geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.068
- Πόντοι
- 6.515
Συντομα θα εχεις ❣
καλως το το κοριτσι!!
Θα έρθει στο μαγαζι που εισαι τώρα?
με 150 και χωρίς αναλ δεν θα έχει και πολύ τύχη!!καλως το το κοριτσι!!
Καλησπέρα
Καποιο νέο για Κατερίνα (Ελληνίδα) ?
Μπορεις να μου στειλεις το τηλ (p.m.)? και αν ξερεις ποτε επιστρεφειΤαξιδευει στα εξωτερικα αυτη τη στιγμη... Αλιμονο σε μας
Ταξιδευει στα εξωτερικα αυτη τη στιγμη... Αλιμονο σε μας
Μπορεις να μου στειλεις το τηλ (p.m.)? και αν ξερεις ποτε επιστρεφει
Σ ευχαριστώ
Μηπως ξέρεις σε ποιο γραφειο είναι τώρα?Δεν τα ξερω αυτα δυστυχως
Μη λες πολλά, γτ θα καεί πριν επιστρέψει..καποιος μουνος απο δω,ειναι στα αχναρια της επιστροφης.το πως και τι θα φανει τις επομενες ημερες.
δεν λεω περαν τουτου τιποτα.αλλωστε η ιδια θα το αποφασισει,αν τι και πως θα το πει.παιδακια δεν ειμαστε.Μη λες πολλά, γτ θα καεί πριν επιστρέψει..
Εχεις δικιο και εγω ενω ειχα πει να μην ξανα ασχοληθω με πρωην του diva που το παιζανε σκεφτομουνα να κανω ραντεβου με την Λιλα γιατι τα σπαει στο προγραμμα. Ηξερα εδω και 15 ημερες οτι παει your angels αλλα δεν ελεγα τιποτα γιατι ειναι τρελλη αλλαξει γνωμη και εκτεθω. Μολις μπηκα και ειδα 150 και χωρις πρωκτικο ειπα ακυρο. Πολλα τα λεφτα και χωρις πρωκτικο. Να μου πεις καποιοι τοσο καιρο τις τα δινανε και σαν ανεξαρτητη και απο οτι ξερω χτυπαγε το τηλεφωνο συνεχεια και τους περισσοτερους τους εγραφε κανονικοτατα. Εγω απορω πως δεν ζητησε και παραπανω. Κριμα γιατι με τους Αγαπουληδες καιγονται εργαλεια. Καλυτερα να παρεις Αλεξια η Αφροδιτη. Μεχρι και η Αφροδιτη παιρνει 120 εως 150.με 150 και χωρίς αναλ δεν θα έχει και πολύ τύχη!!
8
Μηπως ξέρεις σε ποιο γραφειο είναι τώρα?
Σε καθε περιπτωση σ ευχαριστώ πολύ Ζινα.
KOST74 και σε όσους διαβάζουν, από έγκυρη πηγή (πιο έγκυρη δε γίνεται στην προκειμένη περίπτωση) έχω να πω ότι από τότε που έκλεισε το Athens Diva η Αφροδίτη έχει σταματήσει και ΔΕΝ έχει ξαναξεκινήσει και επίσης ΔΕΝ έχεις το τηλέφωνό της σε καμία περίπτωση. Εντωμεταξύ σιγά μη ζήταγε η Αφροδίτη (η καλύτερη όλων των εποχών ως γνωστόν) μόνο 120-150 όπως γράφεις, αλλά τέλος πάντων... Δεν ξέρω λοιπόν γιατί διαδίδεις αυτά τα ψέματα, αλλά εν πάση περιπτώσει σταμάτησέ τα. Μη μου απαντήσεις καν (χειρότερα θα τα κάνεις), απλά σταμάτα να λες ψέματα και να παραπληροφορείς.Εχεις δικιο και εγω ενω ειχα πει να μην ξανα ασχοληθω με πρωην του diva που το παιζανε σκεφτομουνα να κανω ραντεβου με την Λιλα γιατι τα σπαει στο προγραμμα. Ηξερα εδω και 15 ημερες οτι παει your angels αλλα δεν ελεγα τιποτα γιατι ειναι τρελλη αλλαξει γνωμη και εκτεθω. Μολις μπηκα και ειδα 150 και χωρις πρωκτικο ειπα ακυρο. Πολλα τα λεφτα και χωρις πρωκτικο. Να μου πεις καποιοι τοσο καιρο τις τα δινανε και σαν ανεξαρτητη και απο οτι ξερω χτυπαγε το τηλεφωνο συνεχεια και τους περισσοτερους τους εγραφε κανονικοτατα. Εγω απορω πως δεν ζητησε και παραπανω. Κριμα γιατι με τους Αγαπουληδες καιγονται εργαλεια. Καλυτερα να παρεις Αλεξια η Αφροδιτη. Μεχρι και η Αφροδιτη παιρνει 120 εως 150.
Καλημερα,
Ψαχνω την Αφροδιτη. Μπορει να βοηθησει κανεις?
Ευχαριστώ.