dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.494
- Πόντοι
- 8.345
ΟΚ, δεν το ειδα να αναφερεται καπου και ειχα την απορια.Δέχθηκαν πρόσκληση τυπε μου!
ΟΚ, δεν το ειδα να αναφερεται καπου και ειχα την απορια.Δέχθηκαν πρόσκληση τυπε μου!
Ανοιξαν οι συμμετοχες η μονο οι εχοντες γραψει?
ελα μου ντε
Ανοιξαν οι συμμετοχες η μονο οι εχοντες γραψει?
Αφου δεν γεμιζει ρε αμπελαλε, ανοιξτε να μπει και κανας αλλοςΔε νομίζω, η οδηγία ειναι αυτή προς το παρών..
Αφου δεν γεμιζει ρε αμπελαλε, ανοιξτε να μπει και κανας αλλος
stavros_alani 22Αν επαναληφθούν κληρώσεις που π.χ. το AGN σκέφτεται να τη καθιερώσει κάθε μήνα.. αυτο θα ναι το κριτήριο συμμετοχών.. Δε χρειάζεται να καλυφθούν και οι 45 θέσεις πάντως..
Δυστυχώς εγώ δεν μπορώ να ποντάρω....
αχαχαχααχ τωρα το προσεξα, καλα ρε , κανεις ολο το νημα, απαντας σε μυνηματα, εγκρινεις συμμετοχες και δεν εχεις δικαιωμα συμμετοχης???Ούτε εγώ :S
αχαχαχααχ τωρα το προσεξα, καλα ρε , κανεις ολο το νημα, απαντας σε μυνηματα, εγκρινεις συμμετοχες και δεν εχεις δικαιωμα συμμετοχης???
Η εχεις τοσα πολλα λεφτα που δεν σε νοιαζει η δεν εισαι απο Ελλαδα... Εγω θα εμπαινα και με διπλη συμμετοχη...Ναι γιατί νομίζεις άμα θέλω να μπω δε μπαίνω?
Αλλά πάει ενάντια στην ιδέα αυτό.. η κλήρωση για να τη κάνουν τα πρακτορεία κ να καθιερωθεί πρέπει να γίνει κατω από συγκεκριμένους όρους με αμφίδρομο οφελος! Οποτε αν είναι να έχει συνέχεια πρέπει να τηρείτε μια γραμμή.
Υπάρχει μια διάθεση απ τα πρακτορεία να κάνουν κλήρωσεις, προεχει να δούμε κάτω από ποιους όρους υπάρχει αμφίδρομο οφελος. ;)
Η εχεις τοσα πολλα λεφτα που δεν σε νοιαζει η δεν εισαι απο Ελλαδα... Εγω θα εμπαινα και με διπλη συμμετοχη...