Panoutsos_los
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2021
- Like
- 470
- Πόντοι
- 301
Τη μια την είχα δει σε πρακτορείο εξωτερικού , με καλές κριτικές , αν καο τη φοβάμαι λίγο γιατί είναι νέο πιπίνι αλλά ποτέ δεν ξέρεις αν δεν δοκιμάσεις .
Ποια από τις δύο;Τη ξανθιά;Τη μια την είχα δει σε πρακτορείο εξωτερικού , με καλές κριτικές , αν καο τη φοβάμαι λίγο γιατί είναι νέο πιπίνι αλλά ποτέ δεν ξέρεις αν δεν δοκιμάσεις .
Τη μελαχρινή ??Ποια από τις δύο;Τη ξανθιά;
Υπάρχει αντίστοιχο λινκ;;Τη μελαχρινή ??
μπες στο νημα του μαμπα, κυκλοφορει και εκειΥπάρχει αντίστοιχο λινκ;;
Οκμπες στο νημα του μαμπα, κυκλοφορει και εκει
Θα το βρω φίλε το είχα δει πριν λίγο καιρόΥπάρχει αντίστοιχο λινκ;;
Τη πήρα πριν μια ώρα έφυγε ! Τη ρώτησα κι όντως ήταν εκείνη . Πολύ καλό πάντωςΥπάρχει αντίστοιχο λινκ;;
Για πες κάτι παραπάνω....Τη πήρα πριν μια ώρα έφυγε ! Τη ρώτησα κι όντως ήταν εκείνη . Πολύ καλό πάντως
Χαμογελαστή πολύ με καυλωμενο ύφος . Ξέρει παίζει καλά τη γλώσσα της . Και στο φιλί και στο τσιμπουκι . Κόντουλα αλλά είναι όπως στις φωτό ευτυχώς γιατί έχω φάει κάτι σαβουριάζουν παλαιότερα στη μάπα ! Έκατσε όλη την ώρα της πάλι ευτυχώς και δεν βιαζόταν .Για πες κάτι παραπάνω....
Πως και δε πήρες Μαρίνα?Καλά θα μου πεις γούστα είναι αυτά...Τη πήρα πριν μια ώρα έφυγε ! Τη ρώτησα κι όντως ήταν εκείνη . Πολύ καλό πάντως
Φιλαράκι μου , πολύ σωστά τα λες ! Αλλά πιο πολύ είχα τη περιεργια να δω αν είναι η ίδια με αυτή που είχα δει σε site εξωτερικού . Πάντως από κοντά είναι πιο όμορφη παίδεςΠως και δε πήρες Μαρίνα?Καλά θα μου πεις γούστα είναι αυτά...
Κάτι είναι και αυτό σαν info....Φιλαράκι μου , πολύ σωστά τα λες ! Αλλά πιο πολύ είχα τη περιεργια να δω αν είναι η ίδια με αυτή που είχα δει σε site εξωτερικού . Πάντως από κοντά είναι πιο όμορφη παίδες
Είδατε selfie ? Σας είπα καυλακι είναι !Κάτι είναι και αυτό σαν info....
Δικιο είχες...Είδατε selfie ? Σας είπα καυλακι είναι !