VipAthensGirls
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2022
- Like
- 1.834
Και εγώ πιστεύω θα λέει πολύ η Ιταλιανα... Μη μου πεις ποια έχεις κλείσει μην τυχόν στην έχω κλείσει κ γω και τη χάσεις όπως με την Ολίβια αχαχχαΕγώ αν δεν είχα κλείσει άλλο μωρό για το βράδυ θα έπαιρνα Antonella.
Η διαίσθησή μου λέει ότι αξίζει.
σε εμενα την ειχες σπασει οχι σε αυτον που εκανες την παραθεσηΚαι εγώ πιστεύω θα λέει πολύ η Ιταλιανα... Μη μου πεις ποια έχεις κλείσει μην τυχόν στην έχω κλείσει κ γω και τη χάσεις όπως με την Ολίβια αχαχχα
Πάντα σε κάποιον θα τη σπάω και για αυτό τα σκατωνω στις παραθέσεις...σε εμενα την ειχες σπασει οχι σε αυτον που εκανες την παραθεση
καλα δεν εγινε και κατιΠάντα σε κάποιον θα τη σπάω και για αυτό τα σκατωνω στις παραθέσεις...
Και από ότι διάβασα στην κριτική σου ήταν ολίγον "αλλού"καλα δεν εγινε και κατι
αντι Λουνα Ολιβια
πηρα Μαρια Μπεατριζ
ναιΚαι από ότι διάβασα στην κριτική σου ήταν ολίγον "αλλού"
Αν πετύχει η πιπα τυφλά να χει το γαμησιναι
αλλα επειδη εγω δεν εχω και επιδοσεις πορνοσταρικες
κατι πολυωρ(αι)ες πιπες δινω δεν χαλιεμαι ευκολα
προσαρμοζομαι
αυτο τους λεω και με λενε πιπακιαΑν πετύχει η πιπα τυφλά να χει το γαμησι
Άστους δεν ξέρουν... Εμείς που ξέρουμε γελάμε στα κρυφάαυτο τους λεω και με λενε πιπακια
εγω το εχω στην υπογραφη μουΆστους δεν ξέρουν... Εμείς που ξέρουμε γελάμε στα κρυφά
Και αρνητής δίαιτας βλέπω επισης... Το τρως όλο το φαγητό σου εεε??εγω το εχω στην υπογραφη μου
blowjob trainor
τωρα οχιΚαι αρνητής δίαιτας βλέπω επισης... Το τρως όλο το φαγητό σου εεε??
Καλά κάνεις... Καλοκαιράκι έχουμε, πρέπει να είμαστε fit για τα κοριτσιατωρα οχι
διαφωνωΚαλά κάνεις... Καλοκαιράκι έχουμε, πρέπει να είμαστε fit για τα κοριτσια
Τράβα πες τα αυτά στην Ιταλιανα...διαφωνω
πληρωνω αυτες θα χανουν θερμιδες
αυτες θα δουλευουν
εγω θα καθομαι σαν τον βουδα εκει
σορρυ γιατι τι νομιζεις οτι εκανα στην Αννα την Ναπολιτανα?Τράβα πες τα αυτά στην Ιταλιανα...
Show me how you do it... Σε εμενα τα κορίτσια είναι λες και γράφει στο μέτωπο μου "πουστη θα ιδρώσεις και θα εργαστεί σκληρά πάνω μας" και βγαίνω μετά με συνοδείασορρυ γιατι τι νομιζεις οτι εκανα στην Αννα την Ναπολιτανα?
τον βουδα