manaconda13
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2010
- Κριτικές
- 24
- Like
- 2.402
- Πόντοι
- 2.420
Η Μαρία έχει σιλικόνη ή φυσικό στήθος??
Χωρίς υπερβολικούς ενθουσιασμούς να πω δυο λόγια και για την Κατερίνα. Πάρα πολύ όμορφο πρόσωπο, ματάρες, ψηλό ωραίο κορμί και πολύ καλό επίπεδο υπηρεσιών από μία φρέσκια Ελληνίδα...Απλά η Μαρία μου πήγε περισσότερο...Προτείνονται και οι δύο ως εξαιρετικές, αλλά ακριβές, επιλογές!!
καταρχήν πιάστηκες στην φάκα και προσπαθείς να το ρίξεις αλλού το θέμα για να δικαιολογηθείς και θέλεις να ανοίξουμε συζήτηση για το αν είμαι κλώνος η όχι έχω να σου πω...
20/6 έκανες κριτική σε κάποιων που έγραψε για την Μαρια ότι είναι μπάζο άρα υπέθεσα ότι την είχες πάρει από 1,5 μήνα πριν και μετά έγραψα 2 που εσύ σαν επαγγελματίας που είσαι θα πεις ότι την πήρες πριν 2 μήνες
για να καταλάβω αν είναι λογικό κάποιος που το παίζει παλαιός εδώ μέσα να κάνει κριτική μετά από τόσο καιρό γιατί με αυτά που έλεγες πάνω από ένα μήνα πριν αποκλείεται να την ξαναέπερνες οπότε μάλλον είχες συμφέρων μετά από 2 μήνες αν το πέτυχα η μπορεί και 3 εσύ ξέρεις......
Τώρα το ποιος είναι προμότορας σίγουρα είσαι εσύ γιατί δεν έχεις κάνει καλή κριτική για καμία κοπέλα 4 χρόνια και αν είμαι εγώ άσε να το δείξει ο χρόνος γιατί ο δικό σου το έδειξε
δεν μπορεί φίλε με τα πολλά αστέρια να πηγαίνεις τα τελευταία 4 χρόνια μόνο με μπάζα εκτός αν έχεις συμφέρων
δεν θα γίνω σαν και εσένα το κλίνω εδώ το θέμα απλά μου έκανε εντύπωση που σε έπιασε άγχος και αμέσως έδωσες απάντηση σε όλα τα ποστ με την Μαρία.
Σου είπα ξεκάθαρα ότι συμφωνώ στην κριτική του προηγούμενου
ευχαριστώ τέλος
Οκ ζητώ συγνώμη στον Luk κλείνει εδώ το θέμα από μεριά μου.
Λάθος μου που λειτούργησα επιθετικά.
Τπτ απολύτως..το γούστο είναι καθαρά υποκειμενικό!!τώρα αν γράψω ότι ξανασυνάντησα τη Μαρία και μου άρεσε, και πάλι, τρελλά, τι θα ακούσω??? Καλές διακοπές να πω καλύτερα σε όλους γιατί φεύγω και ήρεμα...γούστα είναι αυτά...
τώρα αν γράψω ότι ξανασυνάντησα τη Μαρία και μου άρεσε, και πάλι, τρελλά, τι θα ακούσω??? Καλές διακοπές να πω καλύτερα σε όλους γιατί φεύγω και ήρεμα...γούστα είναι αυτά...
Το Κατερινάκι???Μας εγκατέλειψε???
Καλησπέρα manaconda13 Η Κατερίνα Θα απουσιάσει για λίγο καιρό λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεών της. θα υπάρχει ενημέρωση για την ακριβή επιστροφή της.
Φιλικά, Άντζελα.
Ευχαριστώ για την ενημέρωση!Καλησπέρα manaconda13 Η Κατερίνα Θα απουσιάσει για λίγο καιρό λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεών της. θα υπάρχει ενημέρωση για την ακριβή επιστροφή της.
Φιλικά, Άντζελα.
Καλησπέρα manaconda13 Η Κατερίνα Θα απουσιάσει για λίγο καιρό λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεών της. θα υπάρχει ενημέρωση για την ακριβή επιστροφή της.
Φιλικά, Άντζελα.