enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.793
- Πόντοι
- 3.656
τυπε ο αλεξης για να κονομησει καμια ψηφο θα πηγαινε και στα γενεθλια του λαγου στον κορυδαλλο να ευχηθει
Σήμερα οι δροσεροί,ξεσκίστηκαν στο γλύψιμο...τυποι παιζω μπουζουκι τωρα στις ψησταριες στο μοναστηρακι,και κατεβαινουν οι δροσεροι χυστες να παρουν παγωτα απο τα περιπτερα
περιεργο,ολοι αγοραζουνε το σπρωξε γλυψε
Τυχαίο;τυποι παιζω μπουζουκι τωρα στις ψησταριες στο μοναστηρακι,και κατεβαινουν οι δροσεροι χυστες να παρουν παγωτα απο τα περιπτερα
περιεργο,ολοι αγοραζουνε το σπρωξε γλυψε
Όχι τύπε Πιπποκράτη, δεν είναι του γούστου μου αυτά, για άλλο μέλος ρώτησα.Φόραγες ψηλό τακούνΑ , τυπε ;
Όχι τύπε Πιπποκράτη, δεν είναι του γούστου μου αυτά, για άλλο μέλος ρώτησα.
Παντου παει αυτος?
Ψιτ, τύπε, οταν θα γινεις admin κοιτα να διαγραψεις και μεναΟλοι στο bou γνωρίζουν οτι εισαι ΠΟΥΣΤΗΣ με λοφίο κ νεα δημοκρατία
γιατι ψάχνεσαι σε αυτο το site κ ρωτας , τραβα μια Βολτα στα στέκια σου κ ρωτα
Και επειδη σε μερικες μέρες γίνομαι admin , θα σε ΔΙΑΓΡΑΨΩ απο μέλος
Σήμερα οι δροσεροί,ξεσκίστηκαν στο γλύψιμο...
Δες από κάτω ποιοι σου έκαναν λαικ να καταλάβεις πόσο ναυάγιο είσαι.Ολοι στο bou γνωρίζουν οτι εισαι ΠΟΥΣΤΗΣ με λοφίο κ νεα δημοκρατία
γιατι ψάχνεσαι σε αυτο το site κ ρωτας , τραβα μια Βολτα στα στέκια σου κ ρωτα
Και επειδη σε μερικες μέρες γίνομαι admin , θα σε ΔΙΑΓΡΑΨΩ απο μέλος
Και εγώ όταν ήμουν νεότερος, από τις φωτογραφίες διαφόρων pride, ήθελα να κάνω ντου για αυτά τα φασέϊκα μουνάκια να κάνω την τύχη μου παίζοντας το εναλλακτικός. Μου θύμιζε καρναβάλι του Ρίο της Βραζιλίας των 90s όπου κυκλοφορούσε πολλή γυμνό.παντως εγω που περασα απο κεντρο το απογευμα ειδα κατι φασεικα μουνακια που πηγαιναν στο πραιντ, για πολυ γλυψιμο...δεν ξερω αλλα με καυλωνουν πολυ οι απλυτες φασαιες
Θα φάει καλά 25 του μήνα. Δεν πα να να συμφωνούν ολοι οι αναλυτες ότι ο Συριζα πληρώνει τον εθνομηδενισμό και την επένδυνσή του στον δικαιωματισμό (οκ, συν το ότι δεν είχε έρεισμα στα ΜΜΕ), αυτός τον χαβά του. Λες και δεν είχε ήδη τις ψήφους του αδερφάτου στο τσεπάκι, έπρεπε να πάει και ο ίδιος προσωπικά εκεί.Παντου παει αυτος?
Σε εκκλησιες παει χωρις να πιστευει.
Στα gay pride παει, χωρις να ειναι gay.
Τι στο καλο πια? Τι απελπισια ειναι αυτη?
Κουλη κατω απο 50% ειναι αποτυχιαΈνα μλκ κοιταχτε