stockmarketforlife
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2019
- Like
- 68
- Πόντοι
- 1
Νταϊάνα;
ειναι 1,70 η νταιανα;;;
αυτη ουτε 1,55 δεν την εκανα
Νταϊάνα;
ποια είναι;
ξεπεσμός!! απο'κει που ζηταγε 150 χωρις αναλ τωρα παει για το 50αρι σε μπουρδελο!!Νταϊάνα;
Δεν νομιζω οτι ειναι ξεπεσμος ;) το λαθος ηταν και θα ειναι παντα δικο μας ;) εμεις της διναμε τα λεφτα δεν τα επαιρνε με το ζορι ;) οποτε παμε παρακατω να περναμε καλα και να κοιταμε τι περνουμεξεπεσμός!! απο'κει που ζηταγε 150 χωρις αναλ τωρα παει για το 50αρι σε μπουρδελο!!
ξεπεσμός!! απο'κει που ζηταγε 150 χωρις αναλ τωρα παει για το 50αρι σε μπουρδελο!!
Μισάωρο είναι στο στούντιο, δηλαδή για μια ώρα 100το εχω ακουσει και αλλες φορες αυτο το επιχειρημα και ειναι πολυ αστοχο φιλε
δεν μπορεις να συγκρινεις το 10-15λεπτο του στουντιο με την μια ωρα κτλπ
η διαφορά ειναι οτι στα στούντιο στην ωρα τρωει 5-6 πούτσες απο απλητους για να πάρει ενα κατοστάρικο ενω στην μια ώρα ραντεβου τρωει μια με δύο και σίγουρα όχι απο τον κάθε άπλητο και παίρνει σχεδόν τα ίδια!!το εχω ακουσει και αλλες φορες αυτο το επιχειρημα και ειναι πολυ αστοχο φιλε
δεν μπορεις να συγκρινεις το 10-15λεπτο του στουντιο με την μια ωρα κτλπ
ξεπεσμός είναι γιατί όταν έγινε ανεξάρτητη θα μπορούσε να φερθεί πιο έξυπνα να κρατήσει την πελάτεια της και να συνεχίζει να παίρνει το χαρτί ξεκούραστα όπως έκαναν και άλλες ομολογουμένως λίγες ή να ξαναπάει σε γραφείο. Το στούντιο για κάποια call girl είναι ξεπεσμός και όχι αναβάθμιση όπως και να το κάνουμε!!Δεν νομιζω οτι ειναι ξεπεσμος ;) το λαθος ηταν και θα ειναι παντα δικο μας ;) εμεις της διναμε τα λεφτα δεν τα επαιρνε με το ζορι ;) οποτε παμε παρακατω να περναμε καλα και να κοιταμε τι περνουμε
εινα ένα χύσιμο μαξ 30 ωρα και όχι 15 λεπτά, απλά επειδή οι περισσότεροι είναι αγαμητοι κάνα μήνα τελειώνουν στο 10λεπτο!!50ευρώ είναι τα 15 λεπτά, 100 το μισάωρο στα στούντιο
50 ευρώ 15 λεπτά τύπε μου, ποτέ δεν ήταν μισάωροεινα ένα χύσιμο μαξ 30 ωρα και όχι 15 λεπτά, απλά επειδή οι περισσότεροι είναι αγαμητοι κάνα μήνα τελειώνουν στο 10λεπτο!!
εμενα μισαωρο μου λεγανε οπου πηγαινα, βεβαια εχω να παω και πάνω απο 10 χρόνια σε στουντιο και μπορεί να άλλαξε τωρα. Ώστόσο το θέμα είναι οτι μπορεί να βγάζει περισσότερα εφόσον δουλεύει περισσότερο αναλόγικα είναι λιγότερα τα χρήματα και παραμένει ξεπεσμός!!50 ευρώ 15 λεπτά τύπε μου, ποτέ δεν ήταν μισάωρο
Ουτε ξεπεσμος ουτε τιποτα, η κοπελλα ητανε Αλβανιδα, ειχε αμφιλεγομενο προγραμμα, ενω ηξερε να παιρνει πιπα να γαμιεται ητανε αλλου πολυ ψυχρη πολυ απομακρη, συμπεριφορα λες και ητανε σε μπουρδελο, ουτε καν μυριζε οπως επρεπε για ραντεβου. Μετα εκμεταλευομενη την διαφημιση απο το diva και καποιους πελατες που την περνανε, λογω σωματος με καμπυλες και πρωκτικου βγηκε και ελεγε 150 200 κλπ. Εκαψε τον εαυτο της μονη της οπως καηκανε και αλλες πολλες απο το diva γιατι νομιζανε οτι μιλαγανε σε ηλιθιους η αγαμηδες πειναλες. Μαθαινω απο εγκυρες πηγες Ζηνα Μονικ Eλλη εχουνε πατωσει με τα ραντεβου. Βεβαια φταινε και η επαρση και η λαθος επιλογη πρακτορειου. Δεν ξερω ποια ειχε την φαεινη ιδεα να πανε σε αυτο το πρακτορειο. Ισως σε αλλο να ψιλοδουλευανε ειδικα η Μονικ. Ομως σε ραντεβου που την πηρα σαν ανεξαρτητη με πολυ λιγοτερα απο οτι ζητουσε ητανε πολυ χαλια σε αποδοση ειχε πεσει παρα πολυ.ξεπεσμός!! απο'κει που ζηταγε 150 χωρις αναλ τωρα παει για το 50αρι σε μπουρδελο!!
Ουτε ξεπεσμος ουτε τιποτα, η κοπελλα ητανε Αλβανιδα, ειχε αμφιλεγομενο προγραμμα, ενω ηξερε να παιρνει πιπα να γαμιεται ητανε αλλου πολυ ψυχρη πολυ απομακρη, συμπεριφορα λες και ητανε σε μπουρδελο, ουτε καν μυριζε οπως επρεπε για ραντεβου. Μετα εκμεταλευομενη την διαφημιση απο το diva και καποιους πελατες που την περνανε, λογω σωματος με καμπυλες και πρωκτικου βγηκε και ελεγε 150 200 κλπ. Εκαψε τον εαυτο της μονη της οπως καηκανε και αλλες πολλες απο το diva γιατι νομιζανε οτι μιλαγανε σε ηλιθιους η αγαμηδες πειναλες. Μαθαινω απο εγκυρες πηγες Ζηνα Μονικ Eλλη εχουνε πατωσει με τα ραντεβου. Βεβαια φταινε και η επαρση και η λαθος επιλογη πρακτορειου. Δεν ξερω ποια ειχε την φαεινη ιδεα να πανε σε αυτο το πρακτορειο. Ισως σε αλλο να ψιλοδουλευανε ειδικα η Μονικ. Ομως σε ραντεβου που την πηρα σαν ανεξαρτητη με πολυ λιγοτερα απο οτι ζητουσε ητανε πολυ χαλια σε αποδοση ειχε πεσει παρα πολυ.
ξερεις καποια που της αρεσει ? ξερεις καποια που δεν το κανει για το χρημα? ξερεις καποια που ψυχολογικα θα ηταν ενταξει οταν θα πηγαινε με 3-4 αντρες διαφορετικους καθε ημερα αντιμετωπίζοντας τον καθενα με τα χουγια του? εντέλει ειναι μια δουλεια που αμείβεται πολυ καλα ;) αλλα εχει ολα αυτα τα αλλα που προαναφέρθηκαν......ωραιο κωλαρακι ειχε
αλλα το ειχε παραδεχτει και η ιδια
δεν την γουσταρει την δουλεια και της αφηνει και ψυχολογικα ετσι ελεγε
μονο για το χρημα το κανει και δεν της αρεσει καθολου και αυτο φαινεται πιστευω