό σεξ,οικοι ανοχής και ανεξάρτητες κοπέλες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antonis1977
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.689
Πόντοι
38.177
φίλε τι λές? η γκόμενα ειναι καθαρή 20 χρονων!με περιμένει πάντα χωρίς στριγκ με μαυρη κοντή φουστα,την βαζω τραπέζι και γλύφω την κωλότρυπα της,πεντακάθαρηηηη!την εχω πάρει και ακαποτα απο κώλο ολα οκ!ιχνος μερέντας?///ουδέν!

Να βλεπεις σε καθημερινη βαση ποιο νοσοκομειο εφημερευει  :jerking:

OP
OP
A

antonis1977

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2018
Like
8
Πόντοι
0
Να βλεπεις σε καθημερινη βαση ποιο νοσοκομειο εφημερευει  :jerking:

και απλυτη την εχω γλυψει της τρυπες της και παντα καθαρη ητανε,μυριζανε ωραια :-* :-*,τι φοβασαι φιλε?20 χρονων πιπινι και ας πινει και κανα μπαφο, :-

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.689
Πόντοι
38.177

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.689
Πόντοι
38.177
αζα κανουμε και λίγο χασισάκι,ετσθι να φτιαχτούμε λιγο ,και βαραω ακαποτα,

Μηπως και τωρα πινεις τιποτα,γιατι μας εχεις μπερδεψει,τελικα κωλο η μουνι γαμας ακαποτα?

AIRONAUT

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2015
Like
156
Πόντοι
0
αδελφια αθηναιοι καλησπερα γραφω σε αυτο το νημα γιατι δεν ξερω που αλλου να γραψω και μου φαινεται οτι ταιριαζει με αυτα που θα σας πω παρακατω  κατεβαινω στην αθηνα απο την θεσσαλονικη για καποιους προσωπικούς λόγους  θα μεινω κοντα στην πλατεια καραισκακη (μεταξουργειο) θελω τα φωτα σας οποιος αθηναίος και μη θελει να βοηθησει ενα καρντασι  να περασει ομορφα με τις ομορφιες που εχει η πρωτευουσα και Οικονομικά οσο γινεται γιατι εδω στην συμπρωτεύουσα  ειναι πανακριβα και δεν έχει τόσο ποικιλια όσο η αθηνα οποιος καλος φιλος θελει να βοηθησει  και δεν βαριεται ας μου στειλει μια λιστα ενδιαφερομαι για ανεξαρτητες για μασαζ μαι δικο τους χωρο γυναικες δηλαδη με λιγα λογια Τα πάντα Όλα οχι πουστρακια και τραβελους μονο γυναικες που να παω σε στουντιο στην φυλης για το μεταξουργειο δεν ξερω πολυ βρωμια αλλα αν ξερει κανεις φιλος να μου πει που να παω σε πιο σπιτάκι καλοδεχούμενο ειναι  οποιαδήποτε πληροφορία είναι καλοδεχούμενοι δεν εχω τον χρονο να ψαξω εδω στο boo γι αυτο οποιος φιλος θελει καθε πληροφορια ειναι πολυτιμη περιμενω λιστες και μηνυματα τα πιο οικονομικα (οποιος θελει και σε pm) μην πληρώσω και καμια περιουσια αδελφια αθηναιοι σας ευχαριστώ εκ τον προτερον

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom