Νέα

Athens Number One

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 86
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Δυστυχώς έκλεισε για νέους χρήστες και δεν έχω ιδέα ως πότε.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
τιποτα αλλο παιζει για το θεμα?κανα σαιτ ακομη μηπως?

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Αν έχετε υπομονή, το κατεβάζω τώρα εγώ και αύριο θα το ανεβάσω κάνα rapid ή sendspace. To ανέβασμα είναι το μαμήσι γιατί είναι  περίπου 1GB.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Αν έχετε υπομονή, το κατεβάζω τώρα εγώ και αύριο θα το ανεβάσω κάνα rapid ή sendspace. To ανέβασμα είναι το μαμήσι γιατί είναι  περίπου 1GB.

αναμενουμε με τρελλη καυλα!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
sonyp το ανεβασες αυτο που λεγαμε και πως μπορουμε να το λαβουμε?

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
sonyp το ανεβασες αυτο που λεγαμε και πως μπορουμε να το λαβουμε?

Το κατέβασα το πρωϊ και υπόσχομαι να το ανεβάσω μέχρι το βράδυ. Δεν μπόρεσα νωρίτερα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων που με κράτησαν εκτός PC.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Το κατέβασα το πρωϊ και υπόσχομαι να το ανεβάσω μέχρι το βράδυ. Δεν μπόρεσα νωρίτερα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων που με κράτησαν εκτός PC.

ποση ωρα ειναι ?με τι προγραμμα θα το ανοιξουμε?σε ευχαριστω παρα πολυ!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Είναι όλη η εκπομπή (2 ώρες) και είναι πραγματικά να γαμηθείς στο γέλιο!!! Τα κορίτσια από το στριπτήζ, μαθήματα Γαλλικών σε Κατέλη, ο Παρασκευάς και ΟΛΑ τα νούμερα της εκπομπής μαζί. Είναι περίπου 1GB.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Είναι όλη η εκπομπή (2 ώρες) και είναι πραγματικά να γαμηθείς στο γέλιο!!! Τα κορίτσια από το στριπτήζ, μαθήματα Γαλλικών σε Κατέλη, ο Παρασκευάς και ΟΛΑ τα νούμερα της εκπομπής μαζί. Είναι περίπου 1GB.

τελικα το κατεβασες απο το σαιτ που μας εδωσες?ή απο καποιο αλλο?ξερεις που μπορουμε να βρουμε απο παλιες αναλογου τυπου εκπομπες διαφορα στριπ σοου ?απο το 1996 ξεκινησε η φαση στην ελλαδα και εχω κρατησει καποια σε βιντεο,αλλα μου εχουν ξεφυγει πολλα.....π.χ εχω γραψει το στριπτηζ της luna stern στην πανια πριν 3 χρονια περιπου,to palio tutti frutti στο καναλι 5 με την φαιη μακρη παρουσιαστρια και διαφορα αλλα!αν ξερεις πες μου!και παλι σε ευχαριστω πολυ!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Καλά το έκανες ρε solitonios γιατί έχω πρόβλημα να ανεβάσω εγώ.

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Καλά το έκανες ρε solitonios γιατί έχω πρόβλημα να ανεβάσω εγώ.

Όπως κατάλαβες δεν είναι όλη η εκπομπή αν και σπέρνει στο γέλιο.Έκοψα με το virtualdub τα δύο αποκόμματα της εκπομπής που παρουσιάζονταν τα stripgirls του athens number one και τα ποστάρισα.Νομίζω πως είναι καλύτερα έτσι. ;)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
πως τα ανεβαζουμε τα βιντεακια για να τα δουμε?πρεπει να γινουμε μελη σε αυτο το σαιτ?εκει που προτεινει ποιο να κατεβασουμε τί γραφουμε? :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
πως τα ανεβαζουμε τα βιντεακια για να τα δουμε?πρεπει να γινουμε μελη σε αυτο το σαιτ?εκει που προτεινει ποιο να κατεβασουμε τί γραφουμε? :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

ΑΣΕ ΤΟ ΒΡΗΚΑ.....κορυφαιο solitonie το μωρο με το τατοο....!

Επισκέπτης
ταττοο???καλα ρε δεν μου λετε τιποτα??

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Όπως κατάλαβες δεν είναι όλη η εκπομπή αν και σπέρνει στο γέλιο.Έκοψα με το virtualdub τα δύο αποκόμματα της εκπομπής που παρουσιάζονταν τα stripgirls του athens number one και τα ποστάρισα.Νομίζω πως είναι καλύτερα έτσι. ;)

Σαν οφθαλμόλουτρο την συγκεκριμένη στιγμή καλά ήτανε ;)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ταττοο???καλα ρε δεν μου λετε τιποτα??

ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΖΕΛΑ τον πεοκρουσα τουλαχιστον 2 φορες σε διαστημα μισης ωρας!δεν ηθελα να κοιμηθω βλεποντας αυτο το υπεροχα ναζιαρικο μωρο με το ταττο στο δεξι κωλομερι.....το ναζι και η κινηση του κορμιου της ολακερου ειναι παροιμιωδης!κριμα που ειναι σε αυτο το μαγαζι-τυροπιταδικο!μακαρι να επεστρεφε στο λιντο!

zouzis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΖΕΛΑ τον πεοκρουσα τουλαχιστον 2 φορες σε διαστημα μισης ωρας!δεν ηθελα να κοιμηθω βλεποντας αυτο το υπεροχα ναζιαρικο μωρο με το ταττο στο δεξι κωλομερι.....το ναζι και η κινηση του κορμιου της ολακερου ειναι παροιμιωδης!κριμα που ειναι σε αυτο το μαγαζι-τυροπιταδικο!μακαρι να επεστρεφε στο λιντο!

Η απόλυτη γυναίκα για αμαρτίες.... η θητεία της όμως στο τυροπιτάδικο που λέει ο vasos την έχει κάνει πολύ πολύ τυπική στο χορό της... και μάλλον έχει καλομάθει με αυτό το τρόπο χορού γιαυτό δεν την κάνει για gold, lido, κτλ παρόλο που δεν βγάζει λεφτά στο τυροπιτάδικο εξαιτίας της μηδαμινής του πελατείας. 

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Που έχει - για μένα - το καλύτερο μ..ί της Αθήνας. Όποιος έχει γούστο - για μένα πάλι - καταλαβαίνει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom