Νέα

Athens Indymedia τέλος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα redmanftw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 373
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Με ενημερωσε συναδελφος οτι η Ερικα αγορασε καινουργιο στραπον 28εκ........ΤΡΕΞΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
αναρχοαπλυτος ο συνάδελφος? Έτσι εξηγουνται οι γνωριμίες του με τα στραπον.

Analyst

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Δεν έχω αποφασίσει εάν συμφωνώ ακόμα με την διακοπή εκπομπής της ιστοσελίδας από το κρατικό πανεπιστήμιο.

Από τη μία συμφωνώ γιατί όπως και να το κάνουμε δεν είναι δημοκράτες οι indymedia-κοί. Όσο και αν ακούγεται χιλιοειπωμένο, αναγκαία και ικανή συνθήκη για να θεωρήσει κάποιος ότι δρα δημοκρατικά, είναι ο σεβασμός στο ρητό του Βολταίρου και οι χρήστες αυτής της ιστοσελίδας είναι υπεράνω Βολταίρου.

Από την άλλη σκέπτομαι ότι ένα καθαρά αριστερό μέσο, δε μπορεί παρά να ζει μέσα από κρατικό μηχανισμό γιατί το αντίθετο θα ήταν εντελώς ανήθικο σε σχέση με την αριστερή κρατικίστικη θεώρηση των πραγμάτων.

Επισκέπτης
Ευστοχοτατος σχολιασμος.

Η ΕΛ.ΑΣ προσήγαγε 69 άτομα και συνέλαβε 6 με την κατηγορία της προσβολής συμβόλων...

όχι δεν είναι για την εικόνα της φωτογραφίας μετά την προεκλογική συγκέντρωση του κηβερνώντος κόμματος της ΝΔ.

Είναι γιατί αναρτήθη η μαυροκόκκινη στα Προπύλαια.

417937_330899817013557_1426472915_n.jpg

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Δεν εχω διαβασει ποτε το συγκεκριμενο οπως δεν διαβαζω και γενικα οποιαδηποτε πολιτικοποιημενα(σε οποιαδηποτε κατευθυνση) sites.
Εαν ισχυει αυτο που μου ειπαν ομως(οχι δεν ειναι δεξιοι αυτοι που μου το ειπαν για να προλαβω τυχον σχολια τετοιου ειδους) οτι ειχε σε σελιδα του οδηγιες παρασκευης μολοτοφ, γιατι απορουμε αν εκλεισε? Ειναι δυνατον να ποσταρονται τετοια αρθρα?
Ναι ο καθενας μπορει να βρει στο internet οτι θελει και για μολοτοφ και για οπλα και για τα παντα.
Αλλο ομως το internet γενικα και αλλο ενα site υποτιθεται πολιτικου(αναρχικου ή οπως θελετε πειτε το) περιεχομενου.

Εαν η πληροφορηση που εχω ειναι λαθος, καθε διορθωση ευπροσδεκτη  :cheesy:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν εχω διαβασει ποτε το συγκεκριμενο οπως δεν διαβαζω και γενικα οποιαδηποτε πολιτικοποιημενα(σε οποιαδηποτε κατευθυνση) sites.
Εαν ισχυει αυτο που μου ειπαν ομως(οχι δεν ειναι δεξιοι αυτοι που μου το ειπαν για να προλαβω τυχον σχολια τετοιου ειδους) οτι ειχε σε σελιδα του οδηγιες παρασκευης μολοτοφ, γιατι απορουμε αν εκλεισε? Ειναι δυνατον να ποσταρονται τετοια αρθρα?
Ναι ο καθενας μπορει να βρει στο internet οτι θελει και για μολοτοφ και για οπλα και για τα παντα.
Αλλο ομως το internet γενικα και αλλο ενα site υποτιθεται πολιτικου(αναρχικου ή οπως θελετε πειτε το) περιεχομενου.

ρεμαλια αναρχικοι ουτε σε κρατος πιστευουν ουτε πουθενα

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
ρεμαλια αναρχικοι ουτε σε κρατος πιστευουν ουτε πουθενα

Δεν εχει να κανει με κρατος, δικαιωμα τους να πιστευουν οτι γουσταρουν.
Σε αυτο με την μολοτοφ σκαλωσα, τα υπολοιπα δεν με ενδιαφερουν.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

σαν τα αρθρα του μαρη για το ειτζ και πως να μην κολλησετε δεν ειναι ομως τυπε :grin: :grin:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Kαποιοι προλαβαν και τα εκαναν copy paste ομως.  :sunglasses:

Επισκέπτης
Οταν οι αυτοαποκαλουμενοι αναρχικοι-αντιεξουσιαστες και το indymedia επερναν το μερος των "εξεγερμενων" στη Λιβυη και κατ΄επεκταση των ΝΑΤΟικων.

Mε λιγο ψαξιμο θα βρει οποιος ενδιαφερετε διαμαντια :headbang:
Δυστηχως δεν μπορεσα να βρω μια συζητηση που καποιοι εψαχναν τροπους για να μεταβουν στη Λιβυη να πολεμισουν στο πλευρο των αντικαθεστωτικων. Λες και η Λιβυη ηταν η πλατεια Εξαρχειων Σαββατοβραβδο μετα απο live και καταναλωση μπυρας.

Συνεχιζεται......

Επισκέπτης
Οποιος παρακολουθει συχνα το Athens Indymedia θα διαπιστωσει οτι η αδιαμεσολαβητη ενημερωση περιλαμβανει εκτος απο το αγαπημενο θεμα (φασιστες vs αντιφασιστες) συνεχεις επιθεσεις στα κομματα της αριστερας (ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΙΑ κτλ)
τοπικα νεα (μπατσοι στα Εξαρχεια, φασιστες στα Εξαρχεια, πρεζα στα Εξαρχεια, μπραβοι στα Εξαρχεια). Αν καποιος εχει ζησει εστω και λιγο στα Εξαρχεια θα ξερει οτι παντα υπηρχαν μπραβοι, ναρκωτικα, πορνεια και μπατσοι και πως παντα υπηρχε πολεμος για το πια ομαδα θα επικρατησει στην πιατσα. Οπως επισης οτι πολλοι "αντιεξουσιαστες" ειναι μελη κυκλωματων που πουλανε προστασια στα μαγαζια της περιοχης. Οπως συμβαινει και με χρυσαυγητες σε αλλες περιοχες.
διεθνη νεα οπου πολλες φορες οι αποψεις τους ταυτιζονται με τους καπιταλιστες και το ΝΑΤΟ.
ρατσισμος - αντιρατσισμος οπου μπορει οποιος θελει να βαφτιζει ρατσιστικη επιθεση ακομα και ξεκαθαρισματα λογαριασμων μεταξυ αντιπαλων συμμοριων Ελληνων και αλλοδαπων, αλλα δεν πρεπει να αναφερονται εγκληματα αλλοδαπων σε βαρος ντοπιων και φυσικα μην τολμισει κανεις ν΄αναφερθει στα εγκληματα των Εβραιων κατα των Παλαιστινιων. Αυτοι λογο ολοκαυτοματος εχουν αλλοθι για οτι κανουν. Ψαξτε στο net για terminal119 να δειτε αποψεις να καραφλιασετε.....

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Οποιος παρακολουθει συχνα το Athens Indymedia θα διαπιστωσει οτι η αδιαμεσολαβητη ενημερωση περιλαμβανει εκτος απο το αγαπημενο θεμα (φασιστες vs αντιφασιστες) συνεχεις επιθεσεις στα κομματα της αριστερας (ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΙΑ κτλ)
τοπικα νεα (μπατσοι στα Εξαρχεια, φασιστες στα Εξαρχεια, πρεζα στα Εξαρχεια, μπραβοι στα Εξαρχεια). Αν καποιος εχει ζησει εστω και λιγο στα Εξαρχεια θα ξερει οτι παντα υπηρχαν μπραβοι, ναρκωτικα, πορνεια και μπατσοι και πως παντα υπηρχε πολεμος για το πια ομαδα θα επικρατησει στην πιατσα. Οπως επισης οτι πολλοι "αντιεξουσιαστες" ειναι μελη κυκλωματων που πουλανε προστασια στα μαγαζια της περιοχης. Οπως συμβαινει και με χρυσαυγητες σε αλλες περιοχες.
διεθνη νεα οπου πολλες φορες οι αποψεις τους ταυτιζονται με τους καπιταλιστες και το ΝΑΤΟ.
ρατσισμος - αντιρατσισμος οπου μπορει οποιος θελει να βαφτιζει ρατσιστικη επιθεση ακομα και ξεκαθαρισματα λογαριασμων μεταξυ αντιπαλων συμμοριων Ελληνων και αλλοδαπων, αλλα δεν πρεπει να αναφερονται εγκληματα αλλοδαπων σε βαρος ντοπιων και φυσικα μην τολμισει κανεις ν΄αναφερθει στα εγκληματα των Εβραιων κατα των Παλαιστινιων. Αυτοι λογο ολοκαυτοματος εχουν αλλοθι για οτι κανουν. Ψαξτε στο net για terminal119 να δειτε αποψεις να καραφλιασετε.....
επειδη εγω εχω ζησει τα εξαρχεια αυτα δεν υπηρχαν παντα, εισαι μακρυα νυχτωμενος αν υποστηριζεις κατι τετοιο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom