Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Ιουλη θα ξερουμε..Ο Τάσος;
Ιουλη θα ξερουμε..Ο Τάσος;
Αν γραψεις και ελληνικα μπορει να καταλουμε τι ρωταςAderfia mhpis gnorizei kapoios ti apeghne h artemis h ellinida pou eixe bathmolohia konta sto 10ari?
Aderfia mhpis gnorizei kapoios ti apeghne h artemis h ellinida pou eixe bathmolohia konta sto 10ari?
** Γράφουμε με Ελληνικούς χαρακτήρες. Είναι στους κανόνες του φόρουμ. **
Παιδιά συγνωμη.για την Αφροδίτη μιλλουσα πριν από λίγο και όχι την αρτεμις.και η βαθμόλόγια της είναι 9.2. γνωρίσει κάποιος την τύχη της? ανεξάρτητη η σε κάποιο γραφείο?
Παιδιά συγνωμη.για την Αφροδίτη μιλλουσα πριν από λίγο και όχι την αρτεμις.και η βαθμόλόγια της είναι 9.2. γνωρίσει κάποιος την τύχη της? ανεξάρτητη η σε κάποιο γραφείο?
Όντως, που ειναι η Αφροδίτη?
Π
τότε ποια μπορούμε να πούμε ότι φτάνει στα σταματά της συγκεκριμένης;Για την Αφροδίτη δεν ξέρει κανείς ή σχεδόν κανείς...
Αυτοί που ξέρουν δεν υπάρχει περίπτωση να δώσουν πληροφορία. Τζάμπα ρωτάει όποιος ρωτάει.
Τι μου τη θυμίσατε τώρα και φτιάχτηκα?
Για την Αφροδίτη δεν ξέρει κανείς ή σχεδόν κανείς...
Αυτοί που ξέρουν δεν υπάρχει περίπτωση να δώσουν πληροφορία. Τζάμπα ρωτάει όποιος ρωτάει.
τότε ποια μπορούμε να πούμε ότι φτάνει στα σταματά της συγκεκριμένης;
προχωρα άφοβα φίλος...είναι δυναμίτηςρε συναδελφοι,η σαμανθα απο το ντιβα,τωρα που ειναι ανεξαρτητη,τι λεει?αν την εχει παρει καποιος ,να μου δωσει πληροφοριες με π.μ,γιατι ειμαι ετοιμος να την κλεισω για αυριο.θα ειμαι πατ τιουτ στας αθηνας και δεν λεει να φαω φολα.βασικα με ενδιαφερουν οι υπηρεσιες.