Φιλε μου το πρακτορείο είναι ψιλο(χοντρο) απατεώνικο. Τσίμπησα και εγώ απο τις σαφέστατα ρετουσαρισμένες φώτο της Iris και την πήρα στα τέλη του περασμένου Οκτώμβρη. Μου ήρθε μια γελαστή και καλοδιάθετη ελαφρώς μεγαλοκοπέλα η οποία είναι τουλάχιστον 15-20 κιλά χοντρύτερη απο την εικονιζόμενη. Ειδικά στην περιοχή της κοιλιάς :o :o :o :o :o :o ήταν η προσωποποίηση του Πατσά. Απο συμμετοχή βέβαια ενθουσιώδης κάτι το οποίο τουλάχιστον σε αποζημιώνει το οποίο είναι και λογικό γιατί αν την γνωρίσεις σε μπαράκι ή κάπου αλλού ούτε καν σκέφτεσαι να την
. Εκείνο που με ξενέρωσε αφάνταστα όμως ήταν ότι στο τεράστιο ελαφρώς παραδόξως πεσμένο στήθος ψάχνεις μάταια για θηλή η οποία παραμένει επίπεδη, πάλι εδώ το δικό μου είναι
αλλά σαφέστατα γυμνασμένο (το δικό μου όχι εκείνης βέβαια). Ρε παιδιά σε τόσες γκόμενες (35-50)που έχουν περάσει απο το
περίπου δέν έχω συναντήσει τέτοια ιδιομορφία να χουφτώνω τέτοια νερουλιασμένη σακούλα. Φαντάζομαι μόνο πολύ μεγάλες σε ηλικίας γυναίκες να βρίσκονται σε τέτοια κατάσταση. Στο δια ταύτα έντονο καπωμένο
στα όρια του deepthroat. Καπωμένο πάντα βέβαια με τέτοιες λυσσασμένες γιατί ποτέ δεν είσαι σίγουρος τι και με ποιόν έχουν βάλει κάτω να ξεχαρμανιάσουν. Κάναμε και τουλάχιστον 4-5 στάσεις και σε λιγότερο των 45 λεπτών επήλθε η μοιραία έξοδος του υγρού πυρός. Αυτά και μακριά απο Ιρις.
Θέλοντας να δοκιμάσω μήπως πετύχω κάτι καλύτερο ζήτησα περίπου 20-30 μέρες αργότερα την συμμετοχή αυτήν την φορά της Εvelyn και τελευταία στιγμή στο ξενοδοχείο ενημερώθηκα ότι δεν έρχεται αυτή αλλά κάποια άλλη, νομίζω ήρθε η Μαρίνα δεν παίρνω και όρκο όμως γιατί μού ήρθε το αίμα στο κεφάλι και τα πήρα σε σημείο που ήμουν έτοιμος να φύγω. Εμεινα όμως για να δώ άν είναι ένα ακόμα μπάζο ή αυτή τη φορά θα πετύχαινα κάτι καλό. Πράγματι από εμφάνιση είναι 90-95% ίδια με τις φωτό και ψιλοενθουσιάστηκα σκεφτόμενος ότι κάτι πολύ καλύτερο θα παίξει και θα πάρω πίσω σε VFM και απο το πρώτο date. Φεύ η κοπέλλα έκανε πολύ ρηχό
που μου αρέσει ιδιαίτερα και το πολύ 2 λεπτά μετά με
για να κολουθήσει πάλι μετά απο 4-5 στάσεις η έξοδος του υγρού πυρός. Ξέχασα να πώ ότι είχε πολύ σφιχτό φυσικό 4+ στήθος και αυτό με μικρές θηλίτσες που μού άρεσε για αυτό και έμεινα.
Συμπερασματικά μακριά και αγαπημένοι όπως έλεγε και κάποιος δικός μου παλιότερα.