yorkie
Global Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2012
- Κριτικές
- 228
- Like
- 18.812
- Πόντοι
- 35.668
οι Γάλλοι παίζουν πολύ το μισάωρο πάντως...
οι Γάλλοι παίζουν πολύ το μισάωρο πάντως...
Εισαι κωλαρακιας και εσυ και σε παω, μα καλα τοσο γαμιαδες οι παρισιανοι?
Έχουμε και πολλούς, ποιον απο ολους;
Και πανω που ελεγα να σπασω το εμπαργκο στα "γραφεια" (γιατι αλλα λενε πως κανουν και αλλα σου προκυπτουν) να τα μας. Στις κριτικες δεν φιλαει, στις υπηρεσιες φιλαει. Σιγα μην το ρισκαρω, κριμα και φαινεται κουκλα.
Φίλε γνωστά ήταν αν κοίταζες λίγο στο άλλο προφίλ, ΝάταλιΚαλησπερα. Μολις γυρισα απο ραντεβου με Josephina. Ειναι κουκλα αλλα την εδιωξα στη μιση ωρα. Απαραδεκτη συμπεριφορα. Βαριοταν αφορητα παρολο που ημουν ο πρωτος της πελατης. Δεν μου εχει ξανατυχει αυτο. Πηρα το πρακτορειο και η ανταποκριση τους ηταν αμεση. Μου ειπαν οτι θα την κρατησουν σημερα μεσα αλλα και οτι θα μου κανουν προσφορα εαν ξανατηλεφωνησω. Δεν εχω κανενα παραπονο απο το πρακτορειο. Η κυρια στο τηλεφωνο ηταν πολυ ευγενικη. Δεν αξιζει τον κοπο να βαλω κριτικη. Χαιρετω.
Καλησπερα. Μολις γυρισα απο ραντεβου με Josephina. Ειναι κουκλα αλλα την εδιωξα στη μιση ωρα. Απαραδεκτη συμπεριφορα. Βαριοταν αφορητα παρολο που ημουν ο πρωτος της πελατης. Δεν μου εχει ξανατυχει αυτο. Πηρα το πρακτορειο και η ανταποκριση τους ηταν αμεση. Μου ειπαν οτι θα την κρατησουν σημερα μεσα αλλα και οτι θα μου κανουν προσφορα εαν ξανατηλεφωνησω. Δεν εχω κανενα παραπονο απο το πρακτορειο. Η κυρια στο τηλεφωνο ηταν πολυ ευγενικη. Δεν αξιζει τον κοπο να βαλω κριτικη. Χαιρετω.
εδω είσαι λάθος!Καλησπερα. Μολις γυρισα απο ραντεβου με Josephina. Ειναι κουκλα αλλα την εδιωξα στη μιση ωρα. Απαραδεκτη συμπεριφορα. Βαριοταν αφορητα παρολο που ημουν ο πρωτος της πελατης. Δεν μου εχει ξανατυχει αυτο. Πηρα το πρακτορειο και η ανταποκριση τους ηταν αμεση. Μου ειπαν οτι θα την κρατησουν σημερα μεσα αλλα και οτι θα μου κανουν προσφορα εαν ξανατηλεφωνησω. Δεν εχω κανενα παραπονο απο το πρακτορειο. Η κυρια στο τηλεφωνο ηταν πολυ ευγενικη. Δεν αξιζει τον κοπο να βαλω κριτικη. Χαιρετω.
Δεν εχεις δικιο Παικτη !!!κ τη να πει?στο μισαωρο την εδιωξε επειδη βαριοταν.φιλακια!
Δεν εχεις δικιο Παικτη !!!
Sorry !!!
Φίλε γνωστά ήταν αν κοίταζες λίγο στο άλλο προφίλ, Νάταλι
μα τι να πει! ωριστε...." Ειναι κουκλα αλλα την εδιωξα στη μιση ωρα. Απαραδεκτη συμπεριφορα. Βαριοταν αφορητα παρολο που ημουν ο πρωτος της πελατης. Δεν μου εχει ξανατυχει αυτο...." πραγματικα τετοιες συμπεριφορες φαινονται με το γεια σας,αμφιβαλλω αν τη πηδηξε κ αν το εκανε ειναι ηρωας!καλως παικτη αναμενουμε...