ΝΙΚΟΣ 1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
καλησπέρα ανεκπλήρωτη ερωτική επιθυμία μου, πολύ σωστά το έθεσες εγκρίνω & επαυξάνω...
Έτσι ακριβώςΚαλησπερα Θεωρω υποχρεωση μου να απευθυνθώ κατευθείαν απο αυτο εδω το νημα στα κοριτσια του πρωην Αthensdiva.
Οσες απο εσας συνεργαζοσαστε με το γραφειο αυτο, με πληρη συνειδηση του τι κανατε και για ποιο λογο το κανατε, (θερμη μου παρακληση) να προσεχετε με ποιο η ποιους θα συνεχισετε..
Δεν ειναι ολοι <<Τασος>> !!
τι έπαθε το σαιτ τους?
Καλησπερα ελπιζω να καταφερουμε να ξαναβρουμε εσενα Μελινα και 2-3 ακομα κοριτσια που ηταν πραγματικα αψογεσ σε ολα.Έτσι ακριβώς
Ανοιξε λιγο τηλεόραση. ;) Ειδικα τατιανα.. Πληρης και εμπεριστατωμενη ενημερωση!τι έπαθε το σαιτ τους?
δεν ανοιγεις εσυ γραφειο να ξεμπερδευουμεΚαλησπερα Θεωρω υποχρεωση μου να απευθυνθώ κατευθείαν απο αυτο εδω το νημα στα κοριτσια του πρωην Αthensdiva.
Οσες απο εσας συνεργαζοσαστε με το γραφειο αυτο, με πληρη συνειδηση του τι κανατε και για ποιο λογο το κανατε, (θερμη μου παρακληση) να προσεχετε με ποιο η ποιους θα συνεχισετε..
Λες ?? Ασε καλύτερα δεν μου παει η μπουζου.. Χωρια που δεν θα μπορω να βρω πορτοκαλια εκει μεσαδεν ανοιγεις εσυ γραφειο να ξεμπερδευουμε
Ανοιξε λιγο τηλεόραση. ;) Ειδικα τατιανα.. Πληρης και εμπεριστατωμενη ενημερωση!
Δε βλέπω τηλεόραση
ανοιξε ραδιοφωνο , εχει το τραγουδι του TUS ...
Και πολυ καλα κανεις. Τα ειπαμε αλλωστε ;)Δε βλέπω τηλεόραση
Καλησπερα Θεωρω υποχρεωση μου να απευθυνθώ κατευθείαν απο αυτο εδω το νημα στα κοριτσια του πρωην Αthensdiva.
Πες τα!!!
Ελενα έτυχε να ακουσεις τιποτα ή μηπως μπορεις να κάνεις κάποια υποθεση για το αν θα συνεχισουν κοριτσια οπως η Ηρα η Σοφια η Ναταλι?