manaconda13
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2010
- Κριτικές
- 24
- Like
- 2.402
- Πόντοι
- 2.420
Χθεσινή συνάντηση με Άννα. Μέτριες προς καλές οι εντυπώσεις. Έπεται κριτική..
Δεν έχει τηλ τύπε. Με μέιλ έγινε η συνεννόηση, μου είπε να το δώσω δημόσια κ το έχω γράψει στην κριτική.μήπως μπορεί κάποιος να μου στείλει τηλέφωνο Άννας;
Η καλύτερη όλων των εποχών ε? Και δεν σφύριξες τίποτα. φταίω εγώ να σε μπανάρω τώρα?KOST74 και σε όσους διαβάζουν, από έγκυρη πηγή (πιο έγκυρη δε γίνεται στην προκειμένη περίπτωση) έχω να πω ότι από τότε που έκλεισε το Athens Diva η Αφροδίτη έχει σταματήσει και ΔΕΝ έχει ξαναξεκινήσει και επίσης ΔΕΝ έχεις το τηλέφωνό της σε καμία περίπτωση. Εντωμεταξύ σιγά μη ζήταγε η Αφροδίτη (η καλύτερη όλων των εποχών ως γνωστόν) μόνο 120-150 όπως γράφεις, αλλά τέλος πάντων... Δεν ξέρω λοιπόν γιατί διαδίδεις αυτά τα ψέματα, αλλά εν πάση περιπτώσει σταμάτησέ τα. Μη μου απαντήσεις καν (χειρότερα θα τα κάνεις), απλά σταμάτα να λες ψέματα και να παραπληροφορείς.
κανα νεο?Συντομα θα εχεις ❣
Ταξιδευει στα εξωτερικα αυτη τη στιγμη... Αλιμονο σε μας
για την ωρα...επιστρεφει το μιλφ...Μη λες πολλά, γτ θα καεί πριν επιστρέψει..
ειπα να μην γραψω,αλλα ας παει στο καλο.επιστρεφει δεν επιστρεφει θηριο,εκει που πηγε,δεν εχει μελλον.της πλακας ειναι και δεν θα κανει τιποτα.εγω λεω οτι θα την κανει απο εκει με ελαφρα πηδηματακια σε λιγο χρονο.για την ωρα...επιστρεφει το μιλφ...
Sorry.δεν το ηξερα, μου ειπε να ενημερωσω,και το εκανα..Απαγορεύεται η δημοσίευση τηλεφώνων.
Για δες μήπως γράφει τίποτα η Αγάπη να το εγκρίνεις να δούμε τι θα μας πει. ;)Απαγορεύεται η δημοσίευση τηλεφώνων.
Αυτη ψάχνω και εγω συνάδελφε... καντε κάτιΤην Θάλεια θα μπορούσα να την βρω?
Από την Αγάπη, την Αγγελική ή τη Βαλεντίνα κανένα νέο???