Traveller 2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 153
- Πόντοι
- 16
Σωστός!Κουκλάκια είναι όλα ρε
Σωστός!Κουκλάκια είναι όλα ρε
Εγώ πάντως πέρασα καλά κ από την πρώτη φορά κι ας τρώω συνέχεια φόλες.Πάρε ρε πρόεδρε και Κίρα να δουμε που θα τη βάλεις στη σειρά
Ζοζεφινα μετα τη δεύτερη φορα αποδίδει;
Αν δεν μιλάς έστω κ λίγο ρωσικά,ξέχνα την.Εμφανισιακα εγω που δεν εχω δοκιμασει καμια ποια ειναι η καλυτερη?
Προεδρε Josephine 2η? Αυτο λεει πολλα
Η Κινεζα πηρε πουλο πριν καν δοκιμασει!!τελικα πιστευω οι κοπελλες δινουν τον καλυτερο τους εαυτο σ αυτον που τους παει πιο πολυ απο το τρεχων ροστερ του Athens XXX προσωπικα περασα καλυτερα με την Λερι και πιο αδιαφορα με την Αντελινα η οποια ειναι ομως κουκλα αν και οι φωτο του amour μe τα ισια μαλλια απεχουν 3-4 χρονια απο τις τωρινες...
Den την βλεπω??Δοκιμασε κανεις??Εισαι σιγουρος?
Εγώ πάντως πέρασα καλά κ από την πρώτη φορά κι ας τρώω συνέχεια φόλες.
Μετά τα πρώτα 5-10 λεπτἀ άλλαξε εντελώς συμπεριφορά μαζί μου.
Αν δεν μιλάς έστω κ λίγο ρωσικά,ξέχνα την.
ναι ναιΚ Bliad αφού στα εχω μάθει!
Απο προχθές το βράδυ κρύωσε. Περίμενε 15 λεπτα το σμαρτάκι να έρθει να την παραλάβει μετά απο συνάντηση με σκυλοπαίκτη...To "μωρό" μου σήμερα έχει πυρετούλι....κρύωσε εχτές το βράδυ.
Εχτές επιδεινώθηκε! Το θέμα είναι μην κολλήσουμε και εμείς τώρα... >Απο προχθές το βράδυ κρύωσε. Περίμενε 15 λεπτα το σμαρτάκι να έρθει να την παραλάβει μετά απο συνάντηση με σκυλοπαίκτη...
Έχει και μια ψύχρα το πρωί στα Βόρεια Προάστια!Εξάντληση από τα απανωτά μαμισια θα είναι
φίλε Ζορζ ταλαιπωρημένη θα ήταν, την πρώτη μέρα που την είδα εγώ πέταγε. Με ξεζούμισε.Κίρα όλο ντά και ντά και στο διαταύτα πίπες... μια πολύ όμορφη μετριότητα... Στο σέρβις μόνο την αξιόλογη πίπα θα θυμάμαι... Αλλά και η Ιβάννα απο Ρεμούνδου κάνει καλύτερη και στο 20ρικο οπότε...?
αυτη την φερανε απο κατω..Doha ,μερια αν ειναι η πρωτη φωτο οκ η δευτερη κλαφτα...New arrival from Russia Milana