tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Κατι για τις συχνοτητες εχει παρει τ'αυτι σου?
βεβαίως... κρατική περιουσία όπως και οι σέρβερ του ΕΜΠ... και το υπέδαφος στις Σκουριές...
Κατι για τις συχνοτητες εχει παρει τ'αυτι σου?
Κριμα για σενα που το ποστ ειναι και λινκ,γιατι καποιος σε ρωτησε κατιτις παραπανω...για να δούμε φασιστάκο ποιός το είχε βουλωσει ...
Για δες κατι πραματα ρε παιδι μου,που πρεπει να του τα υπενθυμιζουνε του τραβατρομπα...βεβαίως... κρατική περιουσία όπως και οι σέρβερ του ΕΜΠ... και το υπέδαφος στις Σκουριές...
γιατί ρε το MEGA και το ΣΚΑΙ με τα δικά σου λεφτά τα πληρώνεις ???
μήπως χρησιμοποιούν κρατικό εξοπλισμό ??
δεν ξέρω τι λες, εγώ είμαι υπέρ του ιντιμιντια, έσπαγα πολά πλάκα με αυτά που έγραφαν εκεί μέσα. Να, παραθέτω κάτι από τα παλιά ... Η μαρτυρία ενός πανίβλακα από την δίκη Κασιδιάρη. Το κείμενο του είναι μέσα στα "". Ότι είναι σε () είναι δικό μου.Για δε ρωτας τον τραβατρομπα που το ειχε βουλωσει,και ακομη θα το βουλωνε αν δεν ανοιγε νημα?Αυτος το ειχε μονιμα ανοιγμενο το tab στο indymedia...
Να του πουν και ευχαριστω τα χαζα τυπου αχιλλεακου...
όταν άλλες εποχές γινόταν μια δίκη ενός εθνικιστή (φασίστα για σας) και μαζευόσασταν καμια 200άρα απέξω και από την άλλη πλευρά δεν ήταν κανείς ήταν καλά??
χθες που ήσασταν??
"Σχετικά με τη δική μας παρουσία εκεί, ήμασταν περίπου ισάριθμοι με τους φασίστες αλλά πολύ μαγκωμένοι και το γεγονός ότι οι μπάτσοι μας υπέδειξαν να φύγουμε πρώτοι συλλογικά με τη συνοδεία τους για προστασία( ), είναι κατά τη γνώμη μου ήττα. Είναι ακριβώς αυτό που θέλουν οι φασίστες για να χρησιμοποιούν ως πάτημα. Δεν λέω σε καμία περίπτωση ότι θα μπορούσαμε ή θα έπρεπε να συγκρουστούμε( ) με οποιονδήποτε τρόπο μαζί τους αλλά θα έπρεπε να δείξουμε περισσότερη αξιοπρέπεια έστω και με κάποιο ρίσκο.
Μια πιο μαζική και δυναμική μας παρουσία θα είχε τελείως διαφορετικό αποτέλεσμα στην ψυχολογία και τη δική μας αλλά και των φασιστών(κλάψτε τώρα)."
Καιρος ηταν να κλεισει επιτελους αυτο το κεντρο ανθελληνισμου! Προσβολη για την χωρα μας και το τιμημενο εθνος μας...
Για δες κατι πραματα ρε παιδι μου,που πρεπει να του τα υπενθυμιζουνε του τραβατρομπα...
Δεν τα θυμαται αυτα ευκολα ο τραβατρομπας,τι να κανουμε,ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι που λεμε...είναι αξιοθρήνητο να διαβάσω τέτοιες μαλακίες από θαμώνες του φορουμ:
www.newsbomb.gr/politikh/story/283406/paremvasi-peponi-gia-ta-daneia-toy-mega]http://www.newsbomb.gr/politikh/story/283406/paremvasi-peponi-gia-ta-daneia-toy-mega[/url]
να σου θυμίσω το......ALTER;
η να σου θυμίσω ότι ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΠΟΤΙΚΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΔΕΚΑΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ
είναι αξιοθρήνητο να διαβάσω τέτοιες μαλακίες από θαμώνες του φορουμ:
www.newsbomb.gr/politikh/story/283406/paremvasi-peponi-gia-ta-daneia-toy-mega]http://www.newsbomb.gr/politikh/story/283406/paremvasi-peponi-gia-ta-daneia-toy-mega[/url]
να σου θυμίσω το......ALTER;
η να σου θυμίσω ότι ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΠΟΤΙΚΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΔΕΚΑΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ
σιγα και ηταν μεσα ο κουρης ... πληρωσε 100χιλιαρικα και βγηκε απο την μπουζουμπαααα.. από πότε θα πρέπει να κάτσω να σκάσω για συναλλαγές μεταξύ ιδιωτών (τράπεζες-κανάλια) διότι το άρθρο που ποστάρεις αυτό αναφέρει για τα δάνεια του ΜΕΓΚΑ...
το ΑΛΤΕΡ βάρεσε κανόνι... όπως και πολλές άλλες επιχειρήσεις στην χώρα... και ο Κουρής είναι στην ψειρού...
και να ου θυμίσω ότι κανένα κανάλι δεν αδειοδοτήθηκε οριστικά ώστε να πληρώσει το τέλος έναρξης χρήσης (ας τα αδειοδοτήσουν οριστικά και ας τα πάρουν) αλλά πληρώνουν κανονικά το ενοίκιο τους (1% επί του τζίρου)... χώρια τα τέλη από τις διαφημίσεις...
σιγα και ηταν μεσα ο κουρης ... πληρωσε 100χιλιαρικα και βγηκε απο την μπουζου
Πάντως ήταν ένα δημοκρατικότατο και απόλυτα ελευθεριακό σάιτ.
ότι έγραφες πέρναγε από ειδική επιτροπή για να εγκριθεί και αν και εφόσον αυτά που έγραφες ταιριάζαν με τα γούστα τους, είχες μια πιθανότητα να δημοσιευτεί.
κατά τα άλλα αυτοί οι τύποι, στην πράξη ενάντιοι στην ελευθερία του λόγου, ήταν αντιφασίστες ...
Πάντως ήταν ένα δημοκρατικότατο και απόλυτα ελευθεριακό σάιτ.
ότι έγραφες πέρναγε από ειδική επιτροπή για να εγκριθεί και αν και εφόσον αυτά που έγραφες ταιριάζαν με τα γούστα τους, είχες μια πιθανότητα να δημοσιευτεί.
κατά τα άλλα αυτοί οι τύποι, στην πράξη ενάντιοι στην ελευθερία του λόγου, ήταν αντιφασίστες ...
οχι απλα δεν εχουν πληρωσει ουτε ευρω η δραχμη παλαιοτερα απο αυτα που πρεπει ναπληρωσουν για την ενοικιαση της δημοσιας συχνοτητας συνολικα ολα τα ιδιωτικα καναλια ολα αυτα τα χρονια χρωστανε εκατ. ευρω στο κρατοςγιατί ρε το MEGA και το ΣΚΑΙ με τα δικά σου λεφτά τα πληρώνεις ???
μήπως χρησιμοποιούν κρατικό εξοπλισμό ??