SatoshiNakamoto
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.116
- Πόντοι
- 6.796
Επίσης οι 10 θέσεις θα πρέπει να καλυφθούν με ραντεβού/κριτικές που έγιναν με την νέα Χρονιά - 2018
Αν διαβάσεις το θέμα θα καταλάβεις. Είναι κάτι αντίστοιχο αλλά γίνεται με την συμμετοχή των μελών.
Μονο αιμα παρθενας δεν ζηταει το AGN για να μπεις στην κληρωση, με αλλα λογια αν θελει να μπει καποιος στην κληρωση πρεπει να συναντησει πρωτα μια κοπελα... Νταξει γελανε στο Athens Diva/ Dream Girls ,γιατι ξερουν..Επίσης οι 10 θέσεις θα πρέπει να καλυφθούν με ραντεβού/κριτικές που έγιναν με την νέα Χρονιά - 2018
Και σωστά κάνει το AGN. Athens Diva και Dream Girls «Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει»Μονο αιμα παρθενας δεν ζηταει το AGN για να μπεις στην κληρωση, με αλλα λογια αν θελει να μπει καποιος στην κληρωση πρεπει να συναντησει πρωτα μια κοπελα... Νταξει γελανε στο Athens Diva/ Dream Girls ,γιατι ξερουν..
Μονο αιμα παρθενας δεν ζηταει το AGN για να μπεις στην κληρωση, με αλλα λογια αν θελει να μπει καποιος στην κληρωση πρεπει να συναντησει πρωτα μια κοπελα... Νταξει γελανε στο Athens Diva/ Dream Girls ,γιατι ξερουν..
Τι ξέρουν αυτοί που δεν ξέρουμε εμείς και ξέρεις εσύ τύπε? Πες μας να γελάσουμε και εμείς!!!!!!!Μονο αιμα παρθενας δεν ζηταει το AGN για να μπεις στην κληρωση, με αλλα λογια αν θελει να μπει καποιος στην κληρωση πρεπει να συναντησει πρωτα μια κοπελα... Νταξει γελανε στο Athens Diva/ Dream Girls ,γιατι ξερουν..
Θεωρω για πολλους και διαφορους λογους τα 2 παραπανω γραφεια τα κορυφαια αυτη την στιγμη, δεν θα κατσω να το αναλυσω αυτο εδω, δεν ειναι το καταλληλο νημα. Αλλα τωρα κανουν εναν διαγωνισμο, και βλεπω τις διαφορες, πρεπει λεει να κανουμε ραντεβου με κοπελα και μαλιστα προσφατο μεσα στο 18(λολ) για να μπουμε στην κληρωση , ενω τα αλλα γραφεια οχι απλα δεν ζηταγαν κατι τετοιο αλλα ανοιγαν κι αλλα φιλτρα για γεμισουν. 2ον τι πιπα ειναι αυτη, και καλα ο νικητης πρεπει να κλεισει το ραντεβου μεχρι την Χ ημερομηνια(οπου χ μερικες μερες ετσι). Νταξει δεν ειπαμε να το κανει 3 μηνες μετα αλλα wtf. Αμα κανεις ενα διαγωνισμο για να επιβραβευσεις/προωθησεις το γραφειο σου καντον καλα. Και σκατα προωθηση δλδ, εγω που δεν εχω συναντησει κοπελα ποτε απο εκει, δυσκολα θα το κανω με αυτα που βλεπωΤι ξέρουν αυτοί που δεν ξέρουμε εμείς και ξέρεις εσύ τύπε? Πες μας να γελάσουμε και εμείς!!!!!!!
Θεωρω για πολλους και διαφορους λογους τα 2 παραπανω γραφεια τα κορυφαια αυτη την στιγμη, δεν θα κατσω να το αναλυσω αυτο εδω, δεν ειναι το καταλληλο νημα. Αλλα τωρα κανουν εναν διαγωνισμο, και βλεπω τις διαφορες, πρεπει λεει να κανουμε ραντεβου με κοπελα και μαλιστα προσφατο μεσα στο 18(λολ) για να μπουμε στην κληρωση , ενω τα αλλα γραφεια οχι απλα δεν ζηταγαν κατι τετοιο αλλα ανοιγαν κι αλλα φιλτρα για γεμισουν. 2ον τι πιπα ειναι αυτη, και καλα ο νικητης πρεπει να κλεισει το ραντεβου μεχρι την Χ ημερομηνια(οπου χ μερικες μερες ετσι). Νταξει δεν ειπαμε να το κανει 3 μηνες μετα αλλα wtf. Αμα κανεις ενα διαγωνισμο για να επιβραβευσεις/προωθησεις το γραφειο σου καντον καλα. Και σκατα προωθηση δλδ, εγω που δεν εχω συναντησει κοπελα ποτε απο εκει, δυσκολα θα το κανω με αυτα που βλεπω
Εγώ να ποντάρω το 36!! Καλή μας τύχη!!