SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
Ναι βρε γιδι.....αφου κονομαω απο εσας τους φτωχοπατριωτες......Μετακόμισες μωρη λουλου?
Ναι βρε γιδι.....αφου κονομαω απο εσας τους φτωχοπατριωτες......Μετακόμισες μωρη λουλου?
αναρχοαπλυτος ο συνάδελφος? Έτσι εξηγουνται οι γνωριμίες του με τα στραπον.Με ενημερωσε συναδελφος οτι η Ερικα αγορασε καινουργιο στραπον 28εκ........ΤΡΕΞΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Πηγες???.....εχει καιρο να σε γλεντησει η Ερικα.....σε πεθυμησε....αναρχοαπλυτος ο συνάδελφος? Έτσι εξηγουνται οι γνωριμίες του με τα στραπον.
Πηγες???.....εχει καιρο να σε γλεντησει η Ερικα.....σε πεθυμησε....
Δεν εχω διαβασει ποτε το συγκεκριμενο οπως δεν διαβαζω και γενικα οποιαδηποτε πολιτικοποιημενα(σε οποιαδηποτε κατευθυνση) sites.
Εαν ισχυει αυτο που μου ειπαν ομως(οχι δεν ειναι δεξιοι αυτοι που μου το ειπαν για να προλαβω τυχον σχολια τετοιου ειδους) οτι ειχε σε σελιδα του οδηγιες παρασκευης μολοτοφ, γιατι απορουμε αν εκλεισε? Ειναι δυνατον να ποσταρονται τετοια αρθρα?
Ναι ο καθενας μπορει να βρει στο internet οτι θελει και για μολοτοφ και για οπλα και για τα παντα.
Αλλο ομως το internet γενικα και αλλο ενα site υποτιθεται πολιτικου(αναρχικου ή οπως θελετε πειτε το) περιεχομενου.
Εαν η πληροφορηση που εχω ειναι λαθος, καθε διορθωση ευπροσδεκτη
θα ερθει η ωρα τους τυπε ;)ρεμαλια αναρχικοι ουτε σε κρατος πιστευουν ουτε πουθενα
ρεμαλια αναρχικοι ουτε σε κρατος πιστευουν ουτε πουθενα
σαν τα αρθρα του μαρη για το ειτζ και πως να μην κολλησετε δεν ειναι ομως τυπεΔεν εχω διαβασει ποτε το συγκεκριμενο οπως δεν διαβαζω και γενικα οποιαδηποτε πολιτικοποιημενα(σε οποιαδηποτε κατευθυνση) sites.
Εαν ισχυει αυτο που μου ειπαν ομως(οχι δεν ειναι δεξιοι αυτοι που μου το ειπαν για να προλαβω τυχον σχολια τετοιου ειδους) οτι ειχε σε σελιδα του οδηγιες παρασκευης μολοτοφ, γιατι απορουμε αν εκλεισε? Ειναι δυνατον να ποσταρονται τετοια αρθρα?
Ναι ο καθενας μπορει να βρει στο internet οτι θελει και για μολοτοφ και για οπλα και για τα παντα.
Αλλο ομως το internet γενικα και αλλο ενα site υποτιθεται πολιτικου(αναρχικου ή οπως θελετε πειτε το) περιεχομενου.
Εαν η πληροφορηση που εχω ειναι λαθος, καθε διορθωση ευπροσδεκτη
σαν τα αρθρα του μαρη για το ειτζ και πως να μην κολλησετε δεν ειναι ομως τυπε
θα σας κανω ενα μαθημα οταν εχω χρονο.....λινκ δεν υπαρχει γιατι τα σβηναν τα θεικα του ποστΙδεα δεν εχω, δεν τον εχω καν ξανακουσει.
επεσαν τηλεφωνα απο μεγαλες φαρμακοβιομηχανιες τυπελινκ δεν υπαρχει γιατι τα σβηναν τα θεικα του ποστ
κατσε να ερθει στα πραγματα η εθνικη ελπιδα κ θα δειςθα ερθει η ωρα τους τυπε ;)
επειδη εγω εχω ζησει τα εξαρχεια αυτα δεν υπηρχαν παντα, εισαι μακρυα νυχτωμενος αν υποστηριζεις κατι τετοιοΟποιος παρακολουθει συχνα το Athens Indymedia θα διαπιστωσει οτι η αδιαμεσολαβητη ενημερωση περιλαμβανει εκτος απο το αγαπημενο θεμα (φασιστες vs αντιφασιστες) συνεχεις επιθεσεις στα κομματα της αριστερας (ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΙΑ κτλ)
τοπικα νεα (μπατσοι στα Εξαρχεια, φασιστες στα Εξαρχεια, πρεζα στα Εξαρχεια, μπραβοι στα Εξαρχεια). Αν καποιος εχει ζησει εστω και λιγο στα Εξαρχεια θα ξερει οτι παντα υπηρχαν μπραβοι, ναρκωτικα, πορνεια και μπατσοι και πως παντα υπηρχε πολεμος για το πια ομαδα θα επικρατησει στην πιατσα. Οπως επισης οτι πολλοι "αντιεξουσιαστες" ειναι μελη κυκλωματων που πουλανε προστασια στα μαγαζια της περιοχης. Οπως συμβαινει και με χρυσαυγητες σε αλλες περιοχες.
διεθνη νεα οπου πολλες φορες οι αποψεις τους ταυτιζονται με τους καπιταλιστες και το ΝΑΤΟ.
ρατσισμος - αντιρατσισμος οπου μπορει οποιος θελει να βαφτιζει ρατσιστικη επιθεση ακομα και ξεκαθαρισματα λογαριασμων μεταξυ αντιπαλων συμμοριων Ελληνων και αλλοδαπων, αλλα δεν πρεπει να αναφερονται εγκληματα αλλοδαπων σε βαρος ντοπιων και φυσικα μην τολμισει κανεις ν΄αναφερθει στα εγκληματα των Εβραιων κατα των Παλαιστινιων. Αυτοι λογο ολοκαυτοματος εχουν αλλοθι για οτι κανουν. Ψαξτε στο net για terminal119 να δειτε αποψεις να καραφλιασετε.....