thirio11
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.859
- Πόντοι
- 456
αν σου ερθει η ιδια...μετα το γαμησι παιξε και ενα τζοκερ!!την ΖΕΤΑ VIP ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΤ ΩΡΑΙΟ ΜΟΥΝΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΜΙΑ...ΥΠΟΠΤΟ
αν σου ερθει η ιδια...μετα το γαμησι παιξε και ενα τζοκερ!!την ΖΕΤΑ VIP ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΤ ΩΡΑΙΟ ΜΟΥΝΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΜΙΑ...ΥΠΟΠΤΟ
Το σαιτ τους γιατί δεν δουλεύει? ?
η τζοα με το 200αρι ναι της ειχα στειλει στο fb οταν ταν αθηνα το καλοκαιρι και το επαιζε χαζη και πιο γραφειο ελεγε και ειναι ψεματα και της λεω αφου σε πηρα θυμησου καλυτερα και με μπλοκαρεενταξει εδω που τα λεμε της πλακας γραφειο ητανε .
τα φραγκα που ζηταγανε ητανε οτι να ναι για την εποχη.
ακομα δεν μπορω να ξεχασω που για το μπαζακι την joan το γιουβαρλακι ζηταγανε 200αρι.
καλα για την αλλη την ηρω/γεωργια/πρωην μοιραρελο ας μην πουμε τιποτα για το 300αρι που εγινε και 500αρι στην μυκονο και το παιζει τωρα ανεξαρτητη.
για κλαααααματα η κατασταση.
η τζοα με το 200αρι ναι της ειχα στειλει στο fb οταν ταν αθηνα το καλοκαιρι και το επαιζε χαζη και πιο γραφειο ελεγε και ειναι ψεματα και της λεω αφου σε πηρα θυμησου καλυτερα και με μπλοκαρε
δες μηνυμαχααχαχαχ το ξανθο η φιλη της ητανε πολυ καλυτερο τουλαχιστον και ελεγες παει στο διαολο να τα δωσω.
αν και τωρα παιζει με πολυ λιγοτερα αφου την πλασαρει πασιγνωστη βυζιτα που εκανε retirement λογω αγαπουλιασης .
και σε μενα τα ιδια ελεγε μαν . ας μην μπω σε λεπτομερειες αλλα αν σου δειξω chat sto fb θα κλασεις στο γελιο.
δες μηνυμα
το επαιζε χαζη σου λεω
ινστα και ffb εχει φωτο απο το σαιτ και λεει εγω δεν εκανα
το επαιζε χαζη σου λεω
τα ιδια κ σε μενατο επαιζε χαζη σου λεω
Παίζει μόνη της.τώρα σταμάτησε η παίζει αλλού???
Από fb?ή πιο κλειστός κύκλος?Παίζει μόνη της.
Σε παλιό πελατολόγιο.Από fb?ή πιο κλειστός κύκλος?
Κατάλαβα... Οπότε άκυρο. Θενκς πάντωςΣε παλιό πελατολόγιο.
χααχαχαχ το ξανθο η φιλη της ητανε πολυ καλυτερο τουλαχιστον και ελεγες παει στο διαολο να τα δωσω.
αν και τωρα παιζει με πολυ λιγοτερα αφου την πλασαρει πασιγνωστη βυζιτα που εκανε retirement λογω αγαπουλιασης .